mini etek giyip tacizlerden korkan kız

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çarşaf giyen bi insana bile bu ülkede laf atanini gördüm ben. Mini etek, tayt, pantolon ne giydiğin önemli mi sanıyorsun sapik zihniyetli insanlar için? Onlar illaki gozleriyle taciz eder zaten. O yüzden pek bi rahatim giyinme konusunda mini etegimi de taytimi da giyerim kimin ne dediği ne düşündüğü umurumda olmaz! Isterlerse tahrik ediyor isterlerse tacizi hakediyor desinler dervişin fikri neyse zikri de odur.

Allah'ım Allah'ım konuya gel.
Böyle beyin özürlülere inat her gün mini etek-elbise giyesim geliyor.Bugün olduğu gibi bu soğukta da yine giydim elbisemi,çarsaf giysek gerici oluruz mini etek elbise giyeriz yollu oluruz.
Zaten bu zihniyettekileri de babaları doğurdu(!)
2016 yılında malesef ama malesef böyle gerzekler var. Böyle utanç verici durumlar yaşanıyor.
Kadınları cinsel obje olarak görmekten bıkmadılar. Akılları yok sadece pipileri var.
Kusayım hepsinin üstüne.Hıı böyle gerzek düşünen bayanlar varsa da bir zahmet cinsiyetlerini değiştirsinler.Hemcins olmak bile mide bulandırır.

bu tarz konuları bayanların açıyor olması da ekstra can sıkıcı. yavrum seni kimler büyüttü, nasıl sapık çarpık bir zihniyet içinde yaşamaya çalışıyorsun acaba sen? bu nasıl bir zihniyet ki, namusunu koruyabilmek için, erkek kardeşlerinden, babandan bacaklarını köşe bucak saklamanın normal olduğunu savundurtuyor sana. üzülüyorum ben ya, çok fazla.

Etek giyip çekiştirenleri de anlamıyorum madem kısa diye çekiyorsun giyme değil mi?
Konuya gelirsek giyilecek yer var giyilmeyecek yer var. İstanbul'da esenler-bağcılarda giyilmez ama mecidiyeköy kadıköy giyilir kimse farketmez bile :) Yerine göre hareket etmek gerek.

Cümlesini dile getiren, destekleyen, makul bulan insanların tecavüz suçuna ortaklıkla yargılandığı yarınlar dileğiyle ..
Keza bu tecavüzdür.. böyle giyinirsen seni taciz ederim demek tecavüzün ta kendisidir..
Böyle giyinirsen seni taciz ederler demek ben insan olma ayrıcalığına sahip değilim
beni hapsedin demek
..

Kendi kişliklerinin oturmamışlıklarına, sapkınlıklarına bahane arayanların da kendini kısıtlamaya hayır diyenleri ' yollu ' diye gösteren hemcinslerimin de aklına tüküreyim.

Bazı insanlar beyni olmadan nasıl hayatını sürdürüyor merak ediyorum.
Kapalının içinde ne var merak ettim diye taciz edenler, açık giyinmiş diye taciz edenler ve dinine bağlı geçinenler. Hepiniz geberin inşallah.

Rezilsiniz. Mini etek giyen biri tacizi hak ediyor öyle mi? Sizin gibi rezil zihniyet tecavüzu meşru göstermek için tahrik indirimi diyerek kadını aşağılıyor. Mide bulandiran cinstensiniz.

demokratik, laik bir hukuk devletinde giyilmesi sakınca yaratmayan elbise. ne yazıktır ki cinsel açlığın afrikası olmuş ülkemizde giyilmesi tehlike arz ediyor. artık işlek bir caddede omuz atıldığı için cinayet işlenmesiyle ilgili haberleri de okur olduk. kendi abazanlıklarına çare bulamayan her erkeğin hayatının en az bir döneminde fantezisini yaptığı kıyafet. diğer fetiş kıyafet çeşit ve kombinasyonları arasında en yaygınlarından biri olduğu için de gelen geçen saydırıyor maşaallah. giydikten sonra kendisine bakanlara sapık muamelesi gösterdikçe, erkekler de gerçekten yiyecek gibi bakmaya ve saldırmaya devam ettiği sürece; ne giymek isteyene laf söylenmesi, ne de giyene yiyecek gibi bakılması hususunda değişiklik olmayacaktır muhtemelen.

konuyu açanın kadın olması açılan konudan daha da vahim. böyleleri çoluk çocuk yetiştiriyor, sonra o çocuklar büyüyüp otobüste "neden şort giydin" diye kadın tekmeliyor işte.

Tacizciler benden korksun şu dönemde.

Şu konuyu erkek üye açsa taşlanırdı kesin. Sen kimsin milletin eteğine karışıyon ! Erkekler bakmayacak vs vs.

-Birde bunun erkek bakacak diye düzeltmeye çalışan modeli vardır.

ilk bakışın günahı yoktur :P beğenmediklerime bir daha bakmıyorum ehehe

Ben hala "Sen kimsin milletin eteğine karışıyon?!" tepkisini göstermeye hazırım da, bu 2 milyonuncu olacak bu forumda, yıldım diye söylemedim.
Fikrim konuyu açan kadın için de aynı.

Konu başlığının ve yorumların dehşetini geçtim, konuyu açan bir kadın.

Neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri