O Değil de...

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Ben sizi bilmem sizi tanimam şurda sadece nick ve post okuyorum ama şunu bilin ki siz bişeye üzüldüğünuzde kirildiginizda buna şahit olduğum da kendime dert ediyorum kiminize mesaj atıyorum kiminize atmıyorum yanlış anlamayin diye iyi varken kötüyü seçmeyin hayat zaten yorucu daha çok yormayin kendinizi..

Ben sizi bilmem sizi tanimam şurda sadece nick ve post okuyorum ama şunu bilin ki siz bişeye üzüldüğünuzde kirildiginizda buna şahit olduğum da kendime dert ediyorum kiminize mesaj atıyorum kiminize atmıyorum yanlış anlamayin diye iyi varken kötüyü seçmeyin hayat zaten yorucu daha çok yormayin kendinizi..
Yakında umreyede gidersen sen

Bu vardiya bu kadar uzun sürmemeliydi,neyse ki yarın son.

20250318_215915.jpg

Şu kötü günler bitse de eski kötü günlerimize dönsek , çok özledik be..

• Üzgün
Tepkiler: ne
“Her insanın içinde arınmak üzere ilerlerken, bu yolda karşısına çıkan ve kendisine eşlik eden işaretleri genel bir anlamama durumu vardır. Sıradan bir kişi, bunları iyileşme belirtisi olarak yorumlamak yerine, tersten okuyarak ciddi bir hastalık olarak görür.”

11 yıl önce bir adam eşinin kendi halinde dans etmesini çekip youtube'a yükledi ve bizim hayalleri 11 senedir siyah poşete attırdı. A:SDAS Nabıyolar şimdi acaba

az dolanayım dediydim
ortalık karışmış

Dün arkadaşım bendeydi işte zaten uzun süreli geldi
Neyse oyuna kaptırmışım kendimi baya oynadım her oyun bittiğinde yokluyorum trip mi atıyor diye neyse en son tamamen kapattım oyunu baktım suratı asık gel bir şeyler yapalım diyorum yok
Çghb falan açtık bu sigara içmeye gidiyor geliyor sürekli suratı asık en son uyuyakalmışım jdkdkdkd
Dün kendimi cidden evli gibi hissettim ay yok uğraşamam triplerle falan

BTK Akademide ne güzel eğitimler varmış yaaa…

Haklıydı,siyah harbiden de çok yakışıyor bana.

Döne dolana zorla banlatıyor kendini .

Geri