O Değil de...

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Birtakım kararlar almam gerekiyor…

Ayni sey bence erkeklere de gecerli.

Neyse,iyi kötü bugünü de yemiş oldum.

is yerinde su anki calistigim bolum, eski calistigim bolume cok yakin. haliyle birlikte calismis oldugum insanlari da goruyorum ara sira. bir hafta oldu ayrilali ve beni her gorduklerinde, veya kagit islerindeki imzami gorduklerinde, benim varligimi belirtecek her sey diyelim, mutlu oluyorlar. ben de icten hissediyorum bana karsi olan sevgilerini :d sevildigimi biliyordum, ama bu kadar bilmiyordum. iki is arkadasi geri donmem icin surekli konusuyorlarmis orada burada. ovgulerle. cok tatlilar. hala onlara yakin bir yerde calistigim icin mutluyum aslinda. isimi seviyordum, sizi de seviyom, ama ben yoluma, kendi yoluma devam etmek zorundayim efenim :emoji_writing_hand::emoji_writing_hand::emoji_writing_hand: ileriiiiiiiiiii :emoji_point_right::emoji_point_right::emoji_point_right::emoji_point_right::emoji_point_right:

Bugünlük bu kadar forum koşturmacası yeter:d konularda razor’u takip etmekten heder olduk hepimiz, ben yatıyom… gece tayfasının gazası mübarek olsun

Yatağa girince hatırladım ki dün akşam beni sıkıştırdılar, hareketsiz kaldım. Karabasan mıydı başka bi şey miydi rüya mıydı gerçek miydi hiç hatırlamıyorum sadece hareketsiz bırakıldığımı ve perdenin çok fazla sallandığını hatırlıyorum. Hatırlayınca korktum bi tık, sanırım anamla uyucam.

“Kim birinin kalbini kırıp da onu ağlatırsa o kişinin bedduasından sakının. Çünkü kırılan kalbin gözyaşı yere düşmeden ne dilerse o olur.”
:) :(

“Kim birinin kalbini kırıp da onu ağlatırsa o kişinin bedduasından sakının. Çünkü kırılan kalbin gözyaşı yere düşmeden ne dilerse o olur.”
:) :(
Evet. Ahım tutar benim. Kırılıp üzülmedikçe kimseye ah etmem. Dıjfjf
Mazlum ve hor görülenin ahı tutuyor ya

Geri