Espiri gücün fena kötü, beceremiyorsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Espiri gücün fena kötü, beceremiyorsun.
Sana bireysel hak ve özgürlüklerini verdiği için sevmiyorsun demek ki.Müslümanım
Sevmiyorum
Saygı duyuyorum.
Ya saygı duy, onun yerine de sevSana bireysel hak ve özgürlüklerini verdiği için sevmiyorsun demek ki.
Müslümanların hiç bir hakka sahip olmadığın saltanata bayılıyorsun ama
Padişaha kulluk, Tebalık ruhunuza işlemiş,
Zerre kadar islamdan nasibini almış olsan,
Cumhuriyete dört elle sarılıp, sahiplenirsin
Sen seviyormusun @ibadeath veya nefretmi ediyorsun?Ya saygı duy, onun yerine de sev
Sana bireysel hak ve özgürlüklerini verdiği için sevmiyorsun demek ki.
Müslümanların hiç bir hakka sahip olmadığın saltanata bayılıyorsun ama
Padişaha kulluk, Tebalık ruhunuza işlemiş,
Zerre kadar islamdan nasibini almış olsan,
Cumhuriyete dört elle sarılıp, sahiplenirsin
Ya saygı duy, onun yerine de sev
Mesela Atatürkü sevip sevmemek değil, mesele cumhuriyetİnsan babasını, çoluğunu çocuğunu bile sevmeyebilir.
Sana iyi gelen bana iyi gelmeyebilir. Nefret ediyorum demedim. Sevmiyorum. İleride aklıma yatarsa severim.
Benim sevip sevmemem Atatürkün umrunda değil sende çok önemseme fikirlerimi.
Bırak ayak yapmayı kin güttüğünü söylemeye çekiniyorsun. Seviyorum desen Menzil seni cehenneme yollar.Sevginin karşılığı ne sende ona göre cevap vericem
Senden daha çok Atatürk çuyum Melnur ülkemi bırakıp kaçmadım hala buradayım başım dik bir şekilde geziyorumBırak ayak yapmayı kin güttüğünü söylemeye çekiniyorsun. Seviyorum desen Menzil seni cehenneme yollar.
Lan hic mi gurbetci akraban yok birakin bu comarligi artik.Senden daha çok Atatürk çuyum Melnur ülkemi bırakıp kaçmadım hala buradayım başım dik bir şekilde geziyorum
Yok herkes Anadolu topraklarında, vatanımızı bırakmadıkLan hic mi gurbetci akraban yok birakin bu comarligi artik.
Yahu bu nasıl bir tanımlama böyle bir tarif olabilir miyim Atatürk cumhuriyeti yıkıp yeni baştan bambaşka bir ülke bambaşka bir devlet mi kurdu Hayır kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Osmanlı İmparatorluğu'nun devamıdır nokta. Daha önce yorumunda Cumhuriyeti seviyorsun Çünkü sağladığı özgürlüklerden vazgeçemiyorsun değil mi demişsin. Cumhuriyet özgürlükleri resmi belgeler ile kayıt altına almıştır Eyvallah bunda en ufak bir şikayetimiz yok. Sence daha önce evletimiz olan Osmanlı İmparatorluğu'nda özgürlükler yok muydu? özgürlükler vardı Hem de öyle böyle değil. Biraz araştırma ve bakmak gerekiyor mukayeseli tarih yapmanızı size Şiddetle tavsiye ediyorum. Pardon ya Şimdi siz öyle anlayış sahibisiniz ki: Şiddetle tavsiye etmek, demek kelimesinden bile şiddet kelimesi cımbızla çekerek yine şiddeti öneriyorsun dersiniz demiyorum tavsiye ediyorum..!Mesela Atatürkü sevip sevmemek değil, mesele cumhuriyet
Genelde cahil Müslümanlar Atatürkü, padişahlığı yıkıp cumhuriyet getirdiği için sevmez
Siz onlardan değilseniz sıkıntı yok
Cucu sen karisma, yazik olur...Sevmeyen gerzekler bulunmaktadir. Ve fakat cok muhim degillerdir. Kosede aglayabilirler.
Juju iyi misinSevmeyen gerzekler bulunmaktadir. Ve fakat cok muhim degillerdir. Kosede aglayabilirler.