Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi isterlerse popişlerine falan sürsünler ama az sürsünler yahu. Günde bir şişe de harcamasınlar yazıktırT
Traş kolonyasını koltuk altına süren kişiler de var maalesef...
Abi kolonya ucuz adam ne yapsın....Abi isterlerse popişlerine falan sürsünler ama az sürsünler yahu. Günde bir şişe de harcamasınlar yazıktır
Benim o losyonun kokusu çok hoşuma gidiyor ya offf vizyonsuz muyum acaba???Lavuk traş kolonyasıyla duş almış bi de dibimde duruyor. Burnum düştü alüminyum. Bi ortanız yok ya.
Yav benim de gidiyor ama böyle minicik ufacık sıkıp şıp şıp yanakları boynu tokatlama usulüyle kullanıldığı takdirde. Alttan alttan gelir kokusu böyle, keskin değildir falan. Tutup şişeyi kafandan aşağı boşaltınca olmuyor. Öyle değil o…Benim o losyonun kokusu çok hoşuma gidiyor ya offf vizyonsuz muyum acaba???
Çakmak çaksaydın keşke bi kxkdndkdkddYav benim de gidiyor ama böyle minicik ufacık sıkıp şıp şıp yanakları boynu tokatlama usulüyle kullanıldığı takdirde. Alttan alttan gelir kokusu böyle, keskin değildir falan. Tutup şişeyi kafandan aşağı boşaltınca olmuyor. Öyle değil o…
Kes t(ı)raşı birader ranklarını dağıtın millete ahshsjhdjdşunu da belirtmek isterim ki tıraş yazarken t ve r arasında ı var
bir şey itiraf ediyim mi :dKes t(ı)raşı birader ranklarını dağıtın millete ahshsjhdjd
Yeni hikâye yazalım yalanın olmadığı…
canım adres ver molotof atayımBen 20 gün sonra resmen işsizim. Şu an üzülüyorum ama fellik fellik gezcem vallahi jfkdj
Ne alakaaaağğğ nkfkdjdcanım adres ver molotof atayım
E seni işsiz bırakacaklar 20 gün sonra… YANSIN TEKSTİLLLEEĞĞĞRR!!Ne alakaaaağğğ nkfkdjd
NİYE