Anna Karenina
Elmas Üye
Üye kacıran mı demediler…..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seyyar simitçi hdjshdhshhshshsBu tarz özel günlerin konularını sabitliyorlar bana özel bir durum değil,s siz foruma bu özellik gelince yoktunuz…… yönetim yeniliklerine bir yenisini daha ekledi… çalışıyoruz slkj orada sabit durdum diye bana ajan mı demediler… bordo bereli mi demediler… seyyar simitçi mi demediler… alt tarafı saf hislerle açılmış bayram konusuydu…..
Seyyar simitçi hdjshdhshhshshs
Özür dilerim Anna hanımcim... forumun yeniliklerini takip edemedik o sira dort koldan canımizla cebellesiyorduk da......
Ramazan bayramında görüşmek üzere o zaman....
Hiç.Aze Hnm,
Kebapları yerken, lahmacunları yerken canınla cebelleşiyor muydun…. cenneti yaşıyordun cenneti…. Run’un tulum peynirini yemek hangi can çekişene nasip olur….
Ben Anna için geldim foruma.. tulum peynirini nereden aldın diye soruyor bana, ben de tarif ediyorum ahah.Anna geldiğin gibi ortalığı elli altı ettin… üyeleri sen kaçırdın… sus inkar etme…
Tulum peyniri güzeldi ama. Bir erzincanliya beğendirmesi zordu, bu cesaret için tebrik ederim...Ben Anna için geldim foruma.. tulum peynirini nereden aldın diye soruyor bana, ben de tarif ediyorum ahah.
Afiyet olsun canım benim.Tulum peyniri güzeldi ama. Bir erzincanliya beğendirmesi zordu, bu cesaret için tebrik ederim...
anna'nın kaçırdığı üyelerin yerini doldurması için @Run 'la kahveden dayılara yeni üyelik kaydı açacağız;
-entel osman
-şırdancı bekir
-g.tlek faruk
-hayri-candan

Hfjshxhsjshhs adanada koca tas ayranı kafama diyince bi değiştim gelistim...aze düne kadar istanbulluyum diye hava atıyordu, mustafa sarıgül'ün hemşerisi çıkınca erzincanı dilinden düşürmüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 134413
üye sözlük konusu... ilk yorumŞırdancı bekir kfjf
Faruk şimdiden ilgimi çekti..anna'nın kaçırdığı üyelerin yerini doldurması için @Run 'la kahveden dayılara yeni üyelik kaydı açacağız;
-entel osman
-şırdancı bekir
-g.tlek faruk
-hayri-candan