Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senle @Zeyna ’ı kader arkadaşı ilan ediyorum kjkjkBenimki fındık şeysine gitti, çok sıkılıyom valla onsuz. Geçen okudum, Oggy de fındıktaymış… @Plesk sen neden fındığa gitmedin kdjd hem Melodram nerede o da mı fındığa gitti :p
ya bırak, enişte bey kafa ütülüyordur. biraz kafa dinlersin. oggy foto çekmek için sahaya iniyor. ben fındıktan sonra bizimkilerin yanına uğradım : / işi bileceksin.Benimki fındık şeysine gitti, çok sıkılıyom valla onsuz. Geçen okudum, Oggy de fındıktaymış… @Plesk sen neden fındığa gitmedin kdjd hem Melodram nerede o da mı fındığa gitti :p
Hjdjd benimki ordulu:d artvin ile beraber Karadeniz’in aydınlık yüzü kfjdj Benimki ve ailesi için söylüyorum, yaklaşık 50 yıldır İstanbul’dalar ama fındık zamanı bunlara bir şey oluyor, hepsi bir temel’e bir dursun’a dönüşüyor, bu bir ayin bence:d genel olarak karadeniz insanını severim cancağızım, allah neşelerini bozmasın.Senle @Zeyna ’ı kader arkadaşı ilan ediyorum kjkjk
Sizin vesilenizlr de kızlara Karadeniz li bilhassa Ordu’lu oğlan almayın diyorum kjkjk
ya bırak, enişte bey kafa ütülüyordur. biraz kafa dinlersin. oggy foto çekmek için sahaya iniyor. ben fındıktan sonra bizimkilerin yanına uğradım : / işi bileceksin.
melo tatilde, kafa dinliyor. selamı var.
Ahahhahaha uzak durun vallah Ordululara bişey oluyo fındık zamanı. İlişkiniz uzak mesafe ilişkisine dönüyo hdkjdjs patoz tepesinden videolar felan alıyonuzSenle @Zeyna ’ı kader arkadaşı ilan ediyorum kjkjk
Sizin vesilenizlr de kızlara Karadeniz li bilhassa Ordu’lu oğlan almayın diyorum kjkjk
Ben bugün 3+1 dubleks ilanı gördüm 3.650. Nerede baktınız? Bu dediğim Kepez’de.Antalya'da evler ne kadar pahalı ya..
Öylesine bi sormak için 1+1 sorduk 3milyon söyledi..