Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Afsfs ex ile ilk Ankara'ya gelisimde yedirmisti... kokusu uzaktan guzel gibi istah kabartiyor oluyor ama ben sev(e)medim... ilk ve son kez deneyimledim, yani o zamandan beridir yemiyorum onu... daha cok kofte ekmek fln yiyorum... :d
Afsfs ex ile ilk Ankara'ya gelisimde yedirmisti... kokusu uzaktan guzel gibi istah kabartiyor oluyor ama ben sev(e)medim... ilk ve son kez deneyimledim, yani o zamandan beridir yemiyorum onu... daha cok kofte ekmek fln yiyorum... :d
Sakatat herkese hitap etmiyor haklısın.. Gerçi ben de içlerinden sadece kokoreç yiyebiliyorum onu da sadece AOÇ de. Orada iştahım açılıyor![]()
Biz Çiftlik Kokoreç 'te yiyoruz. Orda hepsi var döner, köfte.. Birlikte takılabilirsiniz hem.Nereden yiyorsun perius? Biz de aoç çok seviyoruz, kokoreç ben yıllardır yemiyorum ama eşim kokoreççi ve ben dönerciyim, şençam’da yiyoruz
Biz Çiftlik Kokoreç 'te yiyoruz. Orda hepsi var döner, köfte.. Birlikte takılabilirsiniz hem.
Biryan konusundaki çaresizliğin geldi aklıma skj@Gül hanimcim, bugün tarif yok mu. Boşluğa düştüm, tarifsiz eksik hissediyorum.
Evet tabiki getir :dSize yeni uye getireyim mi?
En yakin zamanda aramizda olacak...😎Evet tabiki getir :d
Sen şimdi neden sorunun kaynağı benmişim gibi davranıyorsun defalarca bu kadını uyardım yönetime de bildirdim forum uzerinden bana hakaret edip asağiliyorsa bende aynı şekilde karşılık veririm onun yazdıkları neden gormezden geliniyor da ben cevap verince Forum üzerinde gerginlik yaratiyorum oluyor bunu anlamadım@Kürt Kedisi mesajları ben sildim. Daha önce de defalarca dedim, bir sorununuz varsa özelden halledin diye. Sizin ikili kişisel gerilimlerinizi foruma yansıtmanız doğru değil. Gidip dm den konuşun.
Son kez uyardım. Devamı edenleri uzaklaştırmak zorunda kalacağım.
Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun konusuna son mesaj yazanın iletişimde olmak istemediğin biri olduğunu görmene rağmen girip onu görmezden gelip mesaj yazıyorsun. Bu da sataşma. Ve evet sen başlatmış oluyorsun bu durumda sataşmayı.Sen şimdi neden sorunun kaynağı benmişim gibi davranıyorsun defalarca bu kadını uyardım yönetime de bildirdim forum uzerinden bana hakaret edip asağiliyorsa bende aynı şekilde karşılık veririm onun yazdıkları neden gormezden geliniyor da ben cevap verince Forum üzerinde gerginlik yaratiyorum oluyor bunu anlamadım
Ben de son kez uyarıyorum bir dahaki sefere sonucu ne olursa olsun bu kadına hak ettiği dersi vereceğim lütfen sen de sorunun kaynağı benmişmim gibi algı yaratıp bir tek beni etiketleme