O Değil de...

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Ekli dosyayı görüntüle 441531355_3677933679097339_2320753413509487947_n.mp4

herkesin derdi de , sıkıntısı da kendince büyük olabiliyor bunu yadırgamakta neyin nesi Allahın tokadı var şimdi ye kadar yememiş olmak yemiyeceğin anlamına gelmiyor feleğin şaşar , şımarıklık yapmanın lüzumu yok velhasıl üstadların da dediği gibi elinizi uzatmadığınız hiç kimseye dilinizi de uzatmayın..

o değil de gene fırtına patlamak üzere , daha bir dünya yolumuz var.. daha sabahın körü huysuz güne başladım o şekilde de devam ediyor hıhh kafa izni aldım gidip biraz uzanayım yoksa bugün bitmeyecek..

Tam da beklediğim gibi oldu,iyi ki de oldu.Başlasın tantana.

benden hoslanmasi, boyle tatli bir hayranlik seklinde hoslanmasi ve baktigi gibi bakmasi hosuma gidiyor. uzakta kaldigi surece. konusmasini ve yaklasmasini istemiyorum :emoji_innocent::emoji_innocent::emoji_innocent:

Sahte insanlara tahammül edemeyiyorum kötü ben oluyorum dürüst ol be kardeşim

FB_IMG_1737200828659.jpg
Fotoğraf sene 2012 bu mevsimler.. chuky yavruyken girdiği hayatımıza bir yaşını kutladığımız gün izinde olduğum zamana denk gelmişti..
bir yarım saat kadar evvel halam arıyor sesi ağlamaklı , öyle konuştuk ağır görev de verildi.. kuzenlere kız kardeş abi ye haber ver diye.. bir kahve bir kaç dal sigara ile kafamı toplayıp oraya odaklanmalıyım..
Oğlum hep kalbimizdesin, hep ruhumuzdasın seni harbi çok seviyorum..

saka gibi ama demin uyandigim ruyadan mutlu uyandim. sebebi, ruyamda sevgilim vardi ve rugby oyuncusuydu. hatta beni macina getirmisti ve diger kulup arkadaslariyla tanistirmisti. kendi kendime soruyordum, "bu gercek mi?" diye :d bambaska dunyayla beni tanistiriyordu elimden tutarak. sonra kedimin evde kustugunu gordum uzaktan kumandali ve eve uctum. kusmugu temizlerken yine "bu gercek miydi??" diye soruyordum kendime :d adama mesaj atamadim mactan ayrildigimi, ayip oldu diye dusunerek, tekrar "gercekten gercek miydi bu?" diyorum :d tek olumsuz yonu adamin amerikali olusuydu. bu ruya gercek gibiydi, memnundum ya :d acaba istediklerim mi olacak belirli konularda artik hahaha gulerim olursa

Kızılay maden suyu alınca para kızılaya mı gidiyor biri yeşillendirsin.

• Korkunç
Tepkiler: ne
Geri