Müslümanlar Atatürk'ü Neden Sevmez

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Tamam, yakaladın. Yeter. Kamil abiyle uğraş biraz.

sanli-israil-bayragi_2106324.jpg

@kamil0920
Espiri gücün fena kötü, beceremiyorsun.

Müslümanım
Sevmiyorum
Saygı duyuyorum.
Sana bireysel hak ve özgürlüklerini verdiği için sevmiyorsun demek ki.

Deveyi diken, insanı seven yaranırmış,

Müslümanların hiç bir hakka sahip olmadığın saltanata bayılıyorsun ama
Padişaha kulluk, Tebalık ruhunuza işlemiş,

Zerre kadar islamdan nasibini almış olsan,
Cumhuriyete dört elle sarılıp, sahiplenirsin

Son düzenleme:

Ya saygı duy, onun yerine de sev

İnsan babasını, çoluğunu çocuğunu bile sevmeyebilir.
Sana iyi gelen bana iyi gelmeyebilir. Nefret ediyorum demedim. Sevmiyorum. İleride aklıma yatarsa severim.
Benim sevip sevmemem Atatürkün umrunda değil sende çok önemseme fikirlerimi.

Atatürk'ü sevmeyen insanla işim olmaz. Bana Uzak Tanrıya Yakın olsunlar. nediyeyim.

AtatürküSevmeyenİnsan: ya bizim sanki seninle çok işimiz olur hadi ya hadi bas git

Ya saygı duy, onun yerine de sev

İnsan babasını, çoluğunu çocuğunu bile sevmeyebilir.
Sana iyi gelen bana iyi gelmeyebilir. Nefret ediyorum demedim. Sevmiyorum. İleride aklıma yatarsa severim.
Benim sevip sevmemem Atatürkün umrunda değil sende çok önemseme fikirlerimi.
Mesela Atatürkü sevip sevmemek değil, mesele cumhuriyet
Genelde cahil Müslümanlar Atatürkü, padişahlığı yıkıp cumhuriyet getirdiği için sevmez
Siz onlardan değilseniz sıkıntı yok

Adam IQ meselesi dedi ya. Ahahaha:D Pardon adam dedim.

Mesela Atatürkü sevip sevmemek değil, mesele cumhuriyet
Genelde cahil Müslümanlar Atatürkü, padişahlığı yıkıp cumhuriyet getirdiği için sevmez
Siz onlardan değilseniz sıkıntı yok
Yahu bu nasıl bir tanımlama böyle bir tarif olabilir miyim Atatürk cumhuriyeti yıkıp yeni baştan bambaşka bir ülke bambaşka bir devlet mi kurdu Hayır kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Osmanlı İmparatorluğu'nun devamıdır nokta. Daha önce yorumunda Cumhuriyeti seviyorsun Çünkü sağladığı özgürlüklerden vazgeçemiyorsun değil mi demişsin. Cumhuriyet özgürlükleri resmi belgeler ile kayıt altına almıştır Eyvallah bunda en ufak bir şikayetimiz yok. Sence daha önce evletimiz olan Osmanlı İmparatorluğu'nda özgürlükler yok muydu? özgürlükler vardı Hem de öyle böyle değil. Biraz araştırma ve bakmak gerekiyor mukayeseli tarih yapmanızı size Şiddetle tavsiye ediyorum. Pardon ya Şimdi siz öyle anlayış sahibisiniz ki: Şiddetle tavsiye etmek, demek kelimesinden bile şiddet kelimesi cımbızla çekerek yine şiddeti öneriyorsun dersiniz demiyorum tavsiye ediyorum..!

Bu arada ben size bir konuda mukayeseli tarih yapmayı bilirseniz Eğer lütfen aynı tarih dilim içerisindeki Almanya Avusturya Macaristan Fransa gibi devletlerdeki uygulamalar ve Osmanlı Cumhuriyeti'ndeki uygulamalar hakkında mukayese yapın elinizi vicdanınıza koyun.

Sevmeyen gerzekler bulunmaktadir. Ve fakat cok muhim degillerdir. Kosede aglayabilirler.

Geri