W
Elmas Üye
Bana bak....nem çok nem yoksa bu havanın başka bi açıklaması olamaz....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana bak....nem çok nem yoksa bu havanın başka bi açıklaması olamaz....
bu mevzuyu nasik akp'ye bagladin melnur.....Hala burada gereksiz sataşmaların, özel hayatın araştırıldığını okuyorum. La AKP sadece Kılıçdaroğlu'nun aklını değil sizinkilerininkini de ele geçirip yönetiyor. Ayıp yaaa bu yaptıklarınız.
Saçmalama melnur bunlar olağan şeyler amaannn ne var ki biraz dedikodu özel bigilere erişim bunlar çok normal şeyler lütfen canim arkadaşım anormallestirmeHala burada gereksiz sataşmaların, özel hayatın araştırıldığını okuyorum. La AKP sadece Kılıçdaroğlu'nun aklını değil sizinkilerininkini de ele geçirip yönetiyor. Ayıp yaaa bu yaptıklarınız.
Tüm yollar oraya gidiyor sevgili W.bu mevzuyu nasik akp'ye bagladin melnur.....
Boşunamı uyarıyor Forum sahibi?Saçmalama melnur bunlar olağan şeyler amaannn ne var ki biraz dedikodu özel bigilere erişim bunlar çok normal şeyler lütfen canim arkadaşım anormallestirme
ooo plakaya bak sen...Bugun gurur gunumuz, sifir Hollandaca ile geldi ve butun arkadaslarini solladi okul birincisi olarak mezun oldu kuzum. Allahim hep yolunu bahtini acik etsin.
Ekli dosyayı görüntüle 134457
Ekli dosyayı görüntüle 134459
W sen bu forumun Ağa babasısın o yüzden her şeyi en son sen duyuyorsun 😁Forumda her gune yeni bir sasirma yasiyorum....
Nihayet ffÇok güzel bir bölüm izledik be
tokatlayasim geliyor bazilarini...W sen bu forumun Ağa babasısın o yüzden her şeyi en son sen duyuyorsun 😁
Nihayet ff
Bir kaç sahnede duygulandım
Youtubedan bakarsın gece, çok beğendim*.*Al bak dizi de izleyemedik. Bolum de guzelmis.
Hay bunlarin bitmeyen gezmeleri tozmalari ya.
Youtubedan bakarsın gece, çok beğendim*.*
Yok gece kahvaltiya ne hazirlayacagimi düşünmem lazim, bakamam 😄 kendini kahvaltiya davet ettiren misafirim var 🙄
ANNE YÜREĞİ ♥️🥹ağladım ben birkaç yerde,