Mor İnek.

Konu sahibi son olarak 1055 gün önce görüldü
E=keroLayn;3379839]çalışıyom çalışıyom borç bitmiyo kamki .s.s fışkırarak akıyo bence bana kurban düşmüyo kesmicem :honk:[/QUOTE]

Bende alim diyom anam sana dusmuyo diyo kurban alacağına git biyere ver diyo mor inek bulursam alıp kesicem.Agla ağla daha çok aaglaki para aksin

sözlük zanneden forum üyeleri üyelerimizzzz :honk:

--------

neyse onu bunu salla ineğim geziyoz mu avrupayı otobüsle ???!!!... :dyg:

bazen çinçeee mi konuşuyorum diye merak ediyorum doğrusu :honk:

neyse sallayım ineğim, yiter ya yiter ben de insanım. bi de normal bi insan da değilim yani son 1 yılda yaşadıklarım yaptıklarım da ortada şimdi :torpu:
neyse allahtan sakinim eski hallerimden eser yok, akışına bırakk :torpu:

neyse bu kadar yeter kendi kendime konuştuğum gidiim uğraşcak bişiler buliim :honk:

artık normalleşiyorum sevgili ineğimmmm
bknz: sürekli takip ettiğim bir dizim, severek icraa ettiğim bir hobim ve artık uymam gereken bir diyetim var :torpu:
vatana millete hayırlı uğurlu osssunnnnnnn .s.s

ne var yani 83 yumak ip siparişi verdiysem .s.s üretmek en güzel terapiydi hani belki bissürü atkı bere şal örmek istiyorum .s.s buzdolabına varınca boyadım sevgili ineğim, yoğurt kovası, kola şişesi kalmadı evde boyanacak bahar gelse de çiçekler eksem diksem o saksılara amaa nerdeee gelmiyooo daha çok var .s.s

dün dizimi de izleyemedim zaten yorgunluktan karabasanlar bastı yeminle .s.s mert de ne ağlamış be duygulandım ben bile .s.s o değil de yarın çok yoğun allah eksikliğini göstermesin, son virajdayız artık yılımızı tamamladığımızda sıfırlıycam her şeyi ay çok heyecannnlıııı :dyg: sonra da yumak yumak ip alcam, gitcem çiçek dükkanını satın alcam tabi sadece çiçeklerini :honk:
neyse daha sık uğrarım sana da önümüz kış kıyamet millet aç dolar çok yüksek .s.s neyse kaçtım .s.s

boya badana işlerine devam sevgili ineğim :torpu:
bekleme salonum adeta bir adet tane botanik bahçesi oldu :dyg:
danışanlarım farklı yönlerime de hayran kalmıyor değil hani :honk:

aslında mutlu olmamak için hiçbir sebebim yok, eskiden mutsuzluğumun ana sebebi olan şeyler de kalktı ortadan çok şükür. ama gel gör ki bişiler oturmuyo bi türlü rayına .s.s adını koyamadığım şeyler .s.s liseden rehberlik hocamla kısa bi konuşma geçti aramızda. hiçbir şey anlatmadım ama o bana sorunlarımı anlattı, yüzleştirdi. tekrar üni okumamı tavsiye etti . bu tavsiyeyi duyunca ciddi ciddi düşünmeye başladım. bakalım zaten anca düşünüyoruz. 2 yıllık bişi okutcak. okutsun bakalım. hayatımı değiştiren adammmmmmmmmmm...........................

haftaya istanbula gidiyorum sevgili ineğim. bi hafta beklentiye girip ardından koca bi hayal kırıklığına uğrayıp gelcem.
naapiim tabiatım böyleeee .s.s

Damla kendini tamamlayınca damlarmış da susuzluktan öldük onu naapcaz .s.s

öldük hakikaten.
gerçi annem ölüm de bi nimet der hep.
vardır bi bildiği.
her zamanki gibi.

sevgili ineğim iyi ki varsın şöle baştan bi baktım da son 4-5 yılda neler neler değişmiş. hiç geçmeyecek sandığım şeyler geçmiş, bitmeyecek dediklerim bitmiş..
hey gidi koca ineğim heyy...
bu güzel pazar sabahında benim de payıma anatomi çalışıp slayt hazırlamak düştü :torpu: ayranım yok içmeye yüksek lisans benim neyime düşüncesi zaman zaman aksiyon potansiyeli oluşmasına sebebiyet verse de elimdekinin kıymetini bilmeyi öğrendim gibi gibi.. ve unutmuyorum; ben şimdi ne yapacağım elimde hiç bir şey kalmadı dediğimde oldu bu, mutluluktan ağlamıştım ya bünye alışık değil tabi böle şeylere :honk: kıymetini bilmeli şimdi eklemleri incelemeli :dyg:

sevgili inek; bugünler de geçecek daha kötüleri gelecek, öptüm gözlerinden.

yoruldum ineğim yoruldum
inan olsun yoruldum
mütemadiyen oluşan memnuniyetsizlik hissi beni kendimden tiksindirdi
bi diziye sardım bu ara en sonunda ben de kesicem bilekleri :honk: ama canım tatlıdır benim :honk:
neden tatil çabuk bitiyo ya tek tatilim pazar o da şimdiden bitmiş gibi .s.s bak yine bi negatiflik üzerimde ay deliriciğimmm ben böle değildimmm ya da farkında değildim bilemedimmmm .s.s neyse uyiim .s.s

iyi şeyler de olmuyor değil sevgili ineğimmm
şöyle sakin bir hayatı öylesine özlemişim kiii
değersizleştirenlere inat kendim için ne kadar değerli olduğumu yeni yeni kavramaya başladım, iyi yoldayım galibaa :dyg:
gidim ders çalışiim :honk:

geçen yine bekliyoruzz .s.s salı hemen geliyo sevgili ineğim .s.s
napsakkiaaaa
uyusam uyusam uyanmasam diyorum diyorum ama hep uyanıyorum .s.s
dönüp dolaşıp dekorasyon değişikliğine gidiyorum, yorulup bırakıyorum yarım kalıyo .s.s kalsın üzülmiim .s.s bir de şu randevuları bubi tuzağı gibi şeapmaktan bi türlü gerekli dersi çıkaramadım gitti .s.s
supernatural da bitti bugün yeni sezon başlıcak diyorlar 2 gündür öyle bir boşluktayım ki esasen, hiçbir şeyin anlamı yok gibi .s.s son 6 aydır rüyalarıma bile giriyordu ah dean ah sen muhteşem bir detaysın keşke senin gibi bir karakter hayatımızda olsa da şu saçma sapan zamanlarımız neşelense .s.s cidden yaa dean gibi bir karakter şart .s.s buna yükselip evrene mesaj gönderiyim .s.s gerçi ortamlara akıyoruz nerden ne karakter çıkacağı belli olmaz .s.s ünigfbye üye olduğumu sölemiş miydim .s.s büyük olaaayyyy.... angels wassap grubu 70 kişi len 150 milyon halt etmiş len :torpu: ay 3 saattir yazıyorum hasta bir türlü gelemedi .s.s başka zaman da erken gelirler .s.s hay ben senin bakarken soyunamam mottona .s.s
neyse bi kahve yapiimm :torpu: :dyg:

resmen çinçeee yazılmış :T:
ay burdan da hayır yok gidiim ders çalışiim .s.s

bugün hava çok güzel ineğim, bundan mütevellit sabahtan beri yatıyorum .s.s
martın 21i gelse de temizlik yapsak diye bekliyorum ama carpe diemlikten de vazgeçmiyorum :honk:
neyse alışverişe gidip yemek falan yapayım ben, çoluk çocuk aç :honk:

Sevgili mor inekli diyetisyen hanim, nicun kedi kopek degil de inek ? Peki siz de caya tereyagi katmayi oneriyor musunuz ? Varsa onerileriniz alabilirim. Benim asil gelis sebebim Maria hanim kisisi, sen mutlaka goruyorsundur selamlarimi soyle.

Bence milka ineğine bir gönderme. Ben küçükken milka severdim.
Maria'ya benden de selam söyle. İnşallah mutludur.

Geri