Bel far niente
Gümüş Üye
Aklımda sen varken kafama sıksam beraber ölür müyüz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cidden yazmış... seninle ölümüne bel far kekom.Aklımda sen varken kafama sıksam beraber ölür müyüz?
Cidden yazmış... seninle ölümüne bel far kekom.
Tamam daha fazla utandırma... imzama bel far niente yazıp tarih falan atıcam bak yapma...Ben seni kör çakıyla kalbime kazımışım, bunu buraya mı yazamayacağım melo ya lütfen...
Tamam daha fazla utandırma... imzama bel far niente yazıp tarih falan atıcam bak yapma...
2020'ye bu kadar iddialı girmeyi beklemiyorduk, oscarımız şimdiden hazır.Yapsana öyle bir şey, böyle şu sevdiğimiz ayılı gifler varya onlarıda avatar yaparız forumun en keko ikilisi olmaya aday oluruz bak çok pörfek olur klajdsadlka
Başımıza taşlar yağacak şu yorumla, kendime dikkat edeyim. Benim çenem hiç kapanmıyor yalnız, teşkurler tuncay bey.Bilgili bir kıvırcık kendisi :p espri seviyesi de yüksektir. Tam bir Galatasaray aşığı ayrıca, bi kaç ortamda birlikte yönetimlerde bulunduk her zaman adil oluşunu seviyorum. Ortak bir özelliğimiz var haksızlık gördüğümüzde çenemiz kapanmıyor![]()
beni övenler ve sevenler bir bir gönderiliyor, yılın popüleri olmamdan kaynaklı olarak bunun komplo olduğunu düşünüyorum...konuyu belin kaldığı yerden devam ettirmeye geldim ama bi' tırsmıyo değilim arada kaynamayayım ben de? garanti isterim asdasfgh
aşkımsu bee <3 ben de ismimi yeğeninin ismini yapsam da acaba melo demeye herkes mi başlasa. bazen adım melo gibi geliyor, harika... iyi ki varsın buralarda bırakıp gitmişim gibi dursa da hep aklımda ve kalbimde olan jujuşkom *-*Herkes birbirini overken ben neden bebegimsu askimsu hayatimsu melomu ovmeyeyim? Beni bundan kim alakoyabilir? Kimse diyemiyorum cunku yonetim koyabilir ama simdi konumuz bu degil..
Bebegimsumu cok ozledim aktif olmadigi donemde. Biz elbette gerekli haberlesmeleri, tatli cocuk fotolari paylasmali sohbetlerimizi gerceklestirdik..
@Melodram’a olan sevgimi, yegenimin adini kisaltmam ve kizin adinin melo kalmasindan anlayabilirsiniz. Melo denince bakiyor..
Kalp<3
sözlü de rap yaptığımı bilseydin her şey çok başka olabilirdi... her şeyi güzel güzel yazıp sonda evde kalmamı vurgulaman ama turşumu ev sevdiğim reçele benzetmen...o kadar üstümüze methiyeler dizildi de kalkıp bir meloş hanımın konusuna yazmamış ne yazıklar olsun bana.. kendisiyle tanışıklığımız çok eskilere dayanır. sözlü kısmını bilmiyorum hiç denk gelmedik ama yazılı olarak düşüncelerini, fikirlerini, anlatmak istediği her şeyi öyle güzel ifade ediyor ki; ne yazsa okuyorum - okurum. söylediği her şeyde kasıtlı olmadan kattığı bir tarz var. kendine has üslup demek daha doğru olsa gerek.. o üslup kelimesinin altını çatır çatır doldurabilen bir kadındır. son dönemlerde evde kalmışsın ama turşun çilek reçeli kokuyor.. mutlu ol.
o hayatında ilk defa outlet görmüş gibi adidasta nöbet tutacakmış 50 saat. buraları görmez ahaghd.
kaptırınca öyle olabiliyor... bi kere müdürle kavga ederken herkes ağzıma bakıyordu seriye bağladığım için, baktıklarını hissettiğim an kahkahayı basmak zorunda kalıp rezil olmuştum@Melodram yuh holocasust x2 mi.. e l e n d i m.. direkt k.o olduk. o zaman seninde normal konuşma hızın yutub videolarında 1.25 alınmış gibi ?