Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu ne igrenc bir yorum ya. Bir de kadinsiniz bildigim kadariyla. Cok yazik.Demirden korkan trene binmemeli. Biniyorsa korkmamalı.
Napıyorsunuz mini etek giyen bir kadını görünce elleyip ay nefs mi diyorsunuz?Madem giydin neden çekiştiriyorsun, şeklinde tepkiler almaları kaçınılmaz olan kızlar.Birde nefs var tabi
Bu ne igrenc bir yorum ya. Bir de kadinsiniz bildigim kadariyla. Cok yazik.
Ortamı bilen, insanları az çok tanıyan kişi ve biraz da aklını kullanan kişi nasıl davranması gerektiğini bilir. Cesâretini farklı kulvarlarda da sergilemenin yanında, hamama girildiğinde de terlendiğinin farkında olur. Giyilmesin denilemez, buna kimsenin hakkı yoktur. Fakat giyiyorsa karşılaşacağı durumlara hazır olacak, kaldıramayacak ise kendini riske atmayacaktır.
Yazık olan uygulamak değil, düşünmeden karar vermektir. Buna bir yorum da dâhil.
Ben ne yazdim siz nereye cektiniz. Tek aciklama bumu yani.Napıyorsunuz mini etek giyen bir kadını görünce elleyip ay nefs mi diyorsunuz?
Ben ne yazdim siz nereye cektiniz. Tek aciklama bumu yani.
O halde mini etek giyme. Yada onuda giyme cirilciplak cik.ben bagdastiriyorum. KimeneKusura bakmayın, böyle bir konuda ''bir de nefs var tabi'' yazmamalısınız. Eğer yanlış anlaşılma varsa bilemeyeceğim. Tacizi nefis ile bağdaştıramazsınız.
Aynen bir kadın olarak bir gün giyiminiz yüzünden tecavüze/tacize uğrar, ölesiye dek kafanız arabanın kaportasına vurulursa bu yorumları duymazsınız umarım.
Aslında şu zamanda tâciz/tecâvüz için mini eteğe de pek gerek kalmıyor. Nabzı kasıklarında atanlar çarşafa bile sarkacak seviyede. Bu zaman, mini eteğin bile normal karşılandığı bir devir. Meseleyi rotadan çıkarmadan söylemek gerekirse; Aklını kullanan insan, hayatındaki riskleri minimuma indirme kapasitesindedir. Aldığı her önleme rağmen yaşadığı/yaşayacağı sıkıntılar için geriye yapacak pek bir şey kalmaz.