Mor İnek.

Konu sahibi son olarak 1054 gün önce görüldü
Bence Seth Godin'in kitabina gonderme... yine de sen bilirsin....

Bence de olabilir.. Teşekkürler bilgilendirme için...

garip bir huzur var içimde sevgili ineğim
normal şartlar altında acaba nereden patlak verecek diye düşünmem lazım lakin zeynep turana güveniyor o döngüyü artık kırdığıma inanıyorum. yaşama gayem artık beni hiç kimsenin tanımadığı bir yerde yeni bir başlangıç yapmak. bunu aşırı aşırısı istiyorum. birtakım gelişmeler pumutlandırıp utandırsa da bu ne şimdi desem de en azından bir amaç verdi elime. nerde ne zaman nasıl yaparım bilmiyorum ama daha fazla katlanabileceğimden emin değilim. hepinizden nefret ediyorum köyüne taşınma isteği bence henüz aklı başında olan her insanın aklına geliyordur ya da çizgiyi aşmışların. ben hangi taraftayım bilmiyorum ama insanların nasıl olduğumu sorması bile cinayet işlettirecek bana...

tüm bunların dışında bi garibim tuhaf derecede huzurlu ve mutluyum. sanırım sonunda kafa gerçekten gitti :T: neyse üzülmiiimmmm

ah sevgili ineğimm kasım delip geçiyor resmen ama adeta bir pehlivana dönüşmüş olduğumdan mütevellit artık acıtmıyor bilee...
o değil de nası olcak bu işlerr

neler neler yazmışım sana ineğim
iyi ki varmışsın da yazmışsımmm
çoğu muhabbeti hatırlamadığımı farkeettim zira ben yazdığım her cümlenin her bir anlamını kodlardım neyi niye nerede ne zaman neye yazdım düşündüm bilirdim. ama normalleşiyorum artık demek ki :torpu:
bazı yerlerde güldüm bazılarında düşündüm. ama genel itibariyle kerocum neyin kafası bu dedim :honk:
ben bu kafayı fark ettiysem demek ki o damla kendini tamamlıyor damlamaya hazırlanıyor demektir:torpu:

o değil de sevgili ineğim içimde gram bir şey yapma isteği yok .s.s
ertelediğim her şey sıradağlar gibi sıralandı ama inan olsun içimden gelmiyor bir şey .s.s eskiden zamanı falan ileri almak isterdim şu an öyle bile bi istek yok .s.s
ne yaptım kendime bilmiyorum uyumak da istemiyorum çalışmak da hatta dizi izlemek de istemiyorum .s.s şu bahar gelsindi artık, hem içimize hem dışımıza.

geçen yine napsakkia moduna geçip hiçbir şey yapmadım :honk:
hayatımda köklü bir değişikliğe ihtiyacım var ama ciddi ve köklü.
ama kolumu kıpırdatasım da yok öle bi paradoks neyse bahar gelsindi o zaman ben harekete geçerimdi :torpu:

Milka konusudur diye gelmiştim, bi arkadaşımızın günlüğü çıktı.

İyi yazımlar...

Geri