Melodram

Konu sahibi son olarak 1333 gün önce görüldü
Sülün Osman gibi dolanıyor ortalıkta. O foruma girince hemen cüzdanımı telefonumu kontrol etme ihtiyacı doğuyor xmcçcmcmcmfkd
Aşşırı pozitif. teşbihleri, fikri, söylemleri, sesi, tonu, eni konu. Ne ararsanız işte. Aklıma çok espri geliyor ama samimi olmadığımız için haddimi biliyorum. Umarım bilmediğim günleri de görürüz slxkcmcöckdkd

Görünce, okuyunca iyi hissediyom ya. Seni çılgın serkeş.. Hep ol. İyi ol.
bir tutam bana aşık olmuşsun ama aramıza dağlar, yabancı yollar, zor yıllar girmiş gibi.... ay lütfen gelsin o günler de hadli hadsiz esprilerini döküver ortalığa..
yalan yok, seni gördüğümden beri bi başka aşığınım da lari hanım müsaade etmeyebilir kavuşmamıza :(
lütfen daha çok gel, daha çok kaynaşalım da birbirimizi övelim, milkalı yarim... :D

Melo,

Merak ediyorum. O uzun yazıları telefonla mı yoksa pc ile mi yazıyorsun.

Evet, en büyük derdim bunu merak etmek.

Sevgiler.

Melodram Hanımı yıllardır tanırım ama o yıllarda ne kadar konuştuk deseler çok azdır. Uzaktan tanıyoruz birbirimizi, mesafeli yani.
Sevmediğim şeyleri seviyor maalesef. Yoksa daha az sinir olurum ona.
Kaliteli, neşeli biri bence.
Ben onu şehirli kızı sanardım önceden ama köylü çıktı içinden, Artvin köylüsü n'olacak (:

Yokluğumuzun acısını fırsat bilerek kendisine anımı yaşatmak adıma beyaz atlı prens etiketi vermişler lakin onu benden anında geri aldıklarını hatırlatmak isterim.. malum prensesler hüngür hüngür ağlamıştı ve bir nevi özür etiketi niyetinde incelik olduğunu sanmıştım. sadece sinsice bir oyundan ibaretmiş. şimdi böyle bulut mavisi tadında dolanırken memnunsunuzdur umarım marşmelov hanım. gözüm üzerinizde değil, üzerinizdekinde.. çünkü var olduğu her an arkadaşlığımıza ihanet sayıyorum. :)

1607372720538.png

Ben Cansu'yumu çok seviyorum hatta onun arkadaşlığından sevgisinden o kadar çok eminim ki sanalda nadir karşılanır bir durumdur bu ...çünkü yüzünüze gülüp arkanızdan dedikodu yapılacak yerdir sanal alem sana canım cicim der ama arkandan başka bir şey o yüzden çok güvenmiyorum sanal dostluk arkadaşlıklara filan ama melom böyle değil...Çok uzun yıllar oldu biz küçüktük burnumuz akar hatta kolumuza silerdik yaniii öyle işteeee ...tanıdığıma asla pişman olmadığım ve hayatımın bir köşesine dokunduğu için kendisine sonsuz teşekkürler iyi ki tanımışım dediğim kız kardeşim kadar çok sevdiğim asla güvensizlik duymadığım sağlam duruşlu yerine göre hareket etmeyi seven candır canım melom ama o benim hep CANSU'yum dokunduğu her yeri güzelleştirir o kendi gibi bu arada hala bebek hala güzel yaşlanmayan yıllanan şarap gibi hele ki o kahküller yok mu ah ah bana yakışmadı ama olsun ona yakıştı çok mu seviyorum ne yaaa anlatmaya doyamıyorum şuan yanımda olsa mıncıra mıncıra sevsemm :=)
(dipçenot: devrik cümle yazmaya bayılıyorum kusura bakmayın cümleleri devirmek benim işim:D)

Yokluğumuzun acısını fırsat bilerek kendisine anımı yaşatmak adıma beyaz atlı prens etiketi vermişler lakin onu benden anında geri aldıklarını hatırlatmak isterim.. malum prensesler hüngür hüngür ağlamıştı ve bir nevi özür etiketi niyetinde incelik olduğunu sanmıştım. sadece sinsice bir oyundan ibaretmiş. şimdi böyle bulut mavisi tadında dolanırken memnunsunuzdur umarım marşmelov hanım. gözüm üzerinizde değil, üzerinizdekinde.. çünkü var olduğu her an arkadaşlığımıza ihanet sayıyorum. :)

Ekli dosyayı görüntüle 23219
sinsice bir oyundan mı ibaretmiş...
Screenshot_20201209-183543.jpg

*
@X benim prensliğimi de alır mısın sayın yöneticim, artık anısı rankımda değil kalbimdedir majik'in...
gönlünüzden koparsa adminlik alırız, yeter ki majikler öyle GÜLÜCÜK yapmasın. :(
hüsran.

Lafima nasil basliyayim diye 1 saatdir düsünür iken, Melo gibi yapayim da ucundan tutup nasilsa ulasacaga yere ulasir diye düsünerekten, sevgili Melocan; hayal gücüne hayran kaldigim bir insan.Cok baska bir profil.Deneyimli monologlarina yaratici unsurlar eklemesi onu benim gözümde bir Madame Bovary yapiyor.Meloyu okumak acaip zevkli.Hele ki o anilarini anlatis sekli..Bu teknik bir yorum.
Bir de duygusal bir yani var belki göstermek istemedigi ama görünen.Empati gücünün yüksek oldugunu düsünmekteyim.Her yasa uygun davraniyor.
Tanri seni korusun sevgili Melocan.

Simdi sira juju da.
Siz gelin beni bulun, hal hatir sorun.Bunu yaniniza koyar miyim?

Geri