Mutluluk veren kokular

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yasemin kokusuna bende bitiyorum Galiba sjsjj
Önce den anneannemin bahcesinde vardi koparir kitaplarimiza koyardik annemle.. gecen yaz Izmir de fuar tarafinda yürürken denk geldik cocuk gibi sevindik sjsjs :) koparmalara karsiyim Ama ona dayanamiyorum yia :)) cilek kokusuna da dayanamam herhal bi de Izmir de ki Yagmur kokusu Güzel bi de Izmir de cigdemin kavrulusu mu deniyor o kokuya da dayanamiyorum mis mis :)

Akşam sefası bence yaa

Sevdiğim yemek kokusu.

Şimdi size garip bir hatıramı anlatacağım.
Üniversite ikinci sınıfta uğruna hikayeler yazdığım kız evde kalemimi unuttuğum bir gün bana rotring kalemini vermişti. hatta sınavdan sonra geri almamış bende kalmasını istemişti. tabi ben mezun olana kadar o kalemi kullandım ama hikayesi bu değil tabi. kalem, yani bildiğiniz kalem onun parfümü kokuyordu. kalem de kokar mıymış yahu! diyebilirsiniz ama inanın kokuyordu. ve sırf bu parfüm kokusu yok olmasın diye kalemi başka kimseye dokundurmamıştım. arkadaşlarım da bir yerden sonra kalemin parfüm kokmadığıyla ilgili benimle inatlaşmışlardı ama ben mezun olurken bile hala o koku kalemin üzerinde vardı...
Böyle mutluluk veren kokulu bir kalemim vardı işte.

lavanta ben de çok seviyorum haha şaşırdım da biraz. hatta şey yapıyorum nef, lavantayı kaynatıyorum, bir iki damla da lavanta yağı ekliyorum kaloriferin üzerine koyuyorum. hem güzel kokuyor, hem sakinlik veriyor, galiba bir de havayı temizliyormuş.

hımm bir de, kurabiye kokusu severim, kızarmış ekmek kokusu severim, kendi parfümüm de mutlu ediyor, kahve kokusu.

ya koku benim için çok önemli.

Lavanta kokusunu ben de severim. Migren için, yağını ve kurulmuşmuş halini tütsüleyip kullanıyordum ; muhteşemdi.

Leylak,yasemin,ıhlamur bu kokuları da pek severim.

E bunun yanında kahve ve çikolata kokusu da mutlu eder.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ucuz ve dandik parfüm kokusu

cif kokusu diyeceğimi de bilmiyorsanız artık küserim... dalin... himalaya kreminin kokusu, amberli her şey... pankek kokusu...

Elektrik süpürgesini açtığında oluşan ilk koku.

Geri