Melodram

Konu sahibi son olarak 1330 gün önce görüldü
Jansuuuu. Cokca sevdigim, cok uzun suredir tanidigim ve arkadasligini bas ustunde tasidigim degerli "ufaklik". Bununla birlikte karakterine tukenmeyen saygim bulunmakta olan angara bebesi.

Yapsana öyle bir şey, böyle şu sevdiğimiz ayılı gifler varya onlarıda avatar yaparız forumun en keko ikilisi olmaya aday oluruz bak çok pörfek olur klajdsadlka
2020'ye bu kadar iddialı girmeyi beklemiyorduk, oscarımız şimdiden hazır.
t1X6fl.gif

Bunlar çok tatlı ama aklımı karıştırma, zaten şimdi X gelip sohbete çevirdiniz diyecek konuyu... gidelim buradan.

Bilgili bir kıvırcık kendisi :p espri seviyesi de yüksektir. Tam bir Galatasaray aşığı ayrıca, bi kaç ortamda birlikte yönetimlerde bulunduk her zaman adil oluşunu seviyorum. Ortak bir özelliğimiz var haksızlık gördüğümüzde çenemiz kapanmıyor :D

Bilgili bir kıvırcık kendisi :p espri seviyesi de yüksektir. Tam bir Galatasaray aşığı ayrıca, bi kaç ortamda birlikte yönetimlerde bulunduk her zaman adil oluşunu seviyorum. Ortak bir özelliğimiz var haksızlık gördüğümüzde çenemiz kapanmıyor :D
Başımıza taşlar yağacak şu yorumla, kendime dikkat edeyim. Benim çenem hiç kapanmıyor yalnız, teşkurler tuncay bey.

konuyu belin kaldığı yerden devam ettirmeye geldim ama bi' tırsmıyo değilim arada kaynamayayım ben de? garanti isterim asdasfgh

konuyu belin kaldığı yerden devam ettirmeye geldim ama bi' tırsmıyo değilim arada kaynamayayım ben de? garanti isterim asdasfgh
beni övenler ve sevenler bir bir gönderiliyor, yılın popüleri olmamdan kaynaklı olarak bunun komplo olduğunu düşünüyorum...
konuyu açan beyefendiyi benden nefret ettirerek soğuttular, bel'in durum zaten ortada, hoş o hak etti.
sen en iyisi cansıns beybi şarkısı söyle, hiç bu toplara girme.

Herkes birbirini overken ben neden bebegimsu askimsu hayatimsu melomu ovmeyeyim? Beni bundan kim alakoyabilir? Kimse diyemiyorum cunku yonetim koyabilir ama simdi konumuz bu degil..
Bebegimsumu cok ozledim aktif olmadigi donemde. Biz elbette gerekli haberlesmeleri, tatli cocuk fotolari paylasmali sohbetlerimizi gerceklestirdik..
@Melodram’a olan sevgimi, yegenimin adini kisaltmam ve kizin adinin melo kalmasindan anlayabilirsiniz. Melo denince bakiyor..
Kalp<3

Herkes birbirini overken ben neden bebegimsu askimsu hayatimsu melomu ovmeyeyim? Beni bundan kim alakoyabilir? Kimse diyemiyorum cunku yonetim koyabilir ama simdi konumuz bu degil..
Bebegimsumu cok ozledim aktif olmadigi donemde. Biz elbette gerekli haberlesmeleri, tatli cocuk fotolari paylasmali sohbetlerimizi gerceklestirdik..
@Melodram’a olan sevgimi, yegenimin adini kisaltmam ve kizin adinin melo kalmasindan anlayabilirsiniz. Melo denince bakiyor..
Kalp<3
aşkımsu bee <3 ben de ismimi yeğeninin ismini yapsam da acaba melo demeye herkes mi başlasa. bazen adım melo gibi geliyor, harika... iyi ki varsın buralarda bırakıp gitmişim gibi dursa da hep aklımda ve kalbimde olan jujuşkom *-*
duygusal moda girmek de bize pek gitmiyor ama kime ne? ay laaaaaavvvvvvvvvv yuu

o kadar üstümüze methiyeler dizildi de kalkıp bir meloş hanımın konusuna yazmamış ne yazıklar olsun bana.. kendisiyle tanışıklığımız çok eskilere dayanır. sözlü kısmını bilmiyorum hiç denk gelmedik ama yazılı olarak düşüncelerini, fikirlerini, anlatmak istediği her şeyi öyle güzel ifade ediyor ki; ne yazsa okuyorum - okurum. söylediği her şeyde kasıtlı olmadan kattığı bir tarz var. kendine has üslup demek daha doğru olsa gerek.. o üslup kelimesinin altını çatır çatır doldurabilen bir kadındır. son dönemlerde evde kalmışsın ama turşun çilek reçeli kokuyor.. mutlu ol.

o kadar üstümüze methiyeler dizildi de kalkıp bir meloş hanımın konusuna yazmamış ne yazıklar olsun bana.. kendisiyle tanışıklığımız çok eskilere dayanır. sözlü kısmını bilmiyorum hiç denk gelmedik ama yazılı olarak düşüncelerini, fikirlerini, anlatmak istediği her şeyi öyle güzel ifade ediyor ki; ne yazsa okuyorum - okurum. söylediği her şeyde kasıtlı olmadan kattığı bir tarz var. kendine has üslup demek daha doğru olsa gerek.. o üslup kelimesinin altını çatır çatır doldurabilen bir kadındır. son dönemlerde evde kalmışsın ama turşun çilek reçeli kokuyor.. mutlu ol.
sözlü de rap yaptığımı bilseydin her şey çok başka olabilirdi... her şeyi güzel güzel yazıp sonda evde kalmamı vurgulaman ama turşumu ev sevdiğim reçele benzetmen...
çok ikilemde kaldım ama sevdim, hep birlikte.-mutlu olalım yani-

@Melodram bu konuda ikimizin sözlüsünü bilen tek akil adam @Favela
hangimizin rapi daha anlaşılır orasını bilmiyorum ama ben de sözlü rap yaparım.

@Melodram bu konuda ikimizin sözlüsünü bilen tek akil adam @Favela
hangimizin rapi daha anlaşılır orasını bilmiyorum ama ben de sözlü rap yaparım.
o hayatında ilk defa outlet görmüş gibi adidasta nöbet tutacakmış 50 saat. buraları görmez ahaghd.
ben hele dedikodu yaparken ceza'nın holocaust x2 o derece...

@Melodram yuh holocasust x2 mi.. e l e n d i m.. direkt k.o olduk. o zaman seninde normal konuşma hızın yutub videolarında 1.25 alınmış gibi ?

@Melodram yuh holocasust x2 mi.. e l e n d i m.. direkt k.o olduk. o zaman seninde normal konuşma hızın yutub videolarında 1.25 alınmış gibi ?
kaptırınca öyle olabiliyor... bi kere müdürle kavga ederken herkes ağzıma bakıyordu seriye bağladığım için, baktıklarını hissettiğim an kahkahayı basmak zorunda kalıp rezil olmuştum :(

Geri