Eru Iluvatar
Bronz Üye
Olm beypazarı beypazarı diyosunuz da şok marketten aldım işte yoktu. Nabayım. Normalde ben de sarıkız alıyom. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sarıkız ne ya Beypazarı dururkenOlm beypazarı beypazarı diyosunuz da şok marketten aldım işte yoktu. Nabayım. Normalde ben de sarıkız alıyom.![]()
O kadar uzun boylu değil ya mandal leğen verseler de olur gibi ..kgjfjfjfkfKeşke Duhan'ı verip İmero'yu alabilsek..
abi Kızılay'ın sadesi güzel limonlusu çok kötü ama sadesi güzeldi.Olm beypazarı beypazarı diyosunuz da şok marketten aldım işte yoktu. Nabayım. Normalde ben de sarıkız alıyom.![]()
Evet bence de güzel ama kızılay'a 5 kuruş yok benden bundan sonra. Uzun süredir kan da vermiyorum.abi Kızılay'ın sadesi güzel limonlusu çok kötü ama sadesi güzeldi.
hocam o mantıkla düşününce hepsi aynı kapıya çıkıyor aslındaEvet bence de güzel ama kızılay'a 5 kuruş yok benden bundan sonra. Uzun süredir kan da vermiyorum.
hocam o mantıkla düşününce hepsi aynı kapıya çıkıyor aslında
bu biraz siyasal islamcıların coca cola boykot edip fanta içmesi gibi bir şey oluyor.
ülkede düzen o şekilde.onlara inat gavur olacağım dersin boynuna takacağın haçtan bile çok büyük pay alıyorlar.
valla işine nasıl geliyorsa öyle yap gitsin xdRengimiz belli olsun be hocam. Ne yapalım?