O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
kar yok ama ben de dondum yav.... alışmıştım havanın güzelliğine :emoji_sleepy:

Bu videodaki adam kim ya? Hareketleri, jest ve mimikleri aşşırı iyi. Her önüme çıktığında hipnoz olmuş gibi izliyorum…

Bugün uzuuunn yıllardır istediğim şeyi de gerçekleştirmiş bulundum. Tuhaf hissediyorum. Durgun.

Bu sene istediğim her şey su gibi akıp yolunu buluyor, kolaylıkla gerçekleşiyor. Tüy gibiyim.

bugun bi pontol giyinmistim. biraz arkadan popo icerisine kivriliyordu. ben rahatsiz olmuyordum, hatta begeniyordum. ne zaman rahatsiz oldugumu da anlatayim. biriyle konusurken, arkami donup tam gidiyordum, sonra tekrar bir soru sordu, dondum baktim, ama tam ben donup bakarken, adam kendi pontolunu duzeltiyordu arkadan, sanki onun pontolu popo icerisine kivrilmis gibi. oysa oyle bir durum yoktu. veya yuzumde bir sivilce var. yuzume bakan bazi insanlar, o sivilceyi gorunce, kendi yuzlerine, sivilcemin oldugu yere dokunmaya basliyorlar. oradan anladim pontolumla rezil oldugumu bugun :d reddit'te konuyla ilgili bir topic ariyordum, baska bir topic'e denk geldim ve hem topic sahibi, hem yorumlar guldurdu :d suraya da birakayim:

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bu birkaç günlük buhran nasıl geçecek bakalım.

çizime aşırı üşeniyorum offf öyle böyle değil hem de helppppp

Gözlerim çok acıyor. Ne pc’ye bakabiliyorum ne kitaba…

Annem bir kıvılcım bekliyor yemin ederim. :D :D
"Darbe mi oldu len" diyor. Yoo diyorum. "Oğlum nedir ya bu? Nedir bu suskunluk" diyor AS:DAS: Vallahi billahi isyan ateşini hiç beklemediğiniz bir yerden, 65+ bir ev hanımı yakacak gibi. A:SDSA

Geri