Ne okumalı, hangi kitabı okuyorsunuz?

Thalassa

Özel Üye
the stranger - albert camus bitti ve bu kitabin neden ''klasik'' kategorisine girdigini anlamis oldum. cok sevdim mi? nope. iyiydi ama sevmedim, hani buyuk bir ilgiyle okumadim. buna ragmen okumus olduguma sevindim (:d). tamam bu kadardi.

buna basladim simdi:
1739648912141.png
hatta yazarla ilgili bir konu acmistim:
Costanza Casati | Forumsal.NET - Genel Forum- Ne Kadar Forumsal O Kadar İyi

Plesk

Özel Üye
büyük selçuklu ve anadolu selçuklu dönemine ait yüzeysel iki kitaptan sonra bir süre ara vermiştim.
şu an açlık'ı okuyorum. akıcı, sevdim. şu enflasyon ortamında kapra'nın uygun fiyata ciltli kitap satması da ayrı bir güzel.

20250303_234115333.jpg

Havayıdişleyenadam

Altın Üye
Screenshot_2025-04-04-02-32-21-492_com.flyersoft.moonreader.jpg

Kitap okumak için biraz geç bir vakit ama buna başladım.
Gayet güzel yorumlar okumuştum hakkında, bitirdikten sonra birşeyler yazmak için geri gelirim, belkide gelmem kim bilir.
Hadi sizde yatıp uyuyun, geç oldu.

Thalassa

Özel Üye

babylonia - costanza casati' kitabini bitirdim. yazarin tarzini cok sevdim. gercek kisiler ve "hikaye", mitoloji ve hafiften fantazi. en sevdigimden kisacasi. muthisti.

semiramis'in hayati bu cumleyle basladi:
"Whatever one's place in the great chain of terror, it is always the same: there are those who have power and those who don't. She (semiramis) has no intention of staying among the latter."

ve semiramis'in istediği gibi bitti (veya basladi), dunyanin, babil & asur imparatorlugu kralicesi olarak:
"I do not want to live in service to men. I do not want my fate to depend on anyone but myself. I will make a lasting name for myself. I will stamp my fame on men's minds for ever."

ayni yazarin bu kitabina basladim:
clytemnestra karakteriyle tanismistim baska bir kitapta. hikayesini biliyorum. bakalim bu yazarin kaleminden nasil canlanacak hikaye.
1744993960843.jpeg

Üst Alt