Mor İnek.

Konu sahibi son olarak 1055 gün önce görüldü
"Yorgunum. Tek istediğim, yüzümü kucağına koymak, başımın üzerinde dolaşan elini hissetmek ve sonsuza dek öyle kalmak.”

-Çok şey istiyorsun kero .s.s

Yoo, çok şey istemiyorsun aslında; sıcak bir el, o eli yönlendirecek bir beyin ve ona kan pompalayacak bir kalp istiyorsun alt tarafı...

Ama olmayınca da olmuyor.

Insan mukadder telakki ettiği şeyleri kabule her zaman hazır da peki ya "bu böyle olmayabilirdi" düşüncesini napıcaz sevgili ineğim ?

Dedemin insanları güzel filmdi sevgili ineğim. Etkilenmiştim. Orada türksün burda gavursun diyorlar diyordu dede. Ama asıl nokta o değil. Değinmek istediğim nokta "Çünkü bilirsin; noktayı koymak ne kadar zor olsa da, tamamlanmış cümleler eksik kalmışlara göre daha az acı verir." anlıyor musun ? .s.s

Sevgili ineğim merhaba.
Umursamaz olduğun kadar özgürmüşsün gerçekten şu an özgürlüğü iliklerime kadar hissediyorum. Hayatımda hiç bu kadar özgür olmamıştım sanırım. Elâlem ne der psikolojisinin içine esir etmişim kendi kendimi. Teoman'ın da dediği gibi vura vura dip oldum ona buna dert oldum yana yana söndüm çelindi gönlüm yaşamadan öldüm... Ama vurduktan sonra dibe hızla çıkmalı yüzeye... Anka kuşu misali bu aralar.. Bi de stajyerim geldi ki sorma nerden nereye... Psikolojisi o kadar tanıdık geliyor onu öyle anlıyorum ki.. Acaba zamanında bizim için de aynı şeyleri düşünmüşler midir ? Şu an işteki en büyük sosyal aktivitem stajyerim ona her şeyi anlatmak istiyorum bildiğim ne varsa... Biraz kilolu diye eleştiren diğer iş Arkadaşlarıma karşı onu savunuyorum olm ben hayatıma giren öyle ya da böle yer eden kimseye kıyamıyorum nan .s.s neyse şafak sayıyorum bu defa iyi bir amaç Uğruna... Az kaldı çok az... Bi de çok güzel kitap falı bakıyorum :dyg: deli manyak okuyorum bu aralar. Ne çok özlemişim Okumayı. En son bu kadar Hevesle ilk okula giderken ananem televizyon izlerken köşeye çekilir deli manyak okurdum. Yeter okuduğun gözlerin bozulacak demesini umursamaz ama içten içe nasıl mutlu olurdum beni seviyor düşünüyor diye.. Hep içimde yaşadım diye oldu tüm bunlar.. Küçüklüğümden belliydi :honk:

Pazar günlerinden nefret ediyorum sevgili ineğim. Hem de kesinkes. Hayatımın en güzel pazarı geçmişte kaldı.

[YOUTUBE]AO48m31qOfg[/YOUTUBE]

şu an ruh halimi en iyi anlatan şarkı bu sanırım sevgili ineğim

sigarayı yaklaşık 2 saat 13 dk önce bıraktım bu arada :honk:

'bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar.'

evden geldim yine bugün. yolda bu sözü her okuyuşumda beni değişik dünyalara yelken açtırıyor. bu defaki o'nunla ilgili olandı.
yarın hayatımın geriye kalanının ilk günü. çünkü;

'bir çiçekler bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar.' ;)

Kaybettiğinde kahrolacağın halde kazanan kişinin mutluluğuyla mutlu olup onun adına sevinecek kadar birini önemsiyorsan gerçekten sevmişsindir sevgili ineğim. Işte biz de onlardandık geç fark edip müdahalede yetersiz kaldık.

İşte yine öyle bir şey..

Lisede bi ingilizce hocamız vardı ders anlatmaz bişey yapmaz soruları sorar herkes kötü kağıt verirdi sınavlarında. Ama aynı hoca sınav kağıtlarını çantasında taşır sınıfta bırakır ve öğrencilerin düzeltmesine göz yumardı -tabi anlamayacak kadar aptal değilse-. Zaten sınıfta bıraktığında değiştiremezsen cevap kağıtlarını verir üç beş öğrenciyi seçer okuturdu kağıtları. O arada ders anlatmaya(!) devam ettiğinden değiştirmek çok kolaydı cevapları. Seçilmiş öğrencilerden biriydim ben de. O kadar güveniyordu :honk: bana ait olmasa bile çok kişinin kağıdında düzeltme yaptım tanıdığım tanımadığım. Sonuçta bugün onlara yarın banaydı. Ve ben bundan hiç pişman olmadım olmuycam da 16-17 yaşında ne bekliyordu ki hem..
Neyse bir gün sınavım çok kötü geçti. Diğer sınıflar düzeltememiş bize haber verdiler. Daha önce çanta mahremiyetini ihlal edecek kadar -buraya uygun sıfat bulamadım- bir insan değildim. Ama sınav çok kötü 20-30 bir şey gelecek. Ve başarılı bir öğrenciysen o düşük notu telafi etmen mümkün değil. Okul puanın direkt etkileniyor bu da saçma sapan bir hoca yüzünden gelecekteki üniversiteni etkileyecek falan filan.. Neyse arkadaşlar biz çantadan değiştiricez dediler. O an ben yapamam dedim ve sınıftan çıktım aşağı indim. Ama içim içimi kemiriyo. Bi an durdum ki o an o insanlar kalabalık atmosfer hala gözümün önündedir, ya şimdi ya asla yaptıkların için pişman ol sonucu kötü olabilir ama bu notu toparlayamayacaksın kero sonuçlarına da katlancaz artık dedim ve döndüm arkamı çıktım yukarıya. Zaten çıkarmışlar kağıtları buldum kendiminkini. Değiştirdim bir şeyler yükselttim biraz notu. Sınıf da genelde çok yüksek notlar alıyordu ama biz değiştirenler dışında resmen dökülmüştü herkes. O olay anlaşılmadı. Değiştiremeyenler ispiyonlamadı. Bizim okul puanımız yine yüksek kaldı.
Sanırım hayatım boyunca yaptığım en etik olmayan davranış buydu. Ama hiçbir zaman pişman olmadım. Muhtemelen allah başka bi yerden çıkarmıştır diye düşündüm ama hiçbir zaman anlayamadım. Ve ne zaman ikilemde kalsam o olay gelir aklıma. Çoğu zaman o anın verdiği gazla seçerim riskli olanı.
Ama şimdi sevgili ineğim durum biraz farklı. Bir tarafta en büyük hayalim ki gerçekleşme ihtimali ortaya çıktığından beri içimdeki o müthiş huzur.. Diğer tarafta bunu gerçekleştirmem için geçmem gereken yollar.. Tahmin edebileceğin gibi iş o yollarda sarpa sarıyor. Ya her şeyi olduğu gibi anlatıcam ve dürüstlüğüm karşısında anlayış bekliycem ki kendi kendimle prova yaparken bile sanki karşıdakine küfrediyormuş gibi hissediyorum tepkilerini zaten kestiremiyorum. Ya da uydurucam bişeyler. Çok zekice yalanlar geliyor aklıma ama önemli olan onu karşıya aktarabilmek. Keşke birinin gözüne bakarken ki bakmazken bile söyleyemeyen biri olarak, yalan söyleyebilseydim bunu başarabilseydim diyorum.. Ve olay bununla da kalmıyor ben bi şekilde o yolları atlatıp hayalim için gereken ilk adımı atabilirim. Ama o adımı atmama rağmen bu hayal bir hayal olarak kalmaya devam edebilir. Herkes abarttığımı fazla duygusal yaklaştığımı sırf yalan söyleyemiyorum diye hayatımı mahvedebileceğimi söylüyor. Ki haklılar da. Gerçekten mahvedebilirim. Ve bu defa kaldıramam da. Yani uzun lafın kısası kararsızım.
Hayat bana hep seçenekler sundu sevgili ineğim. İyi ile kötü arasında da bırakmadı saolsun. Ösym ile akrabalığı var sanırım hayatımın hep bir çelişki hep bir birbirine yakınlık sunduğu seçenekler arasında ama sonuçları apayrı olan, riskli olan, fazla riskli olan.s.s

ooofff ineğim ooffff

gerçek manada CEO olmama az kaldı. heyecan dorukta. daha birkaç hafta öncesine kadar deli gibi istediğim şeyleri şu an istemiyorum çok mu maymun iştahlıyım ? yok be. hiçbir şeyi bu kadar isteyip sabırla beklememiştim ama fazla naz aşık usandırıyor sonuçta. ve bu hayatta vazgeçemeyeceğim hiçbir şey yok. yeri geldiğinde vazgeçmeyi bilmeli insan. aklıma bile gelmeyen şeyler başıma gelecek güzel günler göreceğiz güneşli günler..
nickimi ceoLayn yaptırsam mı ki? çok orijinalim yine :honk: şu an geldi aklıma, kesin yaptırırım ben bunu. neyse gideyim üç beş bişey yapayım. kendine tikat et kurda kuşa yem olma buralar sende sevgili ineğim.. :dyg:

resmen ceoluğumu ilan ettim sevgili ineğim :honk: vatana millete hayırlı uğurlu olsun :dyg:
her şey bu kadar güzel giderken kesin yine bi ot çıkacak dedim ve bil bakalım ne oldu ? çıktı tabiki de :honk:
tam alışmışsın her şeye, kabullenmişsin ama durur mu çıktı geldi... iç dünyam karışık olsa da evim ve kafam çok güzel sevgili ineğim ve daha da güzel olacak. kerocuğun yeni bir hayata adım attı ve bunun peşinden koşacak, başka yapacak bir şeyi de kalmadı zaten :honk:
neyse salla onu bunu da tribünü özledim ben :dyg: güzel de bi tribün oldu dün :dyg: şimdilik kero kaçar :honk:

şeytan çok pis gazlıyor sevgili ineğim...
uymayı o kadar çok istiyorum ki ama kero bu yani gurur küpü yapar mı hiç öyle şeyler :honk:

yarın dershaneye başlıyım diyorum kafam dağılır yepyeni bir ortam kurarım hem.. KPSS falan istediğimden değil zaten maksat hobi olsun boş zaman aktivitesi olsun :honk: can sıkıntısı işte :honk:

bi aydır erteleyip duruyordum ama hiçbir sebep kalmadı artık yarın işteki ilk günüm .s.s
çok değişik duygular içindeyim sevgili ineğim .s.s bu aralar sinirlerimi aldırmış gibiyim nereden patlak vericem bilmiyorum .s.s her şey tam da hayallerimdeki gibi ama bişiler eksik gibi içimde hem tuhaf bi huzur hem de huzursuzluk var normaldir herhalde .s.s 2 ayda iyi iş çıkardım aslında şu an kendimle gurur duydum bak :honk: bi çöp kovası almam lazım ama şimdi fark ettim nası atlamışım inan şaşkınım .s.s gerçi babama çok kızgınım ya yok arkadaş el kadar hayrı yok inan .s.s koltuklarımı hiç beğenmedi zaten her geldiğinde bi laf sokuyor nan çok pis patlıycam bu konuda bi de tabelayla ismi beğenmedi ya la :honk: nan insan bi gaz verir de mi ama nerdeeee...............
yaş 26 olmuş ya .s.s az önce tartıldım da metabolizmam ne kadar 22 olsa da yaş geçiyor sevgili ineğim .s.s

neyse günün özeti bindik bi alamete gidiyoruz bilmediğimiz yerlere... bi de hayatta nefret ettiğim hiç kimseden boşuna nefret etmiyorum.. bi de bazılarından nefret etmem gerekirken arafta kalıyorum işte.... uykum da yok işe geç kalma derdi de yok, oh hayat bana güzel :honk:

roses_by_sithmaith.jpg

ne kadar da acımasızım sevgili ineğim.. başkalarına gözümü kırpmadan yaptıklarım bana yapıldığında ne kadar da kötü hissediyorum. keşke bu kadar bencil olmasaymışım... an'ın kıymetini bilmeye çalışmalı bundan sonra yoksa keşkelerle ömür geçmiyor daha da.

Şaka bir yana 6 ay oldu sevgili ineğim.
Son altı ayda hayatımda neler değişmiş. Bambaşka bir hayat bambaşka şartlar. Sahi bir hayat altı aya sığabilir mi gerçekten ? Sığdırdık işte. Artık geriye sadece ne kadar ilerlediğimi görmek için bakıyorum. Epeyce de yol katetmişim hani. Ama yine de bir eksiklik bir tatminsizlik. Normaldir herhalde. Yani öyle olmasını ümit ediyorum. Bugün bütün danışanlarım kilo vermiş felaket mutlu oldum mesela. Bi insan bi insanı neden mutlu edemez insan sorguluyor bazen. Yeni iş teklifleri alıyorum. İşler çığrından çıkıyor sevgili ineğim. Bir de ne zaman tam rahatladım desem bi şey çıkıyor. Kredi kartının bi ekstresi gelmiş ki aman tanrım dedim .s.s neyse para pul hallolur da asıl mesele iç huzurda. Bir hafıza kaybı her şeyi düzeltecek aslında da bakma sen ileride bir gün alzheimer olduğumda rahatlarım artık:honk: neyse hayat kısa hava soğuk insanlar karaktersiz bari biraz uyuyayım sevgili ineğim .s.s

her gün bugün akşam olur mu sorusunu kendime sormaktan ve her gün akşam olmasından sıkıldım .s.s millet tatil fotolarını paylaşırken biz de it gibi çalışıyoz işte .s.s şöle bi 8 ay aralıksız uyusam 15 ay tatil yapsam kendime gelirim bence :honk:

Geri