Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vikingsdeki kör kahine benzemişFındık bahçesi temizleyen ekip. Uzaya giden ekipten daha havalı. #Ordu #Ünye
Ekli dosyayı görüntüle 134367

sen yeni fark ediyosundur. 2012 lerde falan dinlerdik.Ukulele eskiden de bu kadar yaygın mıydı yoksa benim mi dikkatimi yeni çekiyor?
Hadi yasen yeni fark ediyosundur. 2012 lerde falan dinlerdik.
yüz yirmi beş yıl düşnüp açtığım konu…ama güzel olmadı mı… bundan sonra bayram konusunu ben acıcam…@Anna Karenina neden bayram mesajı konusu açmış ya, foruma girdiğim andan beri aklımda bu varsayfanın en üstünde sabitlenmiş, konuyu açan Anna, en son yazan benim ahahae.
Hayır amaç ne Anna hanım.. ajan mısın nesin
Hayırlı bayramlar diliyorum.
Eline sağlık, çok güzel olmuş. Başkası açsa yazmazdım..yüz yirmi beş yıl düşnüp açtığım konu…ama güzel olmadı mı… bundan sonra bayram konusunu ben acıcam…
ben baktım skandal bi durum yok gül ablaya kahve yollamissin hacı abiİki dk önce ne yazdığımı unutuyorum: ))))
Teşekkürlerben baktım skandal bi durum yok gül ablaya kahve yollamissin hacı abi
emrin olur reisTeşekkürler
Yok sağolasınemrin olur reis
var mı bi isteğin
hayırlı cumalar patronYok sağolasın
Eyvallah sana dahayırlı cumalar patron
Unutursam fısılda.pyok almiyim iki dakka sonra unutcan zaten.d
vesvese mi vereyim .dUnutursam fısılda.p