Neden tatlının yanında süt ya da ayran içilir?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Bunları Biliyor Musunuz?
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
birkaç yıl öncesine kadar ayran ve tatlı ikilisini ilk defa duyduğumda ne alaka, nasıl yiyebiliyorsunuz diyordum. bir bildikleri varmış. şerbetli tatlı sevmiyorum ama bir, iki dilim yemek istersem ayran ile birlikte tercih ediyorum.
Şerbetli tatlı ben de sevmem ancak su varken niye ayran?
Ayranı köpüklü ve biraz da tuzlu içerim, bu sebeple tatlı ile düşünemiyorum.

Dovruymuş ama bunu ilk kez duydum ben…

Deneme fırsatım olursa ona göre yorum yaparım. Sütü tek içemiyorum ancak ayran ile ilk fırsatta deneyeceğim, dediğim gibi tuzlu ayran ile tatlı bana hitap etmeyecektir.

kaç gündür foruma bakamıyordum, allah kahretsin giriş yaptığım an önüme gelen konuya bak. insan hiç mi övülmez şu kadar günde, bi de tam gömüldüğüm ana denk geldim. bu da benim şansım…

+ şerbetli tatlıların yanında değil öncesinde süt ikram edilir ki damaktaki diğer tatlar sıfırlansın ve yediğiniz tatlının her bir zerresini hissedin. keko gibi gidip ayran içerseniz siz gurme falan değil görmemişsinizdir, evlere kapatılmalısınızdır, insan içine çıkmamamalısınızdır. süt kabul edilebilir ama ayran içenlerin seçme hakkı bile elinden alınmalı. teşekkürler….
iyi bayramlar @Lefty <3

kaç gündür foruma bakamıyordum, allah kahretsin giriş yaptığım an önüme gelen konuya bak. insan hiç mi övülmez şu kadar günde, bi de tam gömüldüğüm ana denk geldim. bu da benim şansım…

+ şerbetli tatlıların yanında değil öncesinde süt ikram edilir ki damaktaki diğer tatlar sıfırlansın ve yediğiniz tatlının her bir zerresini hissedin. keko gibi gidip ayran içerseniz siz gurme falan değil görmemişsinizdir, evlere kapatılmalısınızdır, insan içine çıkmamamalısınızdır. süt kabul edilebilir ama ayran içenlerin seçme hakkı bile elinden alınmalı. teşekkürler….
iyi bayramlar @Lefty <3
yiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa he he tamam tamam :D

3 KİLO BAKLAVA YİYİP SÜT İÇTİM YARAMAZ DİYE Bİ ŞEY YOK… en fazla kan şekerini dengeler… o zaman benlen muhatap olurken de sütünü eksik etme çünkü çok tatlıyım :emoji_dizzy::emoji_crescent_moon::emoji_sunny::emoji_candy:
sütü çilekli, seni bissüüüürüüüü seviyoyummm...:*

bugün her şeyi yanlış konuşuyon… sütü çilekli, seni sürekli <3 kocan olaaay git tadını çıkar hadi burada dolanma…
aşık mıyım neyim ... evet aşığım :=):*
Kocam kadar tatlısı yok şu dünyada oyşşşş:*
Baklava filan hikaye:=)

Geri