O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
sabah yorgun uyandım ama şu an keyfim yerinde, birkaç bir sey okudum çok hoşuma gitti .p

@Anna Karenina neden bayram mesajı konusu açmış ya, foruma girdiğim andan beri aklımda bu var :) sayfanın en üstünde sabitlenmiş, konuyu açan Anna, en son yazan benim ahahae.
Hayır amaç ne Anna hanım.. ajan mısın nesin :)
Hayırlı bayramlar diliyorum.
Buna ben de çok şaşırmıştım ilk görünce hdjsjd nasıl yani Anna konu mu açmış gibisinden... yönetim bile yillar sonra annanin actigi konu oldugundan konuyu sabitlemis... senin analiz konuları gelir mi @Run... birikti malum...

Buna ben de çok şaşırmıştım ilk görünce hdjsjd nasıl yani Anna konu mu açmış gibisinden... yönetim bile yillar sonra annanin actigi konu oldugundan konuyu sabitlemis... senin analiz konuları gelir mi @Run... birikti malum...

Bu tarz özel günlerin konularını sabitliyorlar bana özel bir durum değil,s siz foruma bu özellik gelince yoktunuz…… yönetim yeniliklerine bir yenisini daha ekledi… çalışıyoruz slkj orada sabit durdum diye bana ajan mı demediler… bordo bereli mi demediler… seyyar simitçi mi demediler… alt tarafı saf hislerle açılmış bayram konusuydu…..

Geri