O Değil de...

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Alanya tarafında denize yakındı 25 yıllık bina..
Bi tane de 2+1 gördük sorduk kuzenimle 4250 dedi..
Alanya da çok pahalı evet. Ya kücük bir sahil sehrinde yasiyorum. Birkac ay önce denize yakın sıfır 2+1 4.000 idi. Allah evi olmayana yardım etsin. Kiralar da, satılıklar da uçmuş. Yazlık mı düşünüyorsunuz…
Hem Alanyayı boşver bir kadına 15-20 erkek düşüyor. Her çeşit insan var. Hfjfj biraz daha küçük yerlere yönelin.

Alanya da çok pahalı evet. Ya kücük bir sahil sehrinde yasiyorum. Birkac ay önce denize yakın sıfır 2+1 4.000 idi. Allah evi olmayana yardım etsin. Kiralar da, satılıklar da uçmuş. Yazlık mı düşünüyorsunuz…
Hem Alanyayı boşver bir kadına 15-20 erkek düşüyor. Her çeşit insan var. Hfjfj biraz daha küçük yerlere yönelin.
Yok canım öyle gördük de merak edip sorduk.. :d

Her canlı bir üst canlının minyatürü.
Nasıl ki vücutta faydalı hücreler,dokular varken; zararlı viruslar, zararlı protozoonlar, zararlı bakteriler vb.de varsa ve onlara biçilen tek rol zarar vermekse, toplumda da kötülük ve zarar saçmaktan başka hiçbir rolü olmayan-olamayan insanlar da var.
Bizi tekamüle yaklaştıran davranış ise, bunu kan revan içinde kalırcasına değiştirmek değil, kabullenmek olabilir.
Kabullenin; O öyle biri ve yapabilecek hiçbir şeyiniz yok.
Uzak durma planları efektif olacaktır.

iyi güneş kremi, iyi nemlendirici seçmek zor deniyor ama iyi valiz seçmek hepsinden zor bence. traveller falan değilsen ya da işle ilgili çok gidip gelmiyorsan yılda taş çatlasa 4-5 kez kullanacağın bir şeye de manyak gibi para bayılmak istemiyorsun ama az ucuza alayım dediğinde de yamuk yumuk şeyler geliyor. tekerlekli bavul yapıyorsun ve tekeri dönmüyor. olayın ana odağı bile işlevsiz, utanmadan satıyorsunuz bi de. amacı dönmek olan bir şey nasıl dönmeyi unutabilir?

iyi güneş kremi, iyi nemlendirici seçmek zor deniyor ama iyi valiz seçmek hepsinden zor bence. traveller falan değilsen ya da işle ilgili çok gidip gelmiyorsan yılda taş çatlasa 4-5 kez kullanacağın bir şeye de manyak gibi para bayılmak istemiyorsun ama az ucuza alayım dediğinde de yamuk yumuk şeyler geliyor. tekerlekli bavul yapıyorsun ve tekeri dönmüyor. olayın ana odağı bile işlevsiz, utanmadan satıyorsunuz bi de. amacı dönmek olan bir şey nasıl dönmeyi unutabilir?
geçen beğendiğin çanta daha çok valize benziyordu onu alsaydın keşke...

Nihayet bu sezon 2 farklı oyun oynayacağız. Geçen seneki oyunu da Ekim başı bir daha oynayabiliriz.

Yönetmen olma vakti geldi de usta hala ekipteyken çırağa iş düşmüyor.

Ne varsa eski sarkilarda var... kaybolup gidiyorum
Birgün Bulgaristan sınırından geçerken o şarkıyı el ele diz dize gözlerime bakarak söylermisin.
Kahretsin gecenin bu yarısında eve gidilirmi.
Neyse Gidelim Daha Dişlerimi fırcalayacağım.
Diş Fırçalamak önemli :D
İyi bak kendine avrupalı yengem !

Son düzenleme:
Ablam kadın hastalıklarından ufak bir operasyon geçirecekti, bu gündemdeydi konuşmuştuk. Refakat edecektim hatta ben. Dün gece, gecenin bir vakti haber veriyor çekine çekine. Eşi de gelecek ama bir kadına ihtiyacı var biliyorum, bu bizim hallerimiz de, yardım istemekten çekinme durumumuz. Tam bir salak bu da. Ben de farklı değilim gerçi. Neyse ayarladık işi gücü gidiyorum bakalım.

Ablam kadın hastalıklarından ufak bir operasyon geçirecekti, bu gündemdeydi konuşmuştuk. Refakat edecektim hatta ben. Dün gece, gecenin bir vakti haber veriyor çekine çekine. Eşi de gelecek ama bir kadına ihtiyacı var biliyorum, bu bizim hallerimiz de, yardım istemekten çekinme durumumuz. Tam bir salak bu da. Ben de farklı değilim gerçi. Neyse ayarladık işi gücü gidiyorum bakalım.

geçmiş olsun canımm

Geçmiş olsun canım

Geri