ÜSözlük Myself

Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Öncelikle hiç değiştirmediği o avatarına bakıp kötü bir sanmayın myselfi iyi biridir.. Hatır sorar, ben ona yayın yapacamı unutmamış mesela :) her gördüğündede yayın yapacan bana deyip duruyor :p Gemide çalışıyor, gemi deniz ömrünü yedi yedi bitirdi haberi yok :D
Bana çikolata borcu var :p ne kadar borç var aramızda bizm şimdi farkettim :p Sohbet etmek güzeldir onunla :D Ya bir profilde yazısıyoruz 3 4 konu oluyor bir yazışmasında :D unuttuyordum eskiden ne yazmıştı bana diye şimdi çözümünü buldum unutmuyorum :D Rabbim gönlüne göre versin hiç üzülmeyesin :cici:

Imm kendisiyle ne kadar oldu tanisali bilmiyorum da, baska bi yerde tanismistik ve arkadasligimiz güzel baslamisti. sonra olmamasi gerekenler oldu, iste herneyse, kibarca özürünü diledi ve konu kapandi. hatasiz kul olmaz derler. ben asla hata yapmadim, karsimda ki özür dilesin diyerek böbürlenmez, kendisini elestirmeyi cok iyi de bilir. acik sözlüdür, kibardir. ilk dikkatimi kurdugu cümleler, konusmasi olmustu, hala da öyle. cümle kurarken kelimelerinde secicidir.ali meslegi geregi sanirim, denizde cok vakit gecirdigi icin, karakteride ayni deniz gibi gelismis bir insandir. bazen dalgali bazen de durgun. aniden parlayabilir, herseyi yikip dökebilir ama cabuk sürmez, bi kac dakika bile sonra o dalgali halinden eser kalmaz, sakinlesir.
duygusaldir, sevdiklerini benimser, sahiplenmeyi sever. rabbim herseyi gönlüne göre versin insallah ali kaptan..

hiç konuşmadık ama birgün tanışırız umarım.kendi halinde,sakin bir üyemiz.d

Renktaşım tanışmıyoruz ama benim gibi o da Sarı Lacivert aşka gönül vermiş biri. Gördüğüm kadarıyla sevilen, seviyeli, nerde ne yazacağını bilen biri.

Şöyle bi geriye saralım; 2006/7 yanlışmıyım? Hacım harbi zaman geçmiş yaa.

Ali iyi niyettir, nezakettir. Saygısını, vefasını hiç kaybetmedi. Çizgisini hiç bozmadı. Kavga, gürültü, fitne, fesat gibi beş kuruş etmez durumlarla işi olmayan. Bunlarla adı anılmayan nadir insanlardan.

Biraz duygusal. Birazdan, biraz daha fazla? Bunun sıkıntısını çok çektin biliyorum. Herşeyin hayırlısı :) Ne diyim ki kaptan. İyi olur, iyi olmazsada kötü olur ;D Allah gönlüne göre versin.

Eyvallah Ali.

Allah'a emanet.

Ali..:)

iyi insan ve her gülen yüze selam verecek kadar nezaketli biri..uzun zamandır tanırım.herşey dilediğin gibi olsun hayatında..

Myself birini istemeden kırsada en güzel şekilde elinden geldiği kadar çaba sarfeder.Kolay kolay kimseyle sorun yaşamaz yaşamışsa da telafisini fazlasıyla yapar.Yüreğinin güzelliği birgün karşına fazlasıyla çıkacak Ali kaptan :cici:

Aslında tanımıyoruz pek birbirimizi fakat forumdaki duruşu ile bende dahil çoğu kişinin saygısını kazanmış biri
Efendi,konuşmasını bilen
İnsanları kırmamaya çalışan,iyimser bir arkadaş
Üslubu ve iyimserliği takdire şayan
Üstelik Fenerbahçeli :cici:
Fenerbahçeli olupta kötü olması zaten beklenemezdi :kiki:
Zamanla da daha fazla tanımak istediğim biri :cici:

Myself Ali..
Kendisini Tanıdığım günden beri hiç değişmeyen,Gel git leri olmayan,Bana karşı duruşunu hiç bozmayan,Dinlemeyi seven
Nekadar üzgün olsada ondan ders çıkartıp yoluna devam eden
Yüz güldüren ,Dua etmeyi seven,
Kalp kırmadan duygularını dile getiren biridir Ali:cici:

Denizci olması dolayısıyla hırçın olsada özünde sakin ve seviyelidir.
Yaşadıkları ona çok şey öğretmiştir.Acıyada tatlıya da eyvallah diyen bi yapıya sahiptir..

İyiki varsın Dostum:)
Ve iyiki seni tanımışım.:)

tanismiyoruz ama guzel dusunceleri ve yorumlar yazar genelde :)

Herkesin deyimiyle 'Ali Kaptan' o :)
Tanidigim en kibar,en dusunceli erkeklerden birtanesi,arkadas deyiminin karsiligi .. Cok uzun sozu sevmiyorum ben 'Ali Kaptan' iyi ki bu forumdasin.

tanımıyorum kendisini ama gördüğüm kadarıyla olgun biri

Aliyi anlatmak bir kaç cümleye yetmez ki şimdi :) Sanalda tanıdığım en iyi, en düzgün adamdır. Karşındakine değer verdiğinde kendinden bile geçer. Biraz alıngan da olsa hiç kıyamaz :) Bana karşı her zaman iyi niyetli oldu, değer verdi. Sevdiği değer verdiği insan için her şeyi yapar. Karşındaki üzülmesin diye seçtiği her kelimeye, her davranışa dikkat eder. Sanalda olsa onun için değerli olanlar çok önemlidir. Çok sahiplenir, korumacıdır. Bi laf söylenirse sevdiği insanlara deliye döner :) Ben onu kaç senedir tanıyorum iyi ki tanımışım. Hiç bir zaman tanıdığıma pişman olmadım. Çok kıymetlidir o. Her zaman, her şeyin en güzelini, en iyisini hakeden bir insan o. Yeter ama bu kadar Ali çok şımartmayalım seni :)

Ben konuya nasil yazmadim ya :p

Tanimadigim halde samimiyetinden ve ictenliginden zerre kusku duymadigim birisi Myself :hi:
Actigi esprili konulari yuzumun gulmesine vesile olmuyor degil hani :p
Olgun, agir basli, sevecen ve resimlerinde gordugum kadariyla onunda yuzu genelde guluyor :p
Hep mutlu ol sen e mi :p

myself.
Olgun , efendi ve anlayisli bir arkadasim. Insanlari kirmamaya gayret eder guler yuzlu, cana yakin ,sohbeti guzel, ve cok kibar
biraz cok alingan olabiliyor oda duygusalligindan kaynaklaniyor.
allah ne muradi varsa versin. :)

Kendisini uzun gemi seyahatlerinin yolcusu olarak tanıdım ilk.. Zaman zaman gidiyor, sonra gelişleri hep uzun sürüyor malesef.. Kendini anlattığı yazısını mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Okuduğumda beni çok etkilemişti..Bir forum sayfası bile olsa kibarlığıyla herkesin gönlünde taht kurmuş saygıdeğer birisin..

Herşey gönlünce olsun Kaptan.
:o

İki sene olmuştur herhalde tanışalı , daha bir kez bile uslubunu bozduğunu görmedim.
Hayat senin karşına , senin gibi insanlar çıkarsın Ali Kaptan.

Myself

Ali..
Önce isminden dolayı bende 1-0 önde başlar Ali :)
İsmine karşı ayrı bi sempatim var :o

Ali benim tanıdığım, benide gerçekten tanıyor diyebildiğim tek tük insanlar arasında. Bu yüzden o benim için çok değerli. Günlerce haftalarca hatta aylarca konuşmasak, sonra denk gelsek hiç aradan zaman geçmemiş gibi konuşuruz onla. Aramıza hiç bişeyin girmesine izin vermeyiz:)
Yaşadığımız tartışmalar çok oldu belkide aramızdaki bağ buyuzden bu kadar kuvvetli.
Onun varlığı, kurduğu cümlelerle süslediği güzel düşünceleri insana huzur veriyor. Pozitif enerji saçıyor insana.. Hani sen hep bana dersin ya huzurlusun neşelisin diye, aynı enerjiyi sende bana veriyosun.
Yaşadığı onca şeye rağmen ayakta dimdim olmayı bildin hep, öyle de olmaya devam et çünkü sana öyle olmak yakışıyor :)

Bazen küçük bi çocuk gibi mızmız, bazen kapı gibi duvar gibi arkanda dimdik durur, ona yaslandığında kendini güvende hissedersin..

Onda eksik olan bişeyler var, ne olduğunu burdan söylemiyim söyleyeceğim bir gün elbet sonra, o eksiklikleri tamamlanırsa herşeyi başarabilir :)

Ben seni güçlü görmeye alıştım ali hep böyle kal.. Yüzün yüreğin hep gülsün. Yüzünüü göremediğim zamanlar yüreğinin güldüğünü hissetmem yeter :)

Ben pek beceremem yazmayı anca bu kadar çıktı içimden geleni hep söyledim işte :)

Efendi dediğim insanlar birisidir, güzel yorumlarıyla beğenimi kazandı, çizgisinin dışına çıkmayan daha yakından tanışılmayı hakeden insan. Umarım hep mutlu olursun

Geri