Stockholm Sendromu
Elmas Üye
santimde değişiklik oldu mu? en son 1 cm idi.hajzjjJKız kfkfjfj özelimizi niye döktün kfjfjfj
Mücbir sebeplerle ara verdim jfjfn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
santimde değişiklik oldu mu? en son 1 cm idi.hajzjjJKız kfkfjfj özelimizi niye döktün kfjfjfj
Mücbir sebeplerle ara verdim jfjfn
Hafta içi akşam akşam neden saç boyadım mesela…. Yoksa iş yerinden bi yakışıklı mı kesiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 107494
YA SUSS SUSSS AHANSMSJSBDNFMFMFNFBsantimde değişiklik oldu mu? en son 1 cm idi.hajzjjJ
Valla bekliyorum hala 1 saat oldu ama bu sefer oldu hissediyorum, sonucunu beğenirsem sana bi çilekli süt ısmarlarımSana dediklerimi unutma Derin ortalama 3 yada 4 saate yakın dursun. Saç diblerine kadar emsin boya özellikle bu aşamadan sonra yıka ve saçlarını

Bir kez ölçtüm 1.74 çıktı. Bilemiyorum. Jfjfjjf devam etsem mi bakacaz oruc bitsin fjjfnsantimde değişiklik oldu mu? en son 1 cm idi.hajzjjJ
1.74 boyun mu? başka bir şey olduğunu söyle ltfn.Bir kez ölçtüm 1.74 çıktı. Bilemiyorum. Jfjfjjf devam etsem mi bakacaz oruc bitsin fjjfn
Neyim olsun isterdin? 1.73 de uzatmaya çalısıyoz onun geyiği fjjfjf1.74 boyun mu? başka bir şey olduğunu söyle ltfn.
sallıyorsunuz ya, bu boylar normal değil.Neyim olsun isterdin? 1.73 de uzatmaya çalısıyoz onun geyiği fjjfjf
Aşk olsun yalancı mıyız biz?sallıyorsunuz ya, bu boylar normal değil.
yok say...Aşk olsun yalancı mıyız biz?![]()
Noldu yayok say...
okuyup üflemek yetmez özlem hnm... türkmen beyimiz devlet bahçeli'nin deyimiyle ne kadar omo varsa, ne kadar tursil varsa, ne kadar persil varsa alayını alıp foşur foşur yıkamak lazım buraları.Buraları bir okutup üfletmek lazım...
düzenli zıplarsan olur bence.hahhHahajajajkeşke sallıyor olsaydım, zıplasam o boylara erişemem.
Yeter dalga geçme artık jfjjfjfdüzenli zıplarsan olur bence.hahhHahajajaj