O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Bu tarz özel günlerin konularını sabitliyorlar bana özel bir durum değil,s siz foruma bu özellik gelince yoktunuz…… yönetim yeniliklerine bir yenisini daha ekledi… çalışıyoruz slkj orada sabit durdum diye bana ajan mı demediler… bordo bereli mi demediler… seyyar simitçi mi demediler… alt tarafı saf hislerle açılmış bayram konusuydu…..
Seyyar simitçi hdjshdhshhshshs
Özür dilerim Anna hanımcim... forumun yeniliklerini takip edemedik o sira dort koldan canımizla cebellesiyorduk da......
Ramazan bayramında görüşmek üzere o zaman....

Seyyar simitçi hdjshdhshhshshs
Özür dilerim Anna hanımcim... forumun yeniliklerini takip edemedik o sira dort koldan canımizla cebellesiyorduk da......
Ramazan bayramında görüşmek üzere o zaman....

Aze Hnm,
Kebapları yerken, lahmacunları yerken canınla cebelleşiyor muydun…. cenneti yaşıyordun cenneti…. Run’un tulum peynirini yemek hangi can çekişene nasip olur….

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Aze Hnm,
Kebapları yerken, lahmacunları yerken canınla cebelleşiyor muydun…. cenneti yaşıyordun cenneti…. Run’un tulum peynirini yemek hangi can çekişene nasip olur….
Hiç.
Bir de kasap sucuğu almışım ki, hafifçe acılı.. onu söylemeyi unutmuşum.

Sucuğumuz da güzel bu arada skjh Run cennet nimetlerini önünüze sermiş… bi tane övgü yok. dilerim yazın sıcağında klimasız eve denk gelesiniz….

@Larien dediğim gibi saf hislerle açtım skj aslında beni sabitlemeselerdi durum bu noktaya gelmeyecekti belki…. göz görünce gönül katlanamadı…….

Geri