Yazılarını okuduğum zaman bir huzur doluyorum. Up uzun yazıyor her şeyi ama mantıklı yazıyor. Aldığı kararlar onu haklı çıkartıyor bence.
Sıkıntılı dertli gibi geliyor bana.
Bir gün uzun uzun muhabbet etmek isterim kendisi ile.
Her şey gönlünce olsun
7-Eylül-2014 12:30
Uzun süre olmuş sana yazalı.. her şey çok değişti ama bu yazımdan sonra.
Ali..
Sohbetinin derinlikleri ve uzunluğu benim kendimi anlatmadan beni anlaması ve ben anlatmayana kadar tek kelime söyleyememesi bütün her şeyi değiştirdi. Dost kavramını tamamen hak eden biri.. saatlerce sohbet ediyoruz ama bir kez bile of sıkıldım demedim. Aksine hep iyi geldi. Mavi adam bıraktım adını. Bana fotoğraf atacaktı sabah güneşi ve maviliğin.. o kadar farklı biri ki, anlatmaya çalıştığınız zaman lügatınız da ki kelimeler kaçıp durur. Anlatılacak çok şey varken tıkanmak gibi bir şey işte.
Maviliğin uzun sürdüğü zamanlar, muhabbetini özlediğim tek adam.. tebessüm ettiğim zaman mutlu olan, sırf iyi olayım diye çabalayan ve beni en içten anlayan bu mavi adam, hayattın en güzelliklerini hak ediyor. Bütün zorluklara rağmen ayakta kalan ve ön yargıyı asla hak etmeyen kisi o.
Ali.. Mavilikten geldiğin zaman Türkiye'ye bir çay ısmarlama borcum var.
Şimdilik bu kadar ama geleceğim en kısa sürede. Biliyorsun bu aralar çabuk yoruluyorum. Sen zaten içimde ki çoğu şeyi biliyorsun..
İyi ki varsın mavi adam..