ÜSözlük Myself

Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Uzun boylu gülüşu guzel adam..
Simdi dis agrisiyla debelenirken,birden buraya yazasim geldi.Kulagim da Farid Farjah-Golha dinliyorum..Geceleri huzun seysi coktur bilirsin.Telefondan yazdigim icin imla kurallarri yerle yeksan da olabilir,idare ediver.Bunu Isil okursa diye de belirtmis olayim .p malum hanimefendi takintili .p

Ne demeliyim bilmiyorum.Çok uzun mevzular oldu,kah cok olumsuz kah cok guzel seyler.Seytanin serri de ensemizden uzak durmadi,ucuncu kisilerin golgesi de rahat birakmadi.Zeynep'in dengesizlikleri de durmak bilmedi,sen yine de direndin.Sabrrettin,destek oldun..Yine yeniden yanimdasin,cok sukur..Uzmesin kimse seni,ozellikle de ben uzmeyeyim.Hep gulumse,hep mutlu ol.Ailenle sevdiklerinle hayatin her zaman dopdolu keyifli olsun..Detayci olmayi azicik kenara birak deli etme beni,Serife halaydi sanirim sen baska dunyanin insanisin demisti sana dogru da demisti kadin..Iyilik para etmiyor kotulukte etmiyor gerci..Allahh bidaha dilimizi zehirlettirmesin,dil yarasi kolay gecmiyor bunu epeyce denedik.Merhametli,duygusal,eglenceli,huysuz,gezgin ve miskin Ali hep var ol hayatimda..Iyi ki'lerin en buyugusun bunun gercekligine birgun inandiracagim seni : )Ölmezsem elbette.. unutma hayatta sen,kendini sevmezsen deger vermezsen kimse seni degerli gormez..Yuregini bu bok cukuru yeryuzunde temiz birakabil.Insanligini,haysiyetini yitirme..Gonlune yakisan sevdayi bul ve dolu dolu bir ask yasa..Evlen coluk cocuga karis,yasin gecti artik .p kizin olsun adini da Zeynep koyun..Aninda moda girdim ehehe....
Iyi ki varsin Ali : )

Seni seviyorum.

Yarin gun icinde denk gelirsek,musait olursak pisti oynayalim.Bi de okurken duygusal moda girmeyelim,hic duygusalli yazmadim .p

20-05-2015 16:23

En son yazdığımdan bu yana epeyce vakit geçmiş olmalı.
Hala pişti oynayacağız seni yenip sinirlerini alt üst edecektim.Bilmem hatırlar mısın böyle konuşmalar yapmıştık.Allah'ın huysuz yaşlısı seni.Anca gezip toz iki üç gün sonra da gemiye gideceksin hıı o zaman çok denk geliiriz zaten oynarız dimi..Ayy nasıl atarlanasım geldi birden bilemezsin..
Şimdi başka birşey daha geldi aklıma ama ucu bana dokunacak bildiğim için yazmıyorum .p durduk yere azar işitmeye hiçç niyetim yok.(bunu sorduğunda hatırlamıyor olabilirim söyleyeceğim şeyi inan unutmuşumdur anlık geldi şuan sonra saklıyorsun diye atar yapma)
Ayrıca bana baksana sen bu tatil süresince yeterince gezdin,eğlendin dimi?sonra gemideyken tantana yapma bana valla dünyanın öteki uçlarına kadar trip yapar burnundan getiririm.

Kitapları aldın mı ?müzikleri indirdin mi?son hazırlıklar tamam mı?
beni burada sinirlendirme.Şimdiden vedalaşır gibi oldum :T: fakat vedalaşmıyorum.
Bazı şeyler bazen özleniyor biliyormusun..bu yüzden demem o ki ; hiçbirşey eskisi gibi olamıyor sanırım..Topladığın enerjin,tattığın mutluluk bir ömür boyu beyninde ve kalbinde olsun..

Allah'ın huysuz şapşiği seni.

15-07-2015 11:37
Myself bence buradan devam etmem sakıncalı olmaz ne de olsa bu da benim ehehe ayrıca mesajlar birleştirilecek filan.
Biliyor musun biz seninle çok şeye göğüs gerdik,çok şeylerin mücadelesini verdik.Senin bana yanlışın olmadı,benim yanlışlarımın da üstesinden geldik.İkimiz için çok şey dendi,sevgiliyiz bile sanıldı.Bilemediler sevgili olmak mühim değildi önemli olan dost olabilmekti biz onu başardık.Belki lunapark hayalimizi gerçekleştiremedik ama en azından dostluğumuzu pekiştirdik.Söylenen her olumsuz kelamın sağlamasını yine birbirimize anlatarak netleştirdik.Bilmiyorum ama seninle sohbetlerimiz senin dediğin gibi hep dolu dolu geçti,elmacık kemiklerimiz ağrıyana kadar güldük,duygusal moda girdik ağlaştık.Yanyana gelmedik ama hep kalplerimiz bir oldu.Hayırlı dualarımızı eksik etmedik,şeytan vesvesesine yenilip tövbemizi de ettik.Biz birbirimizi çok dost çok arkadaş çok başka sevdik

Ben son günlerde çok mutluyum,seninde gemide mutlu olduğunu hissediyorum.Söz verdik genç(genç dedim azıcık moral bul diye :D ) en son konuşmamızdan sonra bir sonraki konuşmaya kadar neşemizi kaybetmicez diye .p
Facebooktan birkaç gündir pek yazamadım ama yazacak birşey olmadığı için :D ev iş devam modundayım.Yarından sonra tatil moduna giricem nette oldukça yazarım.

Yüreği merhametli Allah korkusunu her bir kelimesinde taşıyan dilerim çok uzun yılllar çok mutlu olursun..

görüp görebileceğiniz en duygusal adamlardan herhalde : )
ben ona cümlelerin efendisi diyorumher gördüğümde çünkü destan yazıyor maşallah ama iyi ki yazıyor hep yazmalı : )

Myself buyrun efendim :p

Saatlerce konussam bikmayacagim ender insanlardan Ali. Konustukca insana huzur dinginlik veriyor. Uzun uzun yazar dinlemekten hic bikmaz biktirmaz.Alır goturur baska diyarlara sohbeti .. Gayet keyifli :)
Efendi saygılı hoşgörülü iyi niyetli kibar anlat anlat bitmez yani iyi özellikleri zaten bunlari biliyoruz dimi .p

Allah o güzel kalbinin istedigi tüm güzellikleri iyilikleri versin. Kötülükler uzak olsun. Allah'a emanet olasin :şirine:

Aşure ileriki zamanlarda gelcek simdilik tiramisu ile idare et :p

Meslektaşım sayılır bir ara muhabbetin dibine vurmak dileğiyle. :)

Sohbeti keyifli ve özlenen arkadaşlarımdan. Yeniden gelip bir kaç kelam etmek istedim:)

Geçen gün pişti oynayayım dedim ama içim el vermedi hatta facede bazen bundan iki yıl önce günün tarihinde neler paylaştığına dair birşeyler çıkıyor benim profilde görmüş olabilirsin heh işte seninle pişti oynadığımız görüntü attığımız zımbırtıları gördüm.Ayy nasıl duygulandım ayrıca amma uzun cümle yazdım noktalama işaretleri olmadan .p

İçimin el vermemesini bırak oynamaya oynamaya unutmuşum zaten,eğer yakın zamanlarda oynarsak bilesin ki yenilmem kaçınılmazdır .p

Havalar soğuk,yollar yorucu,uykusuzluk hep var. Ve hiç birşey yapasım yok yine Ali.
Sadece seninle konuşasım gülesim eğlenesim var.Geldiğinde benim işler yoğun oluyor,ayağını sürerek geliyon herhalde .p iki çift laf edemiyoruz. Zaten laptopu da yok etmişsin. Delisin ya sen.
Dikkat et kendine,sakarlıkların başına bela .p hazır yoksun buradan yazıyorum rahat rahat.

Sohbetini özlüyorum. Daha ne diyeyim. Ayy biz önceden çok konuşurduk,bu sefer ki gemi seni iyice uzak etti.

Uzun zamandır sana şarkı filan da öneremiyorum malum internet olmadığı için.Fakat kitaplar var önerebileceğim şimdilerde Sabahattin Ali'nin hayatını okuyorum.Çok güzel kitap.Böyle hüzünlü filan ama güzel yani.

Alii.
Aliii
Alii .p

Bana bak Nisan ayında filan karaya inmiş ol,evlenmeden ben lunaparka filan gidelim.Aldın sen mesajımı dimi .p kısmetse Mayıs ayında nişan yapacağım .p o zamana kadar dönmüş ol.

Öpüyorum güzel yüreğinden.
Seni seviyorum.

20lik dişim çıkarken yaşadığım ağrıya kendilerince çözümler sunarak birkaç gün güzel sohbetimiz olmuştu. İçmeyi, sohbeti seviyor. Çok kibar, cümlelerini özenle kurar. Dilerim gönlünüzce olur sevgili Ali.

Merhaba kibar insan. Sen beni tanimazsin ama ben seni cook onceden taniyorum. Yillar once bir kadin kalbini kirmisti,seninle birlikte ben de uzulmustum sen bilmesen bile, acini derinden hissetmistim. Hem Ali, hem kaptan olunca hatirlamasi cok kolay oluyor .) Sen degilsen bile buyuk tesaduf derim. Degerini bilen insanlarla yasa,iyi ol hep :)

Yıllar hiç mi değiştirmez insanı ( hem fiziki hem de ruhani ) her zaman aynı kalmayı başarıyor Ali kaptan.

Forumun en beyfendi, en kibar adamlarından biri kendisi:benmi:
Köpeğini ve çay kahve manzaralarını kıskanıyorum, çok şanslı biri bence:p
Hayatın ona her zaman gülmesi dileğiyle, seviliyorsunuz efenim:tatlı:

Yazdıkları ile yazdıklarım, hissettikleri ile hissettirdikleri arasında mükemmel uyum olan birisidir Myself. Hani sanki ilkokulda sıra arkadaşım, beraber benzer şeyleri görmüşüz de aynı mürekkebi yalamışız gibi.

Herhangi bir kimseyle yazışma halindeyken, uzun uzadiye yazmayı, paragraflar çürütmeyi herkesle beceremiyorum. Frekansın tutması demek de yetmiyor buna.

Şöyle ki; bence bütün yolculuklar gerçekte yalnız ve yalnız insanın kafasında geçer. İmgelemde döner. Sevgili Ali ile benzer yollarda yürüdüğümüzü ve yürürken de benzer suları içtiğimizi düşünüyorum. Zira belki binlerce km ötelerinden cümlelerin gücü bu kadar etkili olamazdı.

Tekrarın getirdiği sonluluk ile oluşumunu tamamlayamayan anlarımın çelişkisini bir de onda görüyorum belki de.

Herkes kendisinden sorumlu değil mi üstad? Sen doğru olanı yaptıktan sonra kim ne demiş, ne farkeder?

Velhasılıkelam,
Çokça saygı duyuyorum kendisine.

Güzel yüreğine, mavi derinliklerine selamlar olsun.

Tanıdığım günden beri çizgisini hiç bozmadı yüreği güzel Ali kaptan yine uğrarım mutlu kal.

Ya bu dünya sana fazla ya da sen bu dünyaya fazlasın .Sana dair tek cümlem ve özetin bu .

Bu sözü çok sevmiştin sana söylediğimde 'insana rast gelesin her daim ' Myself .

Sevgili Ali kaptan siz bu mektubu okurken ben çok uzaklarda olucam Şaka şaka nöbetten çıkmış ve muhtemelen uyuyorumdur:)
Başka dünyanin insanı sanki
Bu dünyada zira böyle uzun uzun yazıp her satırını kelimesini içindeki manayı hissetiklerini karşı tarafa aksettiren insanlar kıymetlidir benim için ki onun her yazdığı kelimede samimiyet bulunur
Bazen bir roman alıp kendini ordaki kahramanın yerine koyup bi turlarsin ya romanın geçtiği mekanları
Ali kaptan nasılsın napıyon dersin
Hoop kendini bi sandalda yıldızların altında onunla sanki karşılıklı oturmuşsun da muhabbet ediyor gibi hissedersin o anda bütün bunlar onun kalbinin güzelliğinden samimiyetinden gelen bir durumdur
Çok beyefendi bi kere çok yalın çok sade aynı mahallede büyüdüğüm içimizden biri gibi
Uzun uzun sohbetlerimizde kendisini tanıma fırsatı buldum kendimi şanslı görüyorum bu konuda
Her durumda tüm yaşadığı şeylere inat bir şükür sebebi bulur
Beterin beteri var der susar kalırsın
Karşısındakine dostlarına kıymet verir öyle laf olsun torba dolsun diye değil sonuna kadar bu değeri hissettirir
Bu onun vefalı biri olduğu anlamına da gelir
Seni saatlerce okur yazdıklarının her kelimesini eksiksiz okur
Öfkelenince yada incinince öyle kestirip atmaz karşısındakini incitmeden defalarca bıkmadan anlatır sebebini
Çok iyi bir dinleyici iyi bir dost o
Bana bile tahammül ediyorsun ya valla tebrikler Ali kaptan
Insan yüreğini kimse üzmesin artık
Kimse incitmesin duygularını
Acı hikayeni yeni insanlar yeni dostluklar tatlı hale getirsin
Insana rast gelesin kaptan

Şu sanal alemin bana kattığı gerçek bir dostsun sen
Evet hiç mi tartışmadık elbette tartıştık yeri geldi kırdık kırıldik da ama Hiç sırtımızı dönmedik birbirimize
Önemsenmenin sevgiden daha güçlü olduğunu biliyor Ali karsindakini önemser muhabbetteki her kelimenin altına yazar es geçmez es geçilmesini de sevmez kendisi gibi onemsensin ister ki işte o zaman sevginin önüne geçer bu his
tanıdığım en duygulu insanlardan biri merhametli o uzun boylu adamın camdan bir kalbi var o kadar kırılgan ki o kadar hisli ki bazen ordan burdan muhabbet ederiz bir anısını anlatır anlatırken yaşar her kelimesinde acaba bu anının neresindeyim diye bir köşeden baka kalır insan
Değerlere önem verir verdiği sözü tutar kibardır efendidir
kalbini kırmışlar zamanında üzmüşler onu dünyada bu kadar kötü insan varken bunu ona nasıl yaptılar bilmiyorum insana rast gelmek ne kadar önemli bu zamanda
denize aşık ama icindekilerle arası yok
Balikteryan diyor kendisine ya insan bu kadar denizle iç iceyken nasıl balık yemez tuhaf diyorum gülüyor :)
Ama deniz onun çok şeyi onu hissediyorum ne zaman mavi derinliklere açılsa huzurlu bir Ali oluyor huzurun daim olsun Ali kaptan
Mek var bide Ali nın dört ayaklı dostu yani köpeği :) hep fotolarda görürdüm adını da öğrendik:) iyi anlaşıyor onunla da :)
Yüreği güzel birisin sen
Dolunay için gerçek bir dostsun ve hep öyle kalması için çabam
Kıymetli benim için çok
Muhabbetini özledim be Ali kaptan Şimdiden
Yine mavi derinliklerdesin yolun açık olsun umudun baki huzurun daim olsun
Kimse yüreğini incitmesin kırmasın
Gönlüne gam değmesin
Seviliyorsun can dostum bilesin

Forumda herkes tarafından sevilen üyelerden biri olduğunu tahmin ediyorum. Fenerbahçe'ye de gönülden bağlı ve her koşulda takımına destek çıkıyor.

Geri