O Değil de...

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
SFTP serverina yanlislika 50 tane buyuk rapor schedule yapmisim. Bugun kovulma gunum olabilir :emoji_rolling_eyes:

Benimki fındık şeysine gitti, çok sıkılıyom valla onsuz. Geçen okudum, Oggy de fındıktaymış… @Plesk sen neden fındığa gitmedin kdjd hem Melodram nerede o da mı fındığa gitti :p

Benimki fındık şeysine gitti, çok sıkılıyom valla onsuz. Geçen okudum, Oggy de fındıktaymış… @Plesk sen neden fındığa gitmedin kdjd hem Melodram nerede o da mı fındığa gitti :p
Senle @Zeyna ’ı kader arkadaşı ilan ediyorum kjkjk
Sizin vesilenizlr de kızlara Karadeniz li bilhassa Ordu’lu oğlan almayın diyorum kjkjk

ya bırak, enişte bey kafa ütülüyordur. biraz kafa dinlersin. oggy foto çekmek için sahaya iniyor. ben fındıktan sonra bizimkilerin yanına uğradım : / işi bileceksin.
melo tatilde, kafa dinliyor. selamı var.

Sizin vesilenizlr de kızlara Karadeniz li bilhassa Ordu’lu oğlan almayın diyorum kjkjk
Hjdjd benimki ordulu:d artvin ile beraber Karadeniz’in aydınlık yüzü kfjdj Benimki ve ailesi için söylüyorum, yaklaşık 50 yıldır İstanbul’dalar ama fındık zamanı bunlara bir şey oluyor, hepsi bir temel’e bir dursun’a dönüşüyor, bu bir ayin bence:d genel olarak karadeniz insanını severim cancağızım, allah neşelerini bozmasın.

ya bırak, enişte bey kafa ütülüyordur. biraz kafa dinlersin. oggy foto çekmek için sahaya iniyor. ben fındıktan sonra bizimkilerin yanına uğradım : / işi bileceksin.
melo tatilde, kafa dinliyor. selamı var.

kxjd oraya gitse de söyleniyor, uzaktayken çok huysuz boşver burnumun dibinde olsun:d
Bizimki güneşi bekliyor:d bu aralar allah-özkan gerginliği yaratmamak için çok çaba sarf ediyor, güneş önemli anladığım kadarıyla…
Çok selam söyle, sevgilerimi ilet.

Ahahhahaha uzak durun vallah Ordululara bişey oluyo fındık zamanı. İlişkiniz uzak mesafe ilişkisine dönüyo hdkjdjs patoz tepesinden videolar felan alıyonuz
@Larien in dediği gibi bu bi ayin olabilir :D

Mahallenin bütün azgin kedileri bizim siteye dadandı şu sıra. Euvvvv euvvv böğurüyolar gece boyu. Tüm mahalleyi dolaşıyorlar gelip bizim bahçede tüneyip agliyolar .k .
Gece aşağı inip kedi kovmaktan bezar oldum.

birkaç hafta sonrasına fırlatılabilir miyim ltfen…

Kalbinizden geçen niyetlerinize dikkat edin Alllahin tokatı büyüktür canınız yanar.

neyse bu sene eylül güzellemelerine denk gelmedim pek

Kime nispet yapıyor bu, eski manitosu kim lan bunun ahahah. Yeter abii bıktık.

Geri