Mor İnek.

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü
Baktım bir şeyler eksik ben de bi' konu açayım dedim.
Hoş, neden açıklama yapıyorsam, zorunda mıyım ??????!!!!!!!!!.........
Sanırım değilim.
Ama olsun yine de yapayım :honk:

Lost ölünce ben de bir inek aldım, artık bir ineğim var, etinden sütünden yararlanmayı düşünüyorum.

Q13WQy.jpg

Sevgili ineğim.
Nasılsın havalar nasıl ? Pek bi cılız gördüm seni. Etinden sütünden yararlanacaktık halbuki :honk: Etin kilosundan haberin var mı sahi ? Şu devirde en değerli varlıklardan birisin ama farkında değilsin. Senin gibisi çok aslında. Hemcinslerinde arama. İnsanlar arasında. Azıcık farkında olur insan ama nerdeeee..
İlla gözüne sokmak lazım. Acıktım. Yarın yine erken kalkıcam. Hayatımın en berbat pazarını yaşayacağım. Şimdiden sendromu düştü içime :honk:
Her neyse dönerim ben yine. Şimdilik kib bye bbgig.

Kişisel sayfan hayırlı olsun dicemde nerden başlasamda desem bilemedim :D

Sevgili ineğim.
Bugün bir sürü grup açtım :honk: Biriyle baş edemezken aylaklargfbyi kurmayı unuttum :honk:
Neyse konu bu değil şimdi .s.s

Y31LJ6.jpg

Anlıyor musun :agla:​

ılk paylasım super yaa :)

Bi de ne biliyor musun; insanlar hep farklı olmaya çalışırlar ama farklı olanı da içlerinde barındırmak istemezler.. Hayat çok garip sevgili ineğim..

Öyle bir kördüğüm ki; çözdükçe dolanıyor sevgili ineğim :honk:
Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Motorları maviliklere de süreriz belki, olmadı cimbombomu Kadıköy'de deviririz :honk: O da olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız :honk: Bir sıkımlık diş macunu misali cancaazımmm da zaten.. :honk:

Bu değil. Bu da değil. Bu hiç değil. :baby:

---

O değil de seviyorum bu şarkıyı :/

[YOUTUBE]Bm9fE08uiXI[/YOUTUBE]

kişisel sayfaymış yaaa. hakatten mor inek var sandım. ağlamalı üzülmeyi şeyler yaşıyorum şuan. :s:

Bugün yenildik. Emre'nin erken çıkışı kırmızı kart değişen futbol anlayışı küresel ısınma globalleşen dünya falan bir sürü bahane sürülebilir ortaya.
Ama bi dahaki maçta bunların hiçbiri hatırlanmayacak istatistikler sadece yenilgiyi yazacak... O yüzden bahanelerin arkasına saklanmadan gerçekle yüzleşip önümüzdeki maçlara bakmak günün en güzel hareketi olsa gerek.
Hayat da çoğu zaman stadyumda maç izlemek gibi zaten. Tekrarı yok, telafisi yok, müdahale yetersiz.. Kimse haticeyle ilgilenmiyor gözler hep neticede..

Herkes celladına sadık
Tam da bu yüzden yandık
Sırtımızı umuda dayayıp
Yalanı gerçek sandık..

[YOUTUBE]XCjPE4XUhLc[/YOUTUBE]

Belki de umutlardan sıyrılıp, önümüzdeki maçlara bakma zamanı gelmiştir. Ne dersin ha dost ?​

Ne kadar naftalinlesen de güvenin giremeyeceği anı yok(muş).

Kaybedilen en kıymetli eşyanın, servetin, her türlü dünya saadetinin acısı zamanla unutuluyor. Yalnız kaçırılan fırsatlar asla akıldan çıkmıyor ve her hatırlayışta insanın içini sızlatıyor. Bunun sebebi herhalde, 'bu böyle olmayabilirdi!' düşüncesi, yoksa insan mukadder telakki ettiği şeyleri kabule her zaman hazır.

Ama bu böyle olmamalıydı, olmayabilirdi. Oldu, belki de olmak zorundaydı kim bilir..

Ayağı kırılan atların vurulduğunu öğrendiğimden beri umudumu ben de kestim insanlardan..

Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır.

-taymz ap beybiiii

Sevgili ineğim.
Çok karmaşık duygular içerisindeyim.
'Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getiremediğine bakar.'
Başından beri bu demek istediğim.
Saygılar.

[YOUTUBE]KVU5cdRCu0o[/YOUTUBE]

olm bazı şarkılar diyorum; olmamalılar .s.s

Bugün yine aylaklığın dibine indim. Saçma salak dolaşırken bi test gördüm. Dedim bari şunu yapayım. Yaptım. Test hayatınız bi film olsa ne filmi olur idi. Sonuç ise şöyle;

Hayatın bir film olsa o, Aksiyon olurdu! Sen bir adet çılgınsın. Yerinde durman imkansız, kıpır kıpır ve hareketlisin de. Tam bir aksiyon insanısın yani. Belayı da hep üzerine çekersin. Öyle ki, 10 insanının ömrü boyunca yaşamadığı aksiyonu, sen bir haftanın içinde yaşayıp tüketir; hatta ve hatta unutursun bile! İyilik ve yardımseversin çünkü: Başı sıkışanın dibinde bitiverirsin. Asla "bana dokunmaya yılan bin yıl yaşasın" insanı değilsin kısaca. Ama az otur soluklan, ayran iç. Bu tempoya kalp dayanmaz çünkü!..

Kafamı çevirdim sağa sola önüme arkama baktım. Sonra güldüm :)

Paylaşmak istedim sevgili ineğim.

Geri