kamil0920
Bronz Üye
Helal. Mürekkep ve matbaa kokusu. Banknot destesi.Tabiki para kokusu...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Helal. Mürekkep ve matbaa kokusu. Banknot destesi.Tabiki para kokusu...
Yağmur sonrası toprak kokusu bambaşka bir şey... Hatta şöyle ilginç bir bilgi var: İnsan burnu bu kokuyu, bir köpekbalığının kandaki hassasiyetinden tam 200.000 kat daha keskin bir şekilde algılayabiliyor. ( Topraktaki bakterilerin ürettiği Geosminden dolayı )Hanımeli çiçeği, gül, mentollü nane, kahve, kitap, yağmur sonrası toprak.
Son olarak doğada çadırda sabahladığında mesela bir ormanda, sabahın en erken saatlerinde etrafa yayılan ilginç ama mükemmel bir koku var, o da çok güzel.
Bizim zilliyle deli başın tüyleri benim parfümüm kokuyo. Öyleli darlıyorum. Öyle ki Reçel kendini yalamaktan dili kuruyor artık… Sanki bok sürdük.kedi kokusu. tüylerinin arasına burnu sokup içine çeke çeke koklamalık...
Reçel ne ya.: ))) Öyle ismi olsa benimki de benden kurtulamaz.: )))))))Bizim zilliyle deli başın tüyleri benim parfümüm kokuyo. Öyleli darlıyorum. Öyle ki Reçel kendini yalamaktan dili kuruyor artık… Sanki bok sürdük.
benim kokum yani..............Karamel veya vanilya kokusu alınca direkt modum yükseliyor.
Böyle hafif tatlı, huzurlu bir hava… insanın içi yumuşuyor.
Ama bu tam yemelikmiş.: )))))Ne dedin sen? …
Ekli dosyayı görüntüle 131913