mini etek giyip tacizlerden korkan kız

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O halde mini etek giyme. Yada onuda giyme cirilciplak cik.ben bagdastiriyorum. Kimene

Beni ilgilendiriyor kardeşim. Ben mini etek giyiyorum diye sen beni taciz eden adama ama onun nefsi var diyemezsin. Dersen de cevabını alırsın. Kadının tacizini tecavüzünü meşrulaştıramazsın sen. Sana ne de diyemezsin. Sonra gelip burada kadın cinayetlerinde mıymıy ağlıyorsunuz. Yallah be.

Mide bulandırıcı sohbetinize daha fazla katlanamayacağım sanırım. Mini eteği giyen insanın tacize uğramasını normal gören, ve erkeğe ''sapık mısın'' demek yerine, ama o da mini etek giymeseydi diyecek bir insansınız. Sonra da çarşaf giyene de oluyor ama diyorsunuz. Açıkçası ne dediğiniz çok belirli değil. Erkek evladınız olursa ya da var ise lütfen böyle yetiştirmeyin. Sizin gibi insanlar muhtemel sapık yetiştiriyor.

Frekans sıkıntısı sebebiyle böyle bir yoruma mâruz kalmam biraz trajikomik olsa da yine de aktarmak istediğinizi anladığım için yazınıza saygı duyuyorum. Konunun farklı bir algıya kaymaması için de sözlerimi burada noktalıyorum.

Mide bulandırıcı sohbetinize daha fazla katlanamayacağım sanırım. Mini eteği giyen insanın tacize uğramasını normal gören, ve erkeğe ''sapık mısın'' demek yerine, ama o da mini etek giymeseydi diyecek bir insansınız. Sonra da çarşaf giyene de oluyor ama diyorsunuz. Açıkçası ne dediğiniz çok belirli değil. Erkek evladınız olursa ya da var ise lütfen böyle yetiştirmeyin. Sizin gibi insanlar muhtemel sapık yetiştiriyor.
Kizim haddini asma biz bunu savunmuyoruz. Sen isine nereye cekmek geliyorsa oraya cekiyorsun. Olayi sapitarak uste cikma yag gibi. Karsinda cocuk yok senin.

• Beğen
Tepkiler: 0
Hiç frekans sıkıntısı yok. Herkesin sözleri belli. Noktayı koymanız en doğrusu.

Biri demirden korkan trene binmez yazıyor, biri nefs var tabi yazıyor. Konuyu çarpıtan ben oluyorum. Evet arkadaşlar. Çok haklısınız. Ya düşündüklerinizi düzgün aksettiremiyorsunuz ya da düşündüğünüz şeyi söylemekten çekiniyorsunuz. Her neyse. Böyle konular güzel. İnsanları daha iyi tanıyoruz.

Biri demirden korkan trene binmez yazıyor, biri nefs var tabi yazıyor. Konuyu çarpıtan ben oluyorum. Evet arkadaşlar. Çok haklısınız. Ya düşündüklerinizi düzgün aksettiremiyorsunuz ya da düşündüğünüz şeyi söylemekten çekiniyorsunuz. Her neyse. Böyle konular güzel. İnsanları daha iyi tanıyoruz.
Ya kardesim ben kotuyum sen iyi ol aman. O kadsr aptalca yazan olmus benimki batti size. Oku az idrak edemiyorsan hocaya git danis. Neyse sana ne anlatsak sen istedigin gibi anlayacaksin. Bos yani

Begeni yapan yandaslar hazir hemen. ;)) ondan sonra arkadaslik dostluk. Aksama kadar istenmeyen insanlarin kuyusunu kazin, sonra iyi insanlar deyin. Yok oyle bir dunya.kimse aptal degil.

Begeni yapan yandaslar hazir hemen. ;)) ondan sonra arkadaslik dostluk. Aksama kadar istenmeyen insanlarin kuyusunu kazin, sonra iyi insanlar deyin. Yok oyle bir dunya.kimse aptal degol.

Ya arkadaşım. Ne yandaşı ya. Varsayalım yandaşlarım beğeniyor. Sen çıkıp, böyle ciddi ve toplumun en büyük sorunlarından biri olan konuda ama nefis yazarsan ben sen değil en yakın arkadaşım da olsa aynı tepkiyi veririm. Ben yanlış anlaşıldım dersen seve seve dinlerim. Ama oturup aynı düşüncende ısrar ediyorsun. Diğer arkadaş aynı şekilde.
Neden tepki veriyorum biliyor musun? Çünkü bu suçları işleyen herkes bu ve benzeri konularda kendini savunuyor.
İnsanlar ama namus ama nefis diye diye binlerce çocuğu binlerce kadının hayatını mahvetti.
Bu ülkede 15-16 yaşında bir çocuk hamile kaldığında, ''dayım mı abim mi bilmiyorum ikiside tecavüz etti'' diyor. Bu ülkede anneler çocuklarına tecavüz eden kocasının kafasını satırla kesiyor. Bu ülkede tecavüze uğrayan insanlar intihar ediyor. Ve bunları yapanlar çıkıp nefis diyor, namus diyor, hakimler avukatlar da o da ''dar pantolon giymiş'' ''gülmüş'' ''gece sokağa çıkmış'' ''nefis'' diyor. Daha yeni yeni bunları aşmaya başlamışken, böyle minyatür bir ortamda demirden korkan trene binmez diyemez. Dedirtmem abicim. Dedirtmiyorum.
Ben mini etek giyiyorum, elbise de giyiyorum. Şimdi sizlerin yazdığına göre, ben bunları giydiğime göre tacizi göze almış mı oluyorum? Demirden korkmadım trene bindim. Buyrun tartışalım.

Ya arkadaşım. Ne yandaşı ya. Varsayalım yandaşlarım beğeniyor. Sen çıkıp, böyle ciddi ve toplumun en büyük sorunlarından biri olan konuda ama nefis yazarsan ben sen değil en yakın arkadaşım da olsa aynı tepkiyi veririm. Ben yanlış anlaşıldım dersen seve seve dinlerim. Ama oturup aynı düşüncende ısrar ediyorsun. Diğer arkadaş aynı şekilde.
Neden tepki veriyorum biliyor musun? Çünkü bu suçları işleyen herkes bu ve benzeri konularda kendini savunuyor.
İnsanlar ama namus ama nefis diye diye binlerce çocuğu binlerce kadının hayatını mahvetti.
Bu ülkede 15-16 yaşında bir çocuk hamile kaldığında, ''dayım mı abim mi bilmiyorum ikiside tecavüz etti'' diyor. Bu ülkede anneler çocuklarına tecavüz eden kocasının kafasını satırla kesiyor. Bu ülkede tecavüze uğrayan insanlar intihar ediyor. Ve bunları yapanlar çıkıp nefis diyor, namus diyor, hakimler avukatlar da o da ''dar pantolon giymiş'' ''gülmüş'' ''gece sokağa çıkmış'' ''nefis'' diyor. Daha yeni yeni bunları aşmaya başlamışken, böyle minyatür bir ortamda demirden korkan trene binmez diyemez. Dedirtmem abicim. Dedirtmiyorum.
Ben mini etek giyiyorum, elbise de giyiyorum. Şimdi sizlerin yazdığına göre, ben bunları giydiğime göre tacizi göze almış mı oluyorum? Demirden korkmadım trene bindim. Buyrun tartışalım.
Amanya ugrasamam seninle.sen muhattap olmak istediklerinle ol. Ben anya yazdim sen isi konyaya cektin.korkuyorimki is mersine gitmez.sen senin icin onemli olanlarla muhattap ol.

Yani hala şurada kendinizi aklamaya çalışmanızı anlayamıyorum. Önce bi' nefes alın, temiz bi' hava alın sonrada yazdığınızı bir daha okuyun. İfade ettiğiniz cümlelerin neye anlam yüklediğine bakın. Sıkışınca hemen yandaş falan da demeyin bu kadar mı özgüveniniz eksik. Zaten bir şeyleri doğru ifade eden biri varken tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak saçma olduğu için beğeniyoruz, beğenmek demek düşüncelerimi ifade etmis demek. Konuyu takip ediyoruz demek..bu kadar da kıt olunmaz ki. Kimsede kendi yanlışını kabul etmiyor,nasıl bir empati yoğunluğuysa artık.

Son düzenleme:
Neyse banlanırsam haklılar.. Kaosu ben çıkardım.:D

Konuya yorumum çok kısa olacak.
(Neden?)Saçma alıntılarla, laf ebelikleriyle uğraşmak istemiyorum.

"İt ürür kervan yürür!"

merhaba canım ben yandaş.
tacizin miniyle çarşafla alakası yok, sapık zihniyetle alakası var. giyim şekli fark etmeksizin, kadınlar dünyanın her yerinde tacize uğruyor. "minik etek giymeseydi o da ehehlklo" gibi bir söylem sapıkların savunmaya geçtiğinde söylediği birkaç argümandan biri. kapalı olsa, mini etek giymese, dudaklarından tahrik oldum der bu zihniyet. tacize, sapıklığa, kötülüğe kılıf uydurmayın.

Lan yandaş dahi olmuşum baksana. Herif sıkışınca işi bayağı cıvıtmış. Arkasında duramadığın cümle kurmayacaksın.

Kadınların giyimine her yerden karışılıyor ve buna ortak olan kadınlar olması da ayrı bir ilginç.
Bazı yerlerde kadınların ve erkeklerin giyimlerini ortama göre ayarlaması taraftarı olmakla birlikte özgürlükleri taraftarıyım. Örneğin, doğuya atanan bir memur Ege'deki gibi giyinmemeli gibi.
Giyim kuşamın tacizi haklı çıkaracak zerre yanı yok, bakıp geçersin arkadaş en fazla.

Bir bayan istediği gibi giyinebilir. Bu tacizci diye adlandırdığımız bir diğer adiyla 'abaza' dediğimiz insan olmayan varlıklar kadınları sadece cinsel obje olarak görürler. Kendilerine gelince bir kişi kendi namuslarına (kardeşi,eşi,anası) vs. söz konusu olunca aslan kesilirler. Delikanliyim diye ortada gezerler birde utanmadan ama el alemin namusuna gelince de ağzındaki salyalara hakim olamazlar.

Ha birde bu işe dini karıştırırlar. Kadınlar örtünsünler diye. O zaman sende göz kapaklarını ört. ne diyor Hz.Ali efendimiz: "Erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır."

Bu meseleri gecelim artik.

Isteyen mini giyer isteyen carsaf. Sorgulamak veya bunun uzerinden algi yapmak kimsenin haddi degil.

Ha eskiden carsaflilar arabistana gitsin modu vardi tabi, digeride minilileri yunanistana yolluyordu.

Ikiside sapkin zihniyettir benim gozumde.

Tarafimca kilitlenmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri