Film o yavesvese mi vereyim .d
İzlemedin mi
Dramın dibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Film o yavesvese mi vereyim .d
yooo ben üvey baba halil güneşli izledimFilm o ya
İzlemedin mi
Dramın dibi
Bilmiyom onu.pyooo ben üvey baba halil güneşli izledim
E tamam ben de onu diyorumsaat yedi yedi
bu saatte nerden bulalım laneyi
yaşlı ya geç kalkar o.E tamam ben de onu diyorum
Yedi olmuş hala ortada yok
Günaydın, süre 12 saat olarak belirlenmiş.Platinlerin kendi mesajlarını düzenleme özelliği alınmış.
Ne mantıkla acabaaaaa?
Günaydın leftyGünaydın, süre 12 saat olarak belirlenmiş.
E tamam ben de onu diyorum
Yedi olmuş hala ortada yok
yaşlı ya geç kalkar o.
teyzecim neyle hesapladin halı dokuma makinasıyla miHesapladim sen benden yasliymissin.
teyzecim neyle hesapladin halı dokuma makinasıyla mi
sjsjsjsjsjsjsneyle hesapladin halı dokuma makinasıyla mi
teyzecim neyle hesapladin halı dokuma makinasıyla mi
e ablacım tüfek 1500 lerde siz icat etmediniz miYöo senin verdigin bilgilerle.
Ben 1990da elinde tufekle gezecek yasta degildim mesela .p
Güzel şeylere vesile oldu canımyüz yirmi beş yıl düşnüp açtığım konu…ama güzel olmadı mı… bundan sonra bayram konusunu ben acıcam…
Buna ben de çok şaşırmıştım ilk görünce hdjsjd nasıl yani Anna konu mu açmış gibisinden... yönetim bile yillar sonra annanin actigi konu oldugundan konuyu sabitlemis... senin analiz konuları gelir mi @Run... birikti malum...@Anna Karenina neden bayram mesajı konusu açmış ya, foruma girdiğim andan beri aklımda bu varsayfanın en üstünde sabitlenmiş, konuyu açan Anna, en son yazan benim ahahae.
Hayır amaç ne Anna hanım.. ajan mısın nesin
Hayırlı bayramlar diliyorum.
Buna ben de çok şaşırmıştım ilk görünce hdjsjd nasıl yani Anna konu mu açmış gibisinden... yönetim bile yillar sonra annanin actigi konu oldugundan konuyu sabitlemis... senin analiz konuları gelir mi @Run... birikti malum...