Ne okumalı, hangi kitabı okuyorsunuz?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
Ne değişik kitaplar okuyorsunuz siz öyle.: ))) Hiç duymadığım isimler...

Günübirlik Hayatlar - Yalom (yarın öbür gün biter, muhtemelen Aşkın Celladı'na ya da Divan'a geçerim)

tekrardan kemal tahir'e döndüm. ithaki yayınları güzeldi ama bulamadım. ilk kez farklı yayınevinden okuyacağım. hikayeye tam girmediğinden sanırım, giriş kısmı biraz tuhaf geldi bu nedenle kitaba tam giremedim. karakterleri bir görelim sonrası gelir büyük ihtimal.

üç istanbul... 3 aydır elimde sürünen, kanser kitap nihayet bitti. ne anlattığını, neye hizmet ettiğini gerçekten anlamadım.dfgf ittihat ve terakki döneminin etrafında dönen bir hikaye, ama mübarek aşkı memnu'dan hallice. neyse, kitap hediye gelmişti; nick verip rencide etmek istemediğim için kısa kesiyorum.dfjgd dün akşam da aşağıdaki kitabı bitirdim; bunu da twitter önerilerinde görmüştüm. otobiyografi tadında, eğlenceli bir hikaye. herkese hitap etmeyebilir ama benim için kafa dağıtıcı bir kitaptı. üç istanbul'un kafamda yarattığı karmaşayı dağıttı. şimdi de martin eden'e başladım, çok heyecanlıyım...........

1727686530320.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
donna tartt'in ''the secret history'' kitabini yeni bitirdim. diyecek lafim yok. ''iyi ki bulmusum okumusum'' dediklerimden oldu. ulan henry, ulan richard, ulan bunny, ulan charles ve camilla, ulan julian, evet, bu kadardi. sadece ''ulan....'' :d simdi de 551 sayfalik bir kitaba baslayacagim. hazir miyim? ehe hi he.. hayir ama merak ediyorum ve baslamis bulundum sana pachinko:
1728389858446.png

IMG2024-10-15.jpeg

hevesle alıp bir türlü okumaya adapte olamamıştım ve sonunda başladım bu kitaba, hemen bitsin de bu sezon oyununa da gidebileyim, rica ediyorum biletlere abanmayınız... ben bitirene kadar rahatsınız tabii.
temu'dan gelen çalışan tek ürünüm olan ışığımı da kitap okurken kullanmam şov biraz.

aylardı kitap okumadığımı hatırlattığınız için tşk

Ekli dosyayı görüntüle 102375

hevesle alıp bir türlü okumaya adapte olamamıştım ve sonunda başladım bu kitaba, hemen bitsin de bu sezon oyununa da gidebileyim, rica ediyorum biletlere abanmayınız... ben bitirene kadar rahatsınız tabii.
temu'dan gelen çalışan tek ürünüm olan ışığımı da kitap okurken kullanmam şov biraz.
sırf kupasını göstermek için kadraja kitap koyup bu konuya atmış. tamam tamam anlamadık.

Okunmayı bekleyen bir yığın kitap var evde.
Okuyor muyum? Hayır.
Başlamak için neyi bekliyorum? Bilmiyorum.
Okumak için bir sebebim var mı? Artık var.
Sebep ne mi? Buraya okudum diye post atmak!

Şaka şaka. Okumaya başlama perileri gelemiyor bir türlü.

En son George Orwell - 1984 okumuştum.
Son kısımları epey süründürmüştü.
Yine de okumadıysanız (hiç sanmıyorum.) tavsiye ederim.

arka kapak yazısı:
yönetimde zafiyetler, savaşlar, kaybedilen askerler… topraklar… yerleşemeyen yenileşme hareketleri, baskılar, sürgünler, kapitülasyonlar, imtiyazlar, açık veren maliye, ödenemeyen dış borçlar, inşa edilen saraylar, köşkler… köhneleşen eğitim ve hukuk sistemi…

çöküş dönemini kısa bölümler halinde anlatıyor. genel olarak bildiğimiz konular.
akıcı bir dili var, sevdim.

amazon indirimlerinde almıştım. kafa dağıtmalık araya sıkıştırayım dedim.
basit bir derleme olmuş, keyifle okunuyor.

• Beğen
Tepkiler: glu
martin eden bitti, kahroldum; hiç böyle bir son beklemiyordum. martin için mutlu bir son hayal etmiştim halbuki. inşallah evde kalırsın ruth......

anne griffin'in sözler tükendiğinde kitabına başladım; 60-65 sayfa okuyabildim. şimdilik güzel gidiyor, merak uyandırıcı bir şekilde ilerliyor ama biraz üzünçlü bir kitap olacak sanıyorum. bazı yerlerini gözlerim dolu dolu okudum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri