mini etek giyip tacizlerden korkan kız

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Günümüzde sık sık rastladığımız kız modelidir.
*Eh be kızım madem korkuyorsun oranı buranı neden açıyorsun dediğim durum.
*Hadi bakalım şimdi ayıkla pirincin taşını ;)

* perşembenin gelişi çarşambadan belli durumu

* özgürlük istiyoruz eşitlik istiyoruz diyenler sık yapar ama artık sokun şunu kafanıza "eşitlik diye birşey yok" =))))

Erkeklere bela okuduğum andır.

İsteyen istediği gibi giyinir kısa giydi diye tacizmi edilicek??

Kuşlardan bile daha küçük hacimde bir beyine sahip olan canlı.

Ya giymeyeceksin ya korkmayacaksın.
Ya eziceksin ya eziliceksin :D

Ya mini etek giymiceksin yada tacizden korkmıcaksın saçmaLığına maruz kaLan kızdır .

Tacizci zihniyeti değil de mini etek giyeni suçlayanlar tarafından suçlanan kız.
Mini etek giydi,taciz edebiliriz kafasını yaşayanların olduğunu gözler önüne seren kız.

Mini eteği taciz sebebi diye düşünen hemcinslere lanet sebebidir..

Dekolte giyinene tecavüz etmek caizdir açıklaması gibi bişey bu.

Sırf eline
Diline
Beline
Hakim olamayan barzolar yüzünden tedirgin olabilen kız.

Çıplak ayakla dikenli tarlaya girip dikenlerden şikayet eden şaşırmış ..

Hangi ortamda nasıl giyineceğini bilmeyen kızdır.

Mini etek giyip benim yanıma gelebilirsiniz. Ben kimseye batmıyorum batırmıyorum. Ama 24 saat boyunca nerde bir frikik yakalasam da yapıştırsam diye tetikte bekleyenler de varmış.

Her şeyi karmakarışıklaştırma hastalığımız var bizim. En basit konuları dahi içinden çıkılmaz noktaya getirebiliyoruz. Yazılanları okuyorum, konu etki/tepki mevzusuna indirgenmiş, tahrik/suç kavramına tecavüz edilmiş resmen.

Bir insanın üzerine giydiği kıyafet tahrik unsuru olabilir ama hiçbir şekilde suça açıklama getirmez. Bu birinin size küfretmesiyle sizin onu dövmeniz benzeri etki/tepki veya tahrik/suç olayı değildir. Çünkü burada 2. kişi yok, genel bir durum sözkonusu. Etki ya da tahrik unsuru mini etek değil kumaş pantolon, gömlek, şal, tülbent vesaire şeyler de olabilir. Sapıklığın sınırı mı var? Benim bir arkadaşım vardı, güneş gözlüğü takan kadından acayip tahrik oluyordu herif. Çıplak kadın mı, güneş gözlüklü kadın mı desen saniye düşünmez güneş gözlüklü derdi. (tabii gidip taciz etmiyordu)

Bizler mini etek giyip tacize uğrayan kız konusunu kıza kabahat bularak tartışmaya devam ettiiğimiz sürece 13 yaşında tecavüze uğrayan kızın eve gitmekle rıza gösterdiği haberlerini de, bira içmenin cinsel ilişkide rıza göstergesi sayılması haberlerini de daha çok okuruz.

Bu konuda bu kızı eleştiren arkadaşlar da o konularda bu kararları alana lanet ederler genelde. Böyle şey mi olur falan derler. Olur canım, oluyor da. Hem de senin yüzünden.

Miniye karşıyım.tam karşısında otururum

Taciz eden masum mini etek giyen mi suçlu ? O zaman kadınlarda şort giyen erkekleri taciz etsin hı ?

Bir de bunların minik etek giyip otururken orasını burasını kapatmaya çalışırken şapsal durumlara gireni de vardır.Giyiyorsan bir karış eteği oranı buranı kapatmak için de uğraşma değil mi :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri