Ya arkadaşım. Ne yandaşı ya. Varsayalım yandaşlarım beğeniyor. Sen çıkıp, böyle ciddi ve toplumun en büyük sorunlarından biri olan konuda ama nefis yazarsan ben sen değil en yakın arkadaşım da olsa aynı tepkiyi veririm. Ben yanlış anlaşıldım dersen seve seve dinlerim. Ama oturup aynı düşüncende ısrar ediyorsun. Diğer arkadaş aynı şekilde.
Neden tepki veriyorum biliyor musun? Çünkü bu suçları işleyen herkes bu ve benzeri konularda kendini savunuyor.
İnsanlar ama namus ama nefis diye diye binlerce çocuğu binlerce kadının hayatını mahvetti.
Bu ülkede 15-16 yaşında bir çocuk hamile kaldığında, ''dayım mı abim mi bilmiyorum ikiside tecavüz etti'' diyor. Bu ülkede anneler çocuklarına tecavüz eden kocasının kafasını satırla kesiyor. Bu ülkede tecavüze uğrayan insanlar intihar ediyor. Ve bunları yapanlar çıkıp nefis diyor, namus diyor, hakimler avukatlar da o da ''dar pantolon giymiş'' ''gülmüş'' ''gece sokağa çıkmış'' ''nefis'' diyor. Daha yeni yeni bunları aşmaya başlamışken, böyle minyatür bir ortamda demirden korkan trene binmez diyemez. Dedirtmem abicim. Dedirtmiyorum.
Ben mini etek giyiyorum, elbise de giyiyorum. Şimdi sizlerin yazdığına göre, ben bunları giydiğime göre tacizi göze almış mı oluyorum? Demirden korkmadım trene bindim. Buyrun tartışalım.