vallahi kimse kusura bakmasın, çok siyaset konuşmayı sevmiyorum lakin. İnanın Kemal kılıçdaroğluna oy vermeye de elim gitmiyor he verecekmiyiz evet ama 2.tur da başka şans görmez isek, oy bölünecek diğenleri de anlamıyorum bazı arkadaşların da dediği gibi madem ince balondu, dalga gecildi bu ne oy toplayacak diye, Erdoğanın maşası felan dı fistandı yahu bu adam CHP e 40 yıl hizmet etmedi mi etti, bu adamı siz cumhurbaşlanı adayı yapmadınız mı yaptınız ? desteklemediniz mi desteklediniz adam 50 defa bana CHP ihanet etti sandıklardan bile bir haberdiler bilmem kaçtane sandığa ulaşamıyoruz dediler mi dedi. chp yalanladı mı hayır ! adam neden o gece yada sabah orada olmadığını 500 defa açıkladı mı evet CHP yine yalanladı mı hayır ! eee yok fevri davranıyormuş ani çıkışları varmış yahu ben burada forum yönetiyorum da 50 kişilik aniden patlıyorum, bu adam devlet yönetmeye talip bir yarışın için de heycanı oluyor elbette, hani diyorsunuz ya kemal beyin her gafına e adam yorgun, e olabilir insanlık hali diye. E bu adam da peygamber değil nihayetin de elbet hataları olacaktır ama ben düşüncelerini bazı söylemlerini beğeniyor ve destekliyorum onun için bu adama oy vermek istiyorum ve vereceğim. Sevmiyorum aga kemali birleşmesini de istemiyorum o adamın ülke yönetebileceğine de zerre inanmıyorum ama sırf bu hükümet gitsin diye oy vereceğim oda mecburiyetten. Kapatıcam gözlerimi ya rabbi sen affet diyip vereceğim o derece yani.