Melodram

Konu sahibi son olarak 1331 gün önce görüldü
bu kızı görünce aklıma nedense melo geliyor :S
ahaha, felipe melo'yu seviyoruz ama dimi? <3 canımızdır... #evetabi #dos3

Normalde Trabzonda yaşayıp, İstanbula üniversite okumaya gelmiş şen şakrak yurdum insanı havası var. Arkadaşım olsa tostumu yedim kapıda bekliyorum diye mesaj atardım.
anne tarafı trabzonlu diye olabilir ama sevmiyorum ben pek orayı, neşesini almış olabilirim tabii :p
bana tost getirmeyen arkadaşım olamaz yalnız....

• Beğen
Tepkiler: Sux
felipe melonun bu ülkeye başkan olmasını çok isterdim ya :D

bu video ile günün şenlensin ozaman melo :D

felipe melonun bu ülkeye başkan olmasını çok isterdim ya :D

bu video ile günün şenlensin ozaman melo :D

bayılıyorum ya, ba yı lı yo rum...
evet abijim cimbombo kardeşim yaaa :D
iyi ki takımımızdan böyle bir insan geçmiş, burayı okuyorsa-ki kesin okur ahah- onu çok seviyorum...

Bebegimm oldun daha ilk gunden sozlerini iceren muthus besteci ve gufteci Serdar Ortac in bu sarkisini kendisine armagan ediyorum...(sarkiyi armagan edince gidip bir bakayim dedim bu soz disinda cogu yine harika bir anlamsizlik iceriyor..) olsun bu bebegimsu oldugun gercegini degistirmez.

melo candır ya keşke tekrar o günleri yaşayabilsek videolar avutmuyor :D

belki bir gün hırs küpü ve kudurtucu antrenörü olarak takıma döner, amin lütfen...

Bebegimm oldun daha ilk gunden sozlerini iceren muthus besteci ve gufteci Serdar Ortac in bu sarkisini kendisine armagan ediyorum...(sarkiyi armagan edince gidip bir bakayim dedim bu soz disinda cogu yine harika bir anlamsizlik iceriyor..) olsun bu bebegimsu oldugun gercegini degistirmez.
geçen gün yutub da harbiye konserlerine bakarken, serdar ortaç'a denk geldim, sürekli kızlara yapışıyor, bi sal kızları ya dedim... ama bütün şarkılarını ezbere bildiğimi anlayınca ufak bi tedirginlik yaşadım... her şeye rağmen iyi ki bebeğim oldun <3

Bunca yıldır forumlarda takılır, birçok insanın yazdığını okur, bir şeyler öğrenir, güler, eğlenirim ancak @Melodram diğerleri içerisinde benim için bambaşka. Gördüğüm en underrated yetenek. Bunu içi boş bir övgü olarak ya da kankicilik oynayıp eşi dostu poh pohlamak için yazmıyorum. Gerek yazım diliyle gerekse bilgisiyle bulunduğu ortamda hemen sıyrılabiliyor. Bu forumda yazdıklarını keyifle okuduğum insanların başında geliyor. Umarım eskisi gibi uzun uzun, kelimelerle dans ede ede yazar.

Aklıma ifnet'te yazdığı İstanbul Masalı adlı yazı geldi. Gittim tekrar okudum yine ilk okuduğum andaki keyfi verdi. Fırsat bulsa da o günden bugüne İstanbul tecrübelerini yazıya dökse^^

Bunca yıldır forumlarda takılır, birçok insanın yazdığını okur, bir şeyler öğrenir, güler, eğlenirim ancak @Melodram diğerleri içerisinde benim için bambaşka. Gördüğüm en underrated yetenek. Bunu içi boş bir övgü olarak ya da kankicilik oynayıp eşi dostu poh pohlamak için yazmıyorum. Gerek yazım diliyle gerekse bilgisiyle bulunduğu ortamda hemen sıyrılabiliyor. Bu forumda yazdıklarını keyifle okuduğum insanların başında geliyor. Umarım eskisi gibi uzun uzun, kelimelerle dans ede ede yazar.

Aklıma ifnet'te yazdığı İstanbul Masalı adlı yazı geldi. Gittim tekrar okudum yine ilk okuduğum andaki keyfi verdi. Fırsat bulsa da o günden bugüne İstanbul tecrübelerini yazıya dökse^^
Böyle bir yorumun üzerine hiç abartısız gözlerimin bir tanesinde ufak bir dolma olmuştur, bazen çok güzel bir şeyler olur da ciğerlerine kuşlar dolar ya öyle işte. Uzun uzun yazmayı özlediğimi geçenlerde ben de fark ettim, arada özleniyor çünkü... Olur belki yeniden, macera bitmiyor çünkü hayatta *-*
İyi ki varsın glu.

• Beğen
Tepkiler: glu
Coolumsu konuyu açarken ne yorum yapmışta silmiş şu an merak ettim.d

Coolumsu konuyu açarken ne yorum yapmışta silmiş şu an merak ettim.d
Forumumuzun pozitif ve renkli üyesi.. :)
Sempatiklik kraliçesi :p
Beni de çok sever.. ;)

İlk kez birine üye sözlük açıyorum kıymetini bil..

demişti, sonra bir yanlış anlaşılmaya kurban gittik....
kendi sözlük konumda bile onu sevdiğimden falan bahsetmişti ama olsun :D

zaten 22-23 diyorlardı... 12 düşersek, yeni doğan ünitesinde popom pudralanıyor şu an, heyoo <3

Kendisinden hoşlanan olursa çocuk istismarına girer.. Ay bebik böylece kısmetini de bağlamış olduk sanki ama.. neyse canım.

Forumumuzun pozitif ve renkli üyesi.. :)
Sempatiklik kraliçesi :p
Beni de çok sever.. ;)

İlk kez birine üye sözlük açıyorum kıymetini bil..

demişti, sonra bir yanlış anlaşılmaya kurban gittik....
kendi sözlük konumda bile onu sevdiğimden falan bahsetmişti ama olsun :D
Yanlış yorumlar yapmış ondan banlanmıştır.d
Yakışıklı çocuktu gönlünü kaptırmış olabilirsin, doğal.p

Kendisinden hoşlanan olursa çocuk istismarına girer.. Ay bebik böylece kısmetini de bağlamış olduk sanki ama.. neyse canım.
olsun, evlatlığın olmak için daha inandırıcı bir hale büründüm bence aşkımsu, her şey sizin için <3

Yanlış yorumlar yapmış ondan banlanmıştır.d
Yakışıklı çocuktu gönlünü kaptırmış olabilirsin, doğal.p
ne gibi yanlış yorumlar mesela, örneklendiriniz. (15p)
ikinci cümleni görmüyorum bile... allah'tan miyop astigmatım da ekrandan uzaklaşınca ne dediğin belli olmuyor, şükür... jsdhjhs

olsun, evlatlığın olmak için daha inandırıcı bir hale büründüm bence aşkımsu, her şey sizin için <3

ne gibi yanlış yorumlar mesela, örneklendiriniz. (15p)
ikinci cümleni görmüyorum bile... allah'tan miyop astigmatım da ekrandan uzaklaşınca ne dediğin belli olmuyor, şükür... jsdhjhs
İlk kez üye sözlük açıyorum demiş ya orası yanlış.d:emoji_white_check_mark:

Geri