Melodram

Konu sahibi son olarak 1334 gün önce görüldü
çakma elazığlılar bile doğru yolu bulmuşken, teee ingiltereleri bile güldürürken şu kıskanç nicolar büyüyü bozmuş ama napalım... yosun hanım sizin perilerinizi de biliyoruz ne zaman devrede ne zamannl değil...
Benim perileri nico kaçırdı :(((

Uzun yazıları güzel. Komik. Kendi grubunda star. Yazmaya uzun süreli devam eder umarım.

Hazır böyle mis gibi bir hava varken dışarıda bembeyaz tertemiz bende mis gibi bir giriş yapmak istedim konuyaaaa:=)
Öhüüü öhüüüüüüü ses deneme ses kontrol seeee seeee seeeee tamam oldu :=))))
70e41967b510a6b7382cc10294befb56.gif

Melo'm canım cansuyum yeri daima ayrı olanım kız kardeşimden farksızım onunla çok uzun yıllardır tanışıyorum birbirimizi hiç kırmadık hiç üzmedik aksine hep konuşmadan bile birbirimizi çok iyi anladığımız zamanlar oldu çok seviyorum... sevdiklerine olduğundan fazlaca değer verir kıymetlidir hayatı gırgıra almayı çok sever eğlencelidir onunla muhabbet etmeye başladığımda çok eğleniyorum mutluysak beraber gülüyoruz mutsuzsak beraber üzülürüz üzülürken bile nasıl az yara alırız onu düşünürüz hep bir çıkış yol vardır yine bir yerden yakalar ayağa kalkarız ben ikimizinde bu özelliğini çok seviyorum iyi ki var...
Melo'mmmm hayat karşına hep iyi şeyler çıkarsın bebeğim hak ediyorsun fazlasıyla... Umarım mavi kelebeğin mutluluğunu gördüğümüz gibi senin de görmek nasip olur tabi ki de benim de sana olsun nedime olmamız lazım sonra koreli bebişlerimiz olsun (koreli olmadan olsun ama:D) off nerelere gittim ben yaaa hemen çıkıyorum bu konudan yoksa çok uzun sürecek malum bebişlere girdik:=)
tenor.gif

Ya ne seni anlatmaya kelimeler yeter ne de sana olan sevgim biter o yüzden sen hep iyi ol bebişkom yıllarca umarım hep hayatımızın bir köşesinde olurum yaşlılığımız çok şeker olmaz mı yaaa ay bir an hayal ettim de çok güzel oluruz yine kokoş yine pozitif, enerji dolu :=)
seviyorum cansuyumu hem de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:=)
gbX9XcY4QLVyB2dzozJ-d0wakzgZ8fchmu3bxNNAF9JC7mFoYklVHZO_dPb2BQ_LYHj0L4pLMaxffIPi_ErEgzUg0f0_0HEr9krFyh3ElS5kuSR9byrwMX8rFZB7ya1m_VrJrXxOAZw8WO6y

Canım deli gibi tatlı çekiyordu ama yositomun yazdıklarından sonra kalbim tatlı salgılıyor gibi oldu... adeta içimden supangle falan fışkırıyor şu an <3
Yazılacak her şeyi yazdığından ben sadece okuyup okuyup "yaaa... eveet... ooyy... muck" yapabildim. Mutluğumuz daim olsun, davetiye iki kişiliktir... çocuklara iyi uykular. *-*

Sayın X bey kullanıcılarınızı ifşa etmeniz hiç hoş değil... mahkemede görüşeceğiz...

Doğum günümü kutladıktan sonra popülaritesi arttı... yine benim sayemde... kaydırmalısına dönüş olmamış aaa ne üzücü... neyse ki biz bugünler için varız!

Bu kadar boş yapmışken iki kelam hoş söz edeyim(etmeye çalışayım)... çokta çizgimi aşmadan... bilirsiniz ki çizgilerim vardır...

Melosu öyle biridir ki, hayatınıza bir yerinden dokunduysa sihirli değnek etkisi yaratır. Onun sabahın ilk ışıklarında başlayan enerjisi, pozitifliği, neşesi ve hiç eksik etmemeye çalıştığı güler yüzü gün boyu bir şekilde size de yansır. Çevresindekilerin ne kadar şanslı olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. (Belki yeter de bizim becereceğimiz işler değil.) Zaten doğum günü konumdan anlaşılacağı üzere benden çok o kaptı övgüleri... köftehor hadi iyisin...

Velhasıl melosu, pandemi sebebiyle ayak bastığın bu zorlu mücadelende bana katlanabildiğin için seni kutluyorum. Nerden mücadelen oluyorsa...

Hadi birde sözlerimi noktalarken şarkı armağan edeyim... hadi... iyisin...

Nicoboy
İmza.

Son düzenleme:
Doğum günümü kutladıktan sonra popülaritesi arttı... yine benim sayemde... kaydırmalısına dönüş olmamış aaa ne üzücü... neyse ki biz bugünler için varız!

Bu kadar boş yapmışken iki kelam hoş söz edeyim(etmeye çalışayım)... çokta çizgimi aşmadan... bilirsiniz ki çizgilerim vardır...

Melosu öyle biridir ki, hayatınıza bir yerinden dokunduysa sihirli değnek etkisi yaratır. Onun sabahın ilk ışıklarında başlayan enerjisi, pozitifliği, neşesi ve hiç eksik etmemeye çalıştığı güler yüzü gün boyu bir şekilde size de yansır. Çevresindekilerin ne kadar şanslı olduğunu anlatmaya kelimeler yetmez. (Belki yeter de bizim becereceğimiz işler değil.) Zaten doğum günü konumdan anlaşılacağı üzere benden çok o kaptı övgüleri... köftehor hadi iyisin...

Velhasıl melosu, pandemi sebebiyle ayak bastığın bu zorlu mücadelende bana katlanabildiğin için seni kutluyorum. Nerden mücadelen oluyorsa...

Hadi birde sözlerimi noktalarken şarkı armağan edeyim... hadi... iyisin...

Nicoboy
İmza.

Uyumayıp gecenin 4'ünde sözlüğüme yazacak kadar ne yaşadın canım sen... Bi de mesajı düzenlemiş, kesin küfrettin sonra sildin. Yılan...
Şu an tabii bu zorlu günlerimde bi mutlu oldum ama demek ki benden infiliğensır olmaz... kimse gelmemiş linkime :(
Hem mutlandım hem yıkıldım yine başa sardım. Aman be...
Ne kadar şanslısın ki benim sözlüğümde beni yorumlayabiliyorsun, insanın hayatında böyle şanslar az bulunur nicoboy... Yat kalk dua et melo benle muhatap oluyor diye... Ettin mi? Hadddiii devvaam edelim...

Şu an bi tutam ayıldım, linkimden buraya gelen tek takipçim olman sebebiyle bugün seni sevicem ama yarının garantisi yok biliyosun... Diğer üyelerin hepsiyle küsüm, iletir misin onlara? Teşkürler...
Doğmasan ağzından iyi bi şey de duyamıcaz he, allah razı olsun emeği geçenlerden. Sen bir mücadelelesin ve ben şu an falcaoyum...... :(
Yine de beni yalnız koma boolum...

İyi ki varsın sabah sabah, ay ama lütfen 3 cümle yazıcam diye de uykusuz kalma... 17 saate anca yazmış olamazsın bunu, lütfen geliştir kendini.

İyi ki doğdum be <3 doğmasam napcanız çok sıkıcı.... m ile m doğru oku.
Günayyyss... gidiyom.

rBVaSVvURISAcxJSAAhGUq3kc24987.jpg

Ayın üyesi - zamanında olmuş ve isterse kuralları tekrar yazdırarak olabilecek azimdedir.
Özel üye - şu an içinde bulunduğu rank sistemdir. neye istinaden olmuştur hiç bir fikrim yok. sadece aşılması gereken başarımlardan bir tanesiydi diyelim.
Elmas üye - nefesini irc forumlarında almaya karar verir ve ömrünün bir kısmını adarsa yapabileceğini düşünüyorum..
Altın üye - özel üye olduğundan gözükmüyor herhalde yoksa her daim altın kadar değerlidir..
Moderatör - Moderadram olacağını pek düşünemiyorum.. ayrıntılarda boğulan bir hanımefendi olduğu gerçek, sezarın hakkını sezara veriyor ama bin dereden suyu çetrefilli getirerek.. lakin bu başarımın da açılması gerekiyor, en azından bir dönem kendisini bu şekilde görebiliriz.
Yönetici - Rivayetlere göre eski forumlarda boy boy yönetici olduğu ve bunu layıkıyla yerine getirdiği söyleniyor, kendisi de zaman zaman bu söylemlerden destekle göğsünü kabartmaktadır. İrc forumlarının en zor aşamasını da bir günlüğüne dahi olsa yerine getireceğinden şüphem yok.. iks bey ile ılıman bir iklimde ilerlediği sürece o-l-u-r.

başarıların devamını dilerim..

Ekli dosyayı görüntüle 31376

Ayın üyesi - zamanında olmuş ve isterse kuralları tekrar yazdırarak olabilecek azimdedir.
Özel üye - şu an içinde bulunduğu rank sistemdir. neye istinaden olmuştur hiç bir fikrim yok. sadece aşılması gereken başarımlardan bir tanesiydi diyelim.
Elmas üye - nefesini irc forumlarında almaya karar verir ve ömrünün bir kısmını adarsa yapabileceğini düşünüyorum..
Altın üye - özel üye olduğundan gözükmüyor herhalde yoksa her daim altın kadar değerlidir..
Moderatör - Moderadram olacağını pek düşünemiyorum.. ayrıntılarda boğulan bir hanımefendi olduğu gerçek, sezarın hakkını sezara veriyor ama bin dereden suyu çetrefilli getirerek.. lakin bu başarımın da açılması gerekiyor, en azından bir dönem kendisini bu şekilde görebiliriz.
Yönetici - Rivayetlere göre eski forumlarda boy boy yönetici olduğu ve bunu layıkıyla yerine getirdiği söyleniyor, kendisi de zaman zaman bu söylemlerden destekle göğsünü kabartmaktadır. İrc forumlarının en zor aşamasını da bir günlüğüne dahi olsa yerine getireceğinden şüphem yok.. iks bey ile ılıman bir iklimde ilerlediği sürece o-l-u-r.

başarıların devamını dilerim..
majik-art sen adeta bir sanat güneşisin haberin yok... ne kadar da duygusal bir süreç yaşamışım, gözlerimin önünden fıtı fıtı fıtı geçti... yöneticiliğe kadar gelemem ama gelirsem eğer eskiden ''fotoşokçu'' rankı verilen üyeler olurdu, ben sana kendi tasarımın bir rank vererek art director diyeceğim, havamız olmasın mı? buna ihtiyacımız yok ama olmasına da engel bir durum yok, kime ne...
her-kes şunu bilsin ki dünya yerinden oynar dünya yerinden oynar melolar admin olsa melolar admin olsa, ay ay ay ay....
bu yorum sabitlenmeli.

çok teşekkürler, bu yolda desteğinizi esirgemeyiniz... isteeeemmmeeeem ondan gelen hayrıııı daaa diyeceklerimiz hariç.
hariç de lan.
iyi ki doğmuşsun gizli balık dgko.

Sözlerime şey diye başlayasım geldi..

Canım mısın sen, benim misin, her şeyim misin sen?
Hoş geldin melek, sefalar getirdin
Ya gelmeseydin, yetişemeseydin, beni bulamasaydın
Ne yapardım? Yarım kalırdım melek...

bugün yine lafladık her zaman ki gibi gittiği yerlerde kavga eksik olmuyor yaa kargoda da kavga çıkmaz ki hani ama biz varsak çıkar yaaa birde isyannnnnn etmez mi aman tanrım isyannnnnnnn vay efendim minnacık şey 30 tl olur mu ayyy olur tabiii cağnımmm yaa neyse ki angie beni burda tek bıraksa da asyamla cilveleşmelere devam hıh :D

(Tülayyyyyyyyyyyyyy) Meloooooooooooooooooooooooo geri dön demicemmmmm sen döneceğin zamanı bilirsin:D

Melodram hanimcim sana daha kibris tatlisinin inceliklerini anlatamadim lutfen geri don tulaaaaay .p

melodram hanım, dönün ve lülünün o tatlının inceliklerini anlatmasına engel olun efenim. kalbim ve narin vücütüm bu felaketi kaldıramaz.

Geri