ÜSözlük Myself

Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Onunla konuşmak sohbet bir şiir kıvamında gecer.Ben hiç bu kadar kibar,zarif beyfendi bir insan tanımadım.Allah ona istediği ne varsa yaşatsın yaşasın inşallah .Herşeyin en güzeline layık kalbi yüreği o kadar güzel ki.

Adamın dibidir kendisi demişmiydim kesin demişimdir :) Konuşmasıyla insanların gönüllerini fet edecek yapıya sahip Çabucak ısındığım insanlar arasında .Allah yüzündeki tebessümü kaybettirmesin kaptan

Myself öncelikle ali cok temiz kalplisiniz :) sizin gibisi cok az gercekten insanları mutlu etmekten hoslanan dertlerini paylasmaktan hic cekinmiyosunuz umursamaz degilsiniz bu forumda saygı duyulcak bana göre bi siz bide EmRe var bunu gercekten cok icten söylüyorum iciniz dısınız bir :) buda cok önemli bence :cici: güvenilcek birisiniz cok yazmak isterdim ama icimdeki duyguları dısa vuran biri degilimdir cok fazla :) hep mutlu olun ama hak ediyosunuz :cici:

Kokteyl ler hakkında ki engin bilgilerin den faydalanmak isteriz saygilar:p

Kaptaaan : ) Sanal alemde onun kadar etliye sütlüye karışmayanını objektif olanını görmedim desem yeridir.Çok naif ve arkadaş canlısı biridir.Seviniz,sayınız.

Ali ;
Tipki ismi gibi yuce gonulludur ,ofkesi de merhametide cok buyuktur.
Ofkelenmedikce asla kirmaz ,gucendirmez .
Ofkesinden sakinmak lazim.
Kucuk hesaplar pesine dusmez, kotuluk dusunmez.
Guvenmek ister ,sabirsizdir ,alingandir ama herseyden ote koskocaman iyilikle dolu bi kalbi vardir.
Kustugunde bile umursadigini farkettirir.
Kendini o kadar guzel ifade eder ki hep o konussun istersiniz.
Cok sever, cok kirilir ,cokca da adamdir.
Tanidigima hic pisman olmadigim tek insandir kendileri.
Ailesine ,arkadaslarina muthis bagli en muhimi de kizkardesine coook iyi bir abidir.
Ve iyi ki vardir.
Rabbim herseyi en guzel haliyle sunsun sana geri kalan hayatinda.

Çok kibar birisi .Çok iyi düşünceleri ve özellikle Türkçesi var :) Sevdiğim saydığım birisidir .

evveeet. Ali bey . Nam-i diger Myself .
simdi nasil anlatsam . neredeyse bi yil oldu taniyali .
her derdini paylasti .
derdimizide dinledi . .
kimi zaman abi oldu . kimi zaman baba . kimi zaman dost . kimi zaman arkadas .

boyle çok efkârlidir o .
içini açip okusan, neler neler dökülür . ama o kaçar . kaçmaya çalisir daha dogrusu .
sonunda bi gun içer içer. gelir dökülür . saatlerce derdini anlatir .
sonunda kizar genelde . karsisindaki insana kizar gibi gösterir . bi yorumuna . veya bi sözüne .
lâkin, o asil kendine kizar .
bunu bastirmak için sogur bi an . (:
sonra döner dolasir gelir .
çabuk baglanir . dost canlisidir .

içmesine kizarim çok .
neyse ona girmicem .
sigara konusuna gelince, kendisine de dedigim gibi .
kimi zaman kederden, kimi zaman keyiften yakariz .

tabi esliginde guzel bi parçayla . .
döner dolasir gelir, be Sardunya guzel bi parça seç de içelim der . (:
buyur o vakit deriz bizde .
simdi oldugu gibi .. Sibel can'dan Erkek Erkege .
dinle yeniden arkadasim .
(:

iyi ki tanimisim . (:
saygi ve sevgilerimle .

Tanımıyorum fakat efendi biri sakin kendi halinde iyi bir gözlemci :)

Ben bu baslıga yazmamışım
Evet başlayalım bakalım , karalamaya . beceremem ama olsun :cici:
Kendimi anlatmayıda beceremem de başkasını anlatmasıda zormuş yahu :p
Önceliklee Aliiiiiiii gerçekten çok samısı birisidir ,
İyiiii bir dinleyicidir de karsındakının sevınclerını , üzüntülerinii , dertlerinii dinler .
Genelde pozıtıf bakmaya calısır hayata ben öyle gördüm :)
Bu gerçekten cok ıyı bır sey ben beceremem cünküü bunu hep negatıfımdır :)
Üzmeyiii kırmayıı sevmez i empatii kurabılır kendını karsısındakının yerıne koayar öylee konuşur .
Özenllee konuşur konuşurken :cici:
Vefalıdır ( bana karsı olmasada :p dermısım :) )
Etrafınaa sevenıı cok sevdıklerını hıcbır zaman kaybetmemesını dılerım hep çoğalır ıns sevdıklerı etrafındaaaa :cici:
Çok kibar birde Aliii :) çoğuu erkek te yok bu kibarlık nedensee :p
Anlatabıleceklerım yazacaklarım bu kadar :)
hayat senıı hep güldürsün yasama sevıncını kaybettırmesın Ins :cici:

Öğrenmeye açık, analitik bir zekaya sahip olduğunu düşündüğüm adam merhaba. Sorgu odasındaki bir sorusundan ölümü yeni bir başlangıç olarak kabul eden, ölümden korkmayan, belki bu sebeple hayata karşı daha güçlü durabilen biri, olduğunu düşündürdüğünü söyleyebilirim. Kontrollü davranışlarının yanı sıra duygusal ve masum bir görünüşü var ki bu fazlası ile ilginç, dikkat çekici. İyi dürüst biri olarak saygıyı hak eden bu adamı da incitmeyin lütfen.

Yazılarını okuduğum zaman bir huzur doluyorum. Up uzun yazıyor her şeyi ama mantıklı yazıyor. Aldığı kararlar onu haklı çıkartıyor bence.
Sıkıntılı dertli gibi geliyor bana.
Bir gün uzun uzun muhabbet etmek isterim kendisi ile.
Her şey gönlünce olsun :)

7-Eylül-2014 12:30

Uzun süre olmuş sana yazalı.. her şey çok değişti ama bu yazımdan sonra.

Ali..

Sohbetinin derinlikleri ve uzunluğu benim kendimi anlatmadan beni anlaması ve ben anlatmayana kadar tek kelime söyleyememesi bütün her şeyi değiştirdi. Dost kavramını tamamen hak eden biri.. saatlerce sohbet ediyoruz ama bir kez bile of sıkıldım demedim. Aksine hep iyi geldi. Mavi adam bıraktım adını. Bana fotoğraf atacaktı sabah güneşi ve maviliğin.. o kadar farklı biri ki, anlatmaya çalıştığınız zaman lügatınız da ki kelimeler kaçıp durur. Anlatılacak çok şey varken tıkanmak gibi bir şey işte.

Maviliğin uzun sürdüğü zamanlar, muhabbetini özlediğim tek adam.. tebessüm ettiğim zaman mutlu olan, sırf iyi olayım diye çabalayan ve beni en içten anlayan bu mavi adam, hayattın en güzelliklerini hak ediyor. Bütün zorluklara rağmen ayakta kalan ve ön yargıyı asla hak etmeyen kisi o.

Ali.. Mavilikten geldiğin zaman Türkiye'ye bir çay ısmarlama borcum var.
Şimdilik bu kadar ama geleceğim en kısa sürede. Biliyorsun bu aralar çabuk yoruluyorum. Sen zaten içimde ki çoğu şeyi biliyorsun..

İyi ki varsın mavi adam..

Ali denince akla ilk gelen kibarlığıdır. sonrasında efendiliği, duruşu ile herkesin saygısını kazanır. uzun zamandır görüşemedik Ali kaptan saygılar. :p

Myself
Bu konuya yorum yapmadığımı farkettim ve hemen yorum yapmak istedim.
Aslında senin hakkındaki düşüncelerimi bir çok konuda dile getirdim ama üye sözlük konusunda da bulunsun istedim.
Ali Kaptan.
Gerçekten insanlara değer veren kibar sabırlı ince ruhlu ve düşünceli iyi niyetli bir insan.
Pek belli etmese de ben onun kırılgan bir ruha sahip olduğunu düşünüyorum.Çünkü böyle ince düşünceli ince fikirli insanlar kendi içlerinde kırılgan bir yapıya sahiptirler.
Ali Kaptanı tanımanız şart değil bir kaç yorumunu takip etseniz bile nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlayabilirsiniz.
Hele bir de kısa bir selamla bir sohbete başlamış ve bir şeyler paylaşmışsanız işte o zaman onun nasıl bir yüreğe sahip olduğunu bilirsiniz.
Hep mutlu ol Ali Kaptan hep iyi ol ve hiç bir zaman bu temiz kalbini kimsenin kirletmesine izin verme.

Myself birini istemeden kırsada en güzel şekilde elinden geldiği kadar çaba sarfeder.Kolay kolay kimseyle sorun yaşamaz yaşamışsa da telafisini fazlasıyla yapar.Yüreğinin güzelliği birgün karşına fazlasıyla çıkacak Ali kaptan :cici:

Myself ben nasıl olur da sana bukadar kısa yorum yapmışım (: Sanırım ters zamanlarimizdan biriydi ozamanlar ve nerden bakarsan aylardir konusmadik.
Bu ortamda uzun uzun konustuğum konustukca bana cozumler üreten asla tepki gostermeyen birisi.
2.5 3 yildir sadece 1 tane sorunumuz oldu ozamanlar seni oyle bir yere koymusum ki ummadigimdan dolayi cook kizmistim zamanla düşünüp ben olsam bende aynisini yapardim diye sana hak vermeye basladim.

O gün bugündür hata yapilsa da ikimizde elimizden geldigince telafisini yaptik.Hatta bizim kavgalarimiz açıkta olsa nasil bakiyorsunuz birbirinizin yüzüne derler :kiki: Bakariz biz cunku dost nedir en iyisini yaşadık.Son 1 aydır daha bir aklım başımda daha az canım yanıyor takmiyorum bunun sana gecmesini okadar cok istiyorum ki.Psikolojin benim hayran oldugum denizin ortasinda yine iyi ama yine yine tekrarliyorum hepsi geçecek zamanla herşey gececek.Sen yeter ki inancını yitirme (:

Ençok dusunduren sey muhattap oldugun insanla konusurken sanki senin derdin yokmus gibi hep mutluymus gibi neseli neseli konusuyorsun.Bu da karsindaki insana fazlasiyla guc veriyor.
O denizin ortasindan bir karaya ayak basarsan sanirim fazlasiyla rahatlayacaksin.
Neyse dost sarjimin acizligine denk geldi ardindan yogun bir gunden sonra uyuya kaldim bu saatte aklima geldin gerci teyzemle kahvemizi icerken hep anıyoruz seni (: Birgun inşallah karşılıkli nasip olur.
Saat oldu 03.03 batıl inancimizi da kullanalim tam olsun. Bu saatte sadece sevgililer birbirini düşünmüyor fazlasini gerektiren bir dost var :cici: hersey gönlünce olsun Ali

Myself
bu dünyaya fazla gelen bir iyiniyete sahip olduğunu düşünüyorum
hassas,düşünceli ve güzel bir kalemi var
yureğindekileri kaleme olduğu doğallıkta aktarabiliyor
hiç sohbet etmesem de kırılgan bırı oldugunu anlamak güc degil
üzülmesin istediklerimdendir

Ali Kaptan Myself .. :cici:
Bu foruma geldiğinden beri anlaşamadığı kimse yok ..
Tanıdığı ilk günden beri bulunduğu çizgisini hiç bozmadı.
Hep içten, samimi ve güzel dileklerle dolu çok hoş muhabbetler ettik.
Çok efendi, çok nazik, adam gibi adam kelimesini karşılayan tanıdığım nadir insanlardan.
Çok fazla acı yaşamasına rağmen bunu hiçbir zaman hiç kimseye yaşamadı. Acısı hep içinde kaldı.
Rabbim bundan sonra ki ömrünü hep güzelliklerle doldursun.
Bir daha keder, acı yüzü hiç göstermesin. Her daim mutlu ol İnşAllah Canım arkadaşım.
Hep böyle kal temiz kalpli arkadaşım. :cici:

dert ortagim huzur limanim diyecek okadar sey var ki :) iyiki varsin..sozleri ile bambaska bi cennete goturuyor insani..sanalda tanidigim otantik insanlar arasinda

Çok değerlidir.. Uzun sohbetlerimizde içtenliğini, dürüstlüğünü, insanlığını, vs.. farketmemek elde değildi. Nitekim hiç yanıltmadı beni, ilk günden beri aynı çizgide, aynı kişilikte, aynı sağlamlıkta, bozmuyor kendini.. Vefalıdır kaptanım, çok da hislidir. İncitmeyin sakın, kırmayın güzel kalbini... Ben de üzülürüm..

Her şey gönlünce olsun güzel insan.. :cici:

Geri