Mutluluk veren kokular

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
anneannemin bahçesindeki sümbüllerin kokusu, anısı bile mutlu ediyor

Yağmur sonrası gelen toprak kokusu kalan diğer güzel kokuları hezimete uğratır.

Kokulara bakarken geçenlerde yine aklıma düştü. Küçükken köydeki caminin bahçesinde bir ağaç vardı, beyaz çiçekler açardı ve ben o çiçeklerin kokusuna bayılırdım. Alıç çiçeğinin görüntüsüne denk geldim, o çiçekler alıç çiçeğine çok benziyor ama ben hep bunlar yasemindi diye hatırlıyorum ki o çiçeklerin yasemin olduğuna dair hiçbir veri yok. Yaseminle nasıl bağ kurduğumu bilmiyorum.
Cami yerinde duruyor mu, o ağaç hala orada mı? Köye gitmedikçe o hoş kokunun kaynağı hep bir muamma olarak kalacak benim için.

Supriz kahvalti kokusu :kalp:

Kokulara bakarken geçenlerde yine aklıma düştü. Küçükken köydeki caminin bahçesinde bir ağaç vardı, beyaz çiçekler açardı ve ben o çiçeklerin kokusuna bayılırdım. Alıç çiçeğinin görüntüsüne denk geldim, o çiçekler alıç çiçeğine çok benziyor ama ben hep bunlar yasemindi diye hatırlıyorum ki o çiçeklerin yasemin olduğuna dair hiçbir veri yok. Yaseminle nasıl bağ kurduğumu bilmiyorum.
Cami yerinde duruyor mu, o ağaç hala orada mı? Köye gitmedikçe o hoş kokunun kaynağı hep bir muamma olarak kalacak benim için.
Koku hafizasi denilen birsey var hic silinmez mesela. Cocukken arkadasimin evinin kokusundan, dedemin gomleklerini utulerkenki koku bile beynimde yer etmis. Bazen biri gecer yanindan bilindik bir parfum kokusudur seni alip goturur bi yerlere.

Değerli forum kızları, Valaya parfüm kullanmalısınız…

Konuyu korkular diye okudum off böyle biraz bakistim başlıkla algimin düzelmesini bekledim... ilk aklıma gelen bebek ve mecnunumun kokusu geldi. Leylamin kokusu eh işte...

Geri