climax
Elmas Üye
Bi de damaksız diyo. Lan bu yeme şekli gurme işi bi tarz. Anlamıyorsun bari sus.hocammm denediniz mi ya çohhh güzelhahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi de damaksız diyo. Lan bu yeme şekli gurme işi bi tarz. Anlamıyorsun bari sus.hocammm denediniz mi ya çohhh güzelhahaha
Hoca, hem küstahsin hem de beyinsiz. Ciddi ciddi yemek kültürü hakkında detay bilgi vermeye üşeniyorum. O yüzden uğraşamam seninle.Hem cahilsin hem ahkam kesiyorsun. Baklava yoğurtla yenir.
Adres ver.Hoca, hem küstahsin hem de beyinsiz. Ciddi ciddi yemek kültürü hakkında detay bilgi vermeye üşeniyorum. O yüzden uğraşamam seninle.
Dr'lara şiddet uygulayamam ama yumruğumu uzatırım, gelip çarpacaksan adresimi özelden iletiyorum..Adres ver.
Aslında sana satasmak istiyorum ama bir bahane bulamıyorumhehe ciddi ciddi kavga edeceklerdi az kalsın![]()
bana sataşsanda alınmam sana heheheAslında sana satasmak istiyorum ama bir bahane bulamıyorum![]()
bu önyargılılar kesin pilavı ketçapla, menemeni soğanla yiyen tiplerdir he jfldj
ketçaplı pilav neyse de TR'nin yarısı menemeni soğanlı yiyor yalnız.bu önyargılılar kesin pilavı ketçapla, menemeni soğanla yiyen tiplerdir he jfldj
yüz kisi begenmemis sen niye üstüne alınıyorsun? cesur gördüm seni.ehe ehee ehee. çokomik. cidden..
denemeyenler içindir önyargı… denedim ve kusmuk bir tat olduğunu düşünüyorum artık. yiyenlere afiyet….
ee napimketçaplı pilav neyse de TR'nin yarısı menemeni soğanlı yiyor yalnız.
yüz kisi begenmemis sen niye üstüne alınıyorsun? cesur gördüm seni.
ee napim
hdhsj cesurluk nalaka. neyse herkesin damak keyfi kendine. ben beğenmedim. iyi günler efem.yüz kisi begenmemis sen niye üstüne alınıyorsun? cesur gördüm seni.
ee napim