mini etek giyip tacizlerden korkan kız

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgürlük kısıtlaması.
"aman erkek tahrik olmasın ben ozgurlugumu kisayim" başka kapıya.

Hayvanlık yapacak adam her şekilde yapar
Karşı cinsi bırak hem cinsine tecavüz eden bir ülkedeyiz

sen abazaların ve hanzoların bulunduğun yere mini etekle gidersen tabi taciz edilirsin.

taksimde ve ortaköy'de gezmek var, bağcılarda ve esenyurtta gezmek var :D

bu ülkede insanlar damacanaya tecavüz ediyo kendi cinsel sapkınlıklarınızı kadınların giyim şekilleri ile alakalandırmayın. yemezler.

uuu bunu savunan kadınlar da varmış burda. kadına şiddet haberlerinde herkes adama sövüyoda o adamlardan ne farkınız kaldı ahlak bekciliği yaparak sevgili bağyanlar.

Artık tacizcilerden korkmak için mini etek giymeye gerek yok.''hayvan her durumda hayvan''

Tesetturlu bayanlara bile taciz eden sapiklar varken mini etegi bahane edene hic sasirmam dogrusu.

istediğini giyme özgürlüğüne sahiptir yahu.
bilinçaltındaki taciz düşüncesini yendiği zaman giyebilir mutluca ^^

Ne tuhaf insansıniz yemin ediyorum normal hayatımda bu kadar garip düşünen insana denk gelmiyorum :)))
Çevrenizi değiştirin bi zahmet.

bu konuyu açanın bir kadın olması ne kadar da üzücü.

Enteresandır. Nedense aklıma şırınga geldi.

Bir tayt konusu kadar ilgimi çekmeyen konu. Olmamış, yeterince sığlaşılamamış.

joker-alkis-sahnesi.gif

Bahse konu mini etekli kız, yılbaşı gecesi Taksim'e çıkan kız, tayt giyen kız, bunların hepsi aynı kişiler. Bence tespit edilip tek tek yok edilirlerse ülkemizdeki taciz/tecavüz vakalarına son verilmiş olur.

böle bir konuda açılmıştı bizim zamanımızda die torunlarıma anlatıcam... alkış

Kızların taciz edilmesi için mini etek giymesine gerek yok. Kız olmaları yeterli zira. Ben kapalısına da, açığına da laf atan **** ni gördüm. O yüzden kasmayın kızlar. Ne giyerseniz giyin taciz edecek sizi zaten bu zihniyet.

garip bir düşünce tarzı olsa gerek
isteyenin istediğini giymesi, başkasının ona taciz etme hakkını mı doğuruyor ? enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri