Melodram

Konu sahibi son olarak 1329 gün önce görüldü
iyi ki ...
9b8287eacd75d9e7c66a8220385baad7.jpg

bi kere kızımın adaşı
ve çok tatlı
yazdıklarını okumak çok keyifli
öp
tüm

Yıllar yıllar önce iyi ki yollarımız kesişmiş... Benim için çok değerlidir , bazen durduk yere dakikalarca gülebildiğim, kahkaha attığımız ( keşke duyabilseydiniz kahkahalarımızı) .... İçten , neşeli , pozitif enerjisi ile herkese hayatın ne kadar güzel olduğunu anlatan cinsten...
Tek sorunum şuan pasaklı ile aynı kaşığı kullanıp kullanmadığı:=)
destan yazmaya gerek yok seviyorum:* ^33

Yıllar yıllar önce iyi ki yollarımız kesişmiş... Benim için çok değerlidir , bazen durduk yere dakikalarca gülebildiğim, kahkaha attığımız ( keşke duyabilseydiniz kahkahalarımızı) .... İçten , neşeli , pozitif enerjisi ile herkese hayatın ne kadar güzel olduğunu anlatan cinsten...
Tek sorunum şuan pasaklı ile aynı kaşığı kullanıp kullanmadığı:=)
destan yazmaya gerek yok seviyorum:* ^33

nurikom <3 sadece “aallooooğğ” dedikten sonra neden güldüğümüzü asla anlamadığım tek insansın hayatımdaki ve buna hep gülücem ahahjs. kutsal cumartesi sözlük hortlanması yaşanmış belli ki, teşkür ediyorum bebeğim… aynı kaşığı kullanıyoruz ama aynı anda değil… bilgilendirme bitmiştir, seviyorum :*

nurikom <3 sadece “aallooooğğ” dedikten sonra neden güldüğümüzü asla anlamadığım tek insansın hayatımdaki ve buna hep gülücem ahahjs. kutsal cumartesi sözlük hortlanması yaşanmış belli ki, teşkür ediyorum bebeğim… aynı kaşığı kullanıyoruz ama aynı anda değil… bilgilendirme bitmiştir, seviyorum :*
:( hemen ona kaşık ,bıçak takımı al yaaa !
Ya da ben sana gelince çantamda getiririm dicem de hangisini getireceğim:(
Bende seni seviyorum ♡ :*

Kalemi çok kuvvetlidir. Ezelden beridir severek okuruz. Uzun uzun paragraflarını okumak polisiye roman okuyor gibi hissettirir.

Kişisel olarak çok tanışmadık ama böyle de güzel.

Geri