ÜSözlük Myself

Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Şimdilerde pek kullanılmıyor ama tam olarak Kaptanı anlatan bir sözcük var: “Çelebi”
Uzaktan uzağa pozitif hissettiğim üyelerden biri. Yazdıklarını okuyorum, upuzun olsa da okuyorum:d İyi niyetli, kibar bir adam. Çook uzun zamandır buradayım, Myself gibi üye çok azdır. Relati de bunlardan biridir, zaten bir ara ona da yazacağım:d
Ali Kaptan (ismini okumuştum, yazmamda bir sakınca varsa editlerim) umarım ve inşallah her şey iyi niyetli ve yakışıklı kalbince olsun. Hikayelerin hiç bitmesin. Sevdiklerinle uçsuz bucaksız mutluluklar.

İnsanın o mavi derinliklere korkusuz cesaretli olması gerekir. İzliyorum kuzey denizinden gemileri sanırım benim üzerime üzerime geliyorlar. Yetmiyormuş gibi Megalodon balıkları beni dibe çekiyor. Velhasılkelam canın burnunda. İşinin ağırlığını kolaylığını elbet bilmiyorum, bilemem ama Allah sana kolaylık versin.
(Tamam ya o balık yaşamıyür ama bende dehşet saçıyor.(( )

çok geç tanıştık ama çok sevdim.
samimi, naif, kibar, olgun biri. niş bir müzik zevki var ve radyoya çok güzel isteklerle katkı sağlıyor.
bu kadar naif insanları genelde çok üzerler. umarım sen çok sevilen çok mutlu olanlardan olursun abim.

Evet @Myself
Hesabımızı Ödedik Ağzımızı Yıkadık.
Kahvemızı aldık. Birazda senden bahsedelim..

Bu Forumda Ali(@Myself )yi en eski tanıyanlardan biriyim. Ortalama bir 15 senemiz vardır. Daha Önceleri Ayna.org Yönetiminde beraber Görev yapıyorduk Kendısıyle sonrasında @Nokta (Okan)nın daveti üzeri Sunucuya bağli olan forum sitesine yönlendirilmemiz sonucu üye sözlüğünü açan kardeşimiz @Perii @MeLiNNa ve kendisiyle beraber calısma imkanı bulduk .
Ali eskıdendı böyledi gayet efendi saygılı uslup konusunda kımsenın hayal edemeyeceği bir yapıya sahıpdı. Onca yıldır ortak arkadaslarımız içerisinde tek bu konuda @Myself i örnek gösterebilirim. Hatta @Mylife, ile beraber kariştirdiğim çok olmuştur. Gerçi ikisinin ismide ali :) Bu konu vesilesiyle onada selamlarımızı iletelim @Myself
Düzgün karekter yapıya sahıp olan kardesımız bence bu tarafıyla çogu forumdakı kısıye örnekdır. Ayrıca bunun dısında emekcı bir yapıya sahıpdır kendısı
( Ali fazla yazacakdım ama ENTER tusuna bastım yaslıkla )
Mutlu ol

Geçen gün bir olayda lafı kendi üzerine alıp tepkisini koyunca hassas kalbim dayanamadı ve kendimi bu konuda buldum....
Ali kaptana dokunmayın... Siz kolaysa çalışın bakalım sevdiklerinizden kmlerce uzakta sürekli denizin üzerinde yaşayın bakalım o yüzden de haklı olarak hassas.
Adam zaten uzaklarda çalışıyor bi bizi tanıyor bi de güverteden selam veren balıkları.... ben okuyorum denk geldikçe yazdıklarını.
Karakterinden şüphe duymadığım ilk üçtedir ali kaptan. Ne olursa olsun kolay kolay çizgisini bozmaz. Bozduğu zaman da genelde küsüyor gidiyor... Yani yine bozmuyor karşıdakini.
Koyu bir fenerlidir... angie 1 lefty 2 myself 3...öyle bir sevgi....
Hayatın boyunca kendin gibi iyi insanlarla karşılaş ali kaptan. Hep mutlu olmanı dilerim. Zorluklar elbet olacak ama babamın klasik bir lafı vardır,BAŞARACAĞIZ BAŞARMAK ZORUNDAYIZ...maratona hazırlıyor sanki beni öyle bir motivasyon konuşması yapar... Seni görünce aklıma bazen babam geliyor ya ahahaah o da uzaklarda çalışıyor ve zorluğunu bilirim. Her iki taraf için de. Neyse bayrama az kaldı sabret sevdiklerine güzel bir bayram geçirmeni dilerim ali kaptan dikkat et kendine

Çok kibar.. çok efendi.. çok vefalı.. çok nahif biri ali..çok uzun zaman önce tanışmıştık en ufak bi saygısızlığını görmedim insanlara karşı, tartıştığına bile şahit olmadım.. severim sayarım… gönlünce olsun her şey ali kaptan, her şeyin en güzelini hak ediyorsun

20 yıl önceki forum arkadasliklarimi hatırlatan ali abi. Kiymet verilesi bir insan. Çok olmadı tanışalı ama kalbinin tertemiz olduğunu iyi niyetlerle dolu olduğunu emekçi biri olduğunu biliyorum, tipik 80ler genci. Erdemli, onurlu bir kisiligi var. Cok seviyorum kendisini, hayatta hep başarılı olur umarım. Yolumuz bir gün muhakkak kesişecek sözümüz var.
Sad Sport GIF by TRT

Selam kardeşim.
Uzun zamandır ha bugün ha yarın yazardım diye bekledim. Aha buradayım.
Yazılan mesajları okudum, insanlar hakkında kolay kolay yanılmam, o yüzden de gerçek hislerim ortaya çıkana kadar iddialı şeyler yazmam. Birçok arkadaş olumlu şeyler yazmış, benzer şeyler. Ben de çok farklı düşünmüyorum.
Foruma ilk geldiğimiz dönemlerde ayda yılda bir girip, fotoğraf atıp bir şeyler yazıp kaybolurdu. Şimdilerde daha aktif, daha çok görüyoruz. Yeğenlerine olan ilgisi ve sevgisini görünce kendimi görüyorum, benim de bir yeğenim var ve çok severim, tabii şimdi kocaman oldu, hepsi sağlıkla büyüsün..
Çok duygusal, yıllardır uzaklarda, alıştı.. sadece uzaklık hikâyesi değil bu.. insan bazen en çok anlaşılmak istiyor..
Güzel mesajlar veriyor, güzel fotoğraflar atıyor. Uzun zamandır takip ediyorum, çizgisini hiç bozmadı, böyle devam kaptan.
Yolun, baht, gönül gözün hep açık olsun kardeşim.
İyi kal.

Forum'da ortalarda hepitopu beş on üye varken gayet keyifli günler geçirdik. Bugün hâlâ burada bulunuyorsam müsebbibi olan üyelerden biridir.

Kendisi hiçbir vakit bana rank verin, şunu edin bunu edin demedi. Çam sakızı çoban armağanı verildiğinde de elinden geleni yaptı. Ben yaptığını biliyorum. Kendisinde teşekkür ediyorum.

Benim rumuzum üzerinden ona ithamlarda bulunulmasından açıkçası ben utandım. Şu platform bünyesinde zaten üç beş üyeyle diyaloğum var. Onlarla da aramıza nifak sokacak girişimlerde bulunmanız sizi alçaltır. Değmez.

selam Ali kaptan..

eee kem küm demek isterdim.. keşke ne yazacagimi bilmeseydim en azından cümleler böyle ruhumu sıkıştırıp yazacaklarıma yön vermezdi.
- e Ali kaptan iyi adam der geçerdim ozaman..

yok sadece iyi değil aslında kaptan hiç birşeyin sadece"si olamazdi, olmadida..

senin kaderinde mavi bir yolculuk varmış kaptan. Sonsuz ve mavinin bütün derinliğini yüklenmiş ruhun. Bu meslek senin tercihin mi ? Yoksa akışta böyle mi oldu bilmiyorum. Fakat sanma ki seni duyan yok , seni anlayan yok sanma. Öncelikle cesurluguna destan yazılır. Zorluğun dik alasını yaşıyor ve hala şükrediyorsun. Tevekkül ettiğin yerde sana tanimlanan güç herkese nasip olmaz. Senden çok şey öğrenen o gençler için sadece bir eğitimci değil gönül bağı kurulan bir abisin. Sanma ki hep suda ilerliyorum iz birakmam sanma ? Kim bilir kaç genç abisi , babasi , kardeşi yerine koydu seni..

çünkü Allah ruhuna özel şeyler serpiştirmiş Şevkat merhamet ve de insanlığın bütün vasıflariyla sonsuz donatılmış gibi duruyorsun.

Kalksan birine anlatsan deniz üstünde şunlar oluyordu , bunu deniz üstünde aylarca gitmeyen herkese biraz masal gibi gelir. Ama ben biliyorum ki bu olgunluk bu doymuşluk ne para ile ne de ego ile var oldu.

Günlerce belkide aylarca düşündün kendinle okadar çok kaldin ki , şimdi biri gelip sana bugün şu derdim var şuna içerliyorum dese eminim ona aslında üzüldüğü şeylerin çok boş olduğunu ve neye sahipse ona sahip çıkması gerektiğini söylersin.

Çünkü sen artık yaşamın şifresini çözmüş ve de doymuş bir insansin.
Efendiligin ve minnet etmeyişin takdir edilesi ama yinede şunu söylemek isterim ,; kalbinde yaşayamadigim ama keşke yaşayabilsem dediğin her ne varsa umarim gerçek olur. Tüm kalbimle bunu diliyorum.

Kalitenin yansıması saygi ve sevgi doğuruyor. Herşey ne istiyor isen öyle olsun Allah seni sevdiklerine ve ailene bağışlasın kaptan ♥️

İçmeyelim de taşa mı dönelim?
Kaptan, ender bulunacak efendilikte bir adamdır.

Hukukumuz yüce olmasa da, uzaktan uzağa çok severim.

Sanaldan tanıdığım en özel insanlardan biri , aşırı merhametli ve babacan Ali abi.

8-10 satır yazmaya gerek yok. Sevmeyen varsa kendinden şüphe etmeli .

Geri