O Değil de...

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Ablam kadın hastalıklarından ufak bir operasyon geçirecekti, bu gündemdeydi konuşmuştuk. Refakat edecektim hatta ben. Dün gece, gecenin bir vakti haber veriyor çekine çekine. Eşi de gelecek ama bir kadına ihtiyacı var biliyorum, bu bizim hallerimiz de, yardım istemekten çekinme durumumuz. Tam bir salak bu da. Ben de farklı değilim gerçi. Neyse ayarladık işi gücü gidiyorum bakalım.
Sifalar:*

Ablam kadın hastalıklarından ufak bir operasyon geçirecekti, bu gündemdeydi konuşmuştuk. Refakat edecektim hatta ben. Dün gece, gecenin bir vakti haber veriyor çekine çekine. Eşi de gelecek ama bir kadına ihtiyacı var biliyorum, bu bizim hallerimiz de, yardım istemekten çekinme durumumuz. Tam bir salak bu da. Ben de farklı değilim gerçi. Neyse ayarladık işi gücü gidiyorum bakalım.
Gecmis olsun Lari, Hollandaya mi geliyorsun ?

Valiz hazırlamam lazım ama üşeniyorum…

Fizik bölümünde doktorun asistanları bakıyor hastalara 2 seferdir gidiyorum farklı kişiler..
Verdiği ilaçları kullanıp kullanmama arasında kaldım..

hava değişimi mi yoksa yaşlandık mı bilmiyorum. hastalık geçmişim yok, hastane kaydım yok gibi bir şeyken, iki yılda bir olursam grip olup bir günde atlatırken şimdi ayda bir kere hastalık vurur oldu. geçmediği gibi kolay yakalanır oldum. ben bünyemi tanıyorum, saçma geliyor.

Çünkü yenilen gidalarda zehir var ve insanlık adina biseyler oluyor biz göremiyoruz maalesef

hava değişimi mi yoksa yaşlandık mı bilmiyorum. hastalık geçmişim yok, hastane kaydım yok gibi bir şeyken, iki yılda bir olursam grip olup bir günde atlatırken şimdi ayda bir kere hastalık vurur oldu. geçmediği gibi kolay yakalanır oldum. ben bünyemi tanıyorum, saçma geliyor.
beddualara dikkat et, tanıdıktan duydum böyle şeyleri varmış… bu arada bende de sistem böyle ilerliyor artık. yılda bir iki kere sağlam hasta olup geçerdim, şimdi biri üf yapsa rüzgarından hasta oluyorum… seninki bedduadan da benimki nazar kesin :/

Uykunun hafif olması, en ufak sese dahi uyanmak kötü ya. Ben niye üst kattakinin yatak gıcırtısının sesi ile uyandım bu sabah? Sabah sporunu severiz ama abartmayın alüminyum.

müthişli bir ruya ve tabi ki içinde müthişli sevgilim .p

İnsanın kendi benliği olmalı, düşünebilen, karar verebilen, analiz yapabilen, hissedebilir olmalı. Başkalarının sözleri ile hareket edip, beynini kiraya verenlere üzülüyorum. Her insan, acılara ve sevinçlere farklı tepkiler verir, herkes duygu yoğunluğunu farklı yaşar. Kendiniz olun, karar verici sensin, başkalarının seni yönetip yönlendirmesine izin verme. Öz saygı önemli..

Geri