O Değil de...

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
E seni işsiz bırakacaklar 20 gün sonra… YANSIN TEKSTİLLLEEĞĞĞRR!!
Adamlar battı, komple kapatıyor her hakkımızı vererek bi ben değil 600 kişi işsiz kaldı. Kimseye kızmıyorum vallahi hayırlısı olsun onlarda istemezdi böyle olmasını.. Sen yine de molotof atma ama şirketi satın alabilirsen kurtarabilirsin bizi jfkdk

Adamlar battı, komple kapatıyor her hakkımızı vererek bi ben değil 600 kişi işsiz kaldı. Kimseye kızmıyorum vallahi hayırlısı olsun onlarda istemezdi böyle olmasını.. Sen yine de molotof atma ama şirketi satın alabilirsen kurtarabilirsin bizi jfkdk
canım yazdıkların piksel piksel ben seni ararım sonra öpüyorum

Forum havlu attı bende bir sayfa 2 dakikada falan anca açılıyor. :D

genç yaşta ani ölümler etrafımda çok çoğaldı... sizin de öyle oluyor mu yoksa bana mı denk geliyor bilmiyorum...
Ankara İl Milli Takım Antrenörü Kadir abinin vefat ettiği haberini alınca çok üzüldüm harbiden bu kalp krizleri ne kadar çoğaldı.
Kalp spazmı geçirdikten sonra ben de 15 gün sonra randevu bulabilmiştim. adam ''kolum uyuşuyor, kalbim sıkışıyor'' diye 1 hafta önce gece hastaneye gidiyor ve acil doktoru ''ben buna bir şey yapamam'' diye söyleyip polikinliğe gitmesi gerektiğini söylüyor ve adamı eve yolluyor. tam tamına 24 gün sonraya randevu bulabiliyor Kadir abi.
ama gidemeden vefat ediyor.. Aksatmayın, önemseyin.

genç yaşta ani ölümler etrafımda çok çoğaldı... sizin de öyle oluyor mu yoksa bana mı denk geliyor bilmiyorum...
Ankara İl Milli Takım Antrenörü Kadir abinin vefat ettiği haberini alınca çok üzüldüm harbiden bu kalp krizleri ne kadar çoğaldı.
Kalp spazmı geçirdikten sonra ben de 15 gün sonra randevu bulabilmiştim. adam ''kolum uyuşuyor, kalbim sıkışıyor'' diye 1 hafta önce gece hastaneye gidiyor ve acil doktoru ''ben buna bir şey yapamam'' diye söyleyip polikinliğe gitmesi gerektiğini söylüyor ve adamı eve yolluyor. tam tamına 24 gün sonraya randevu bulabiliyor Kadir abi.
Başın sağolsun

Başın sağ olsun.
Geçen hafta bende iş arkadaşımı kaybettim söylemiştim sana. O da kalp krizi ve daha çok gençti. Son zamanlarda kalp krizinden genç yaşta hayatını kaybedenlere çok sık denk geliyorum, üzücü. Mekanları cennet olsun.

Instagram'da Alexis Fawks'ı takip etmeye başladığımdan beri hayat daha bi güzel be..

Bugün iki kupon yaptım hiç oynayacak hevesim yoktu..yatırmadım ikiside geldi..şansızlığın böylesi

Halam bir şey konuşmamız lazım diyor , konu derin halam uyuyacağım ben seni uygun vakit de yakalar dönüş yaparım bu saatte uyunur mu , benle kafa mı yapıyorsun diye yükseliyor bana: )
kurban olduğum, o değil de yaşlılık hem güzel hem dönemsel zor bir şey Rabbim sağlık versin tüm sevdiklerimize..

Bir devrin sonu yaklaşıyor…

hadiiiiiiiiiii haftayı bitirelim gidelim evimize :))))

Geri