Mor İnek.

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü
Bir insanı sevsen de sevmesen de onun seni sevip sevmediğinden asla emin olamıyorsun. Sevmiyorsan sevip sevmemesi zaten bir şey ifade etmiyor. Ama seviyorsan ve o sevmiyorsa çok pis koyuyor. Ama şöyle de bir şey var bu durumda; en azından kendinden eminsin seviyorsun ineğim. Varsın o sevmesin. İnsanlara güvenmek zor iş. O yüzden insan kendini bilmeli kendini. Pek de önemli değil gerisi. İçesine sevmeli şimdi..

Kader yine ağlarını ördü sevgili ineğim.

İyi ile kötü arasında seçim yapma şansına nail olamadım hiç. Hep iyi veya daha iyi ya da kötü veya daha kötü arasında kaldım. Ne karar alırsam alayım benim ve kararlarımın arkasında olacağını bildiğim bir ailem var. Her şeyi herkes bana bırakıyor. Ama ben fazla dürüstlüğümle kaybediyorum.
Bugün yine kaybettim.
Ben ne zaman kazanacağım nan ?

Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır demiş adam.
İşte öyle bir şey..

'Diyelim ki bir kadınla adam, restoranda romantik bir akşam yemeği yerken tatlı tatlı sohbet ediyorlar. Masanın altında saatli bomba var ve bundan haberdar değiller. Gerilim budur. İzleyicinin, her şeyi bilmesi gerekir ki, duygu netlikte ortaya çıksın. Belirsizlikten doğan gerilim, makbul değildir.'

Demiş ya adam. Hah işte tam da öyle bir şey.

halen bekliyoruz kurtarıcımız :/
gel de baharlar gelin gel de çiçekler açsın :/

fakat şu muhakkak ki bugün olduğum gibi olmak da istemiyorum. Büsbütün başka bir hayat, daha az gülünç ve daha çok manalı bir hayat istiyorum. Belki bunu arayıp bulmak da mümkün... Fakat içimde öyle bir şeytan var ki... Bana her zaman istediğimden büsbütün başka şeyler yaptırıyor. Onun elinden kurtulmaya çalışmak boş... Yalnız ben değil, hepimiz onun elinde bir oyuncağız...

"Neredeyse ölmek" hiçbir şeyi değiştirmez. "Ölmek" her şeyi değiştirir. demişti House. O da haklı. Her zamanki gibi.

Hayat bazen, yokluğuna alıştığın ve sevmekten vazgeçtiğin kişinin sana yeniden dönmesi kadar saçma.
Belki daha da saçma.​

Benim bu kaygısızlığım beni öldürecek sevgili ineğim.
Saçma salakımtrak olaylara takılı kalıp asıl yönelmem gereken durumlardan kaçarak uzaklaşıyorum ya ağzımın üstüne 'faith makes all things possible' magnetiyle vurmak istiyorum .s.s

Neyse şimdi uyuyorum. Sabah uyandığımda hayatımı olması gereken şekle sokmak için gerekli adımları atacağım.
-Ok. I believe you :T:

work work work senora :o

Az önce kitap falı baktım sevgili ineğim.

"Pişman değilim yaşadıklarımdan, öfkem belki de yaşayamadıklarımdan."

evet nezaman başımıza gelicek diordum ve geldi :D

Ayran aşkım; 2,5-3 yaşındayken annemin verdiği kâsenin içindeki yoğurdu su isteyip kendi çabalarımla sulandırdıktan sonra içmemle başlamış :o

Michael Scofield'ın da dediği gibi kontrol edebileceğim 5 dakikayı kontrol edemeyeceğim 50 yıla tercih ederim.
Sadece her şey kontrolüm altında olsun istiyorum hepsi bu :dyg:

Ve günün anlam ve önemini en güzel anlatan sözle de bugün tanışmam ayrı bir traji-ironik oldu :dyg:

'Bir çiçekle bahar olmaz. Ama her bahar bir çiçekle başlar..'

Kaybettiğinde kahrolacağın halde kazanan kişinin mutluluğuyla mutlu olup onun adına sevinecek kadar birini önemsiyorsan gerçekten sevmişsindir sevgili ineğim. Işte biz de onlardandık geç fark edip müdahalede yetersiz kaldık.

Az önce insanları tanımanın en iyi yolu üzerine yaptığım bir yoruma rastladım.

Yok.
Birini asla tam anlamıyla tanıyamazsın.
Tam 'tanıdığım en' ile başlayan cümleler kurarsın sonra o bişey yapar ve 'hiç tanımamışım, yazık' der geçersin..

Hala aynı düşünceye sahip olmak ne kadar acı..

sınırlar..

6Zaoj9.jpg

Prison break yine yeni yeniden bitti.
Yine hüzne boğdu.
Sonra hatırladım: 'Freedom is never free..'

Bugüne en çok bugün lanetler okudum sevgili ineğim..
Her geçen yıl bir önceki ruh halimi özlemekten yoruldum, bıktım, usandım..

Bir de demiş ya şair 'damla kendini tamamlayınca damlar' diye..

'Gözüme ilişiyor, kulağıma ilişiyor,
Görmemezliğe geliyorum,
Duymamazlığa geliyorum,
Düşünmüyorum, öteye itiyorum.
Damlamıyorum.'

Damlamayı o kadar istiyorum ki artık, birikmekten bıktım..

[YOUTUBE]VdZOzVvOKw4[/YOUTUBE]

aklım kimde kalır..

Geri