Yabani
Elmas Üye
Takıntı derken ?Yabani şu takintilarindan uzaklaşsan iyi adamsın aslında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Takıntı derken ?Yabani şu takintilarindan uzaklaşsan iyi adamsın aslında
Asfhdjaakxj takıntılarından haberdar olmadığını söyleme bak kimse inanmaz bunaTakıntı derken ?
bugünün final sözü ilan eder giderim. Tebrikler kardeşim. bu utanç bana yeterSadece aklı olmayan canlılarda takıntısız bir hayat mevcuttur.tek takıntımız karın doyurup yatmak değil.
Seni tanımak büyük bir zevk hacım. Hepimiz için öyle tabi ki. Kişiliğin duruşun olgunluğun vs vs daha önceden de övmüştük biliyosun :d o yüzden aşırı övüp bundan sıkılmanı istemem. Ara ara küçüp övmelerle sürpriz yapacam sanahayatta herşey dilediğin gibi olur, Allah kalbine göre verir inşallah ve hiç değişmeden yıllar sonra bile tanıdığımız sevdiğimiz organizeyşınların reyisi, adam gibi adam mesut olarak anarız seni. ilahimorlukun dediği gibi benden galp
Ben dilekçe verdim mesela ama mahkeme olmadı, güzel gunlerdi vallaAhh o eski mazilerAdamın birinin forumsalı mahkemeye verdiğini bile gördü bu gözler
![]()
![]()
karamuratbenim' Alıntı:bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.
esmer, bıyıklı ve lan diyen erkeklere bayılırım. <3<4<5

flörtözüm demiştim tanıtım konumda, burcuyu haklı bulmak zorundayım.
kusura bakma jose kardeş aklım seni seçiyor ama kalbim burcuyu![]()
Forumlar da din, felsefe, genel-kültür öğreniliyor. Tamam bi nevi haklılar ama buna ihtiyacım var mı? Yok. Misyonumu tamamladım ben.
Herkes ihtiyacı olan şeyi arzular. Ben bilgiye doydum şimdi ise karıya doymam lazım.
Ben de @Xerath ile dovusmek icin teke tek bulustum bakirkoyde.Nostalji konularını severim. Hey gidi.
Size @Leviathan ‘ın beni dövmeye İzmir’e geldiğini anlatmış mıydım shshdhda
Hadi senden de bekliyozNostalji konularını severim. Hey gidi.
Size @Leviathan ‘ın beni dövmeye İzmir’e geldiğini anlatmış mıydım shshdhda
72 kere anlattım forumda. Kendisi hâla inkar ediyor. Gelsin kendi anlatsın.Hadi senden de bekliyoz
O zamanlar forum frank miller'in sin city'si gibiydi.@*sırıtık* (Burcu) ile 12 yıl önce forumda iddiaya girdik
ben burası bilgi paylaşım yeri dedim, o da ne safsın, millet flört etme geliyo dedi
ben o dönemki idealist halimi düşünüyorum da, resmen foruma ansiklopedi katkısı yapmaya geldim modunda giriyodum. ne flörtü kardeşim, biz bilgi çağının neferiydik.
anket açtık. ilk birkaç oy bana geldi, dedim ha tamam işte herkes benim gibi düşünüyo. sonra bi’ baktım kızlar bile sırayla yorum yazıyo
sırıtık gülüyo, ben susuyom, forum susuyo, kapı çalıyo, kargo geliyor derken
zaman geçti. flört değil dedim ama forumda ilişkim olmadı değil
Şimdi dönüp bakınca aslında Burcu haklıymış ama ben de haksız değilmişim
çünkü bilgiye gelenler flörtle oyalanıp kalıyodu
flörte gelenler de yanlışlıkla bazı şeyler öğreniyodu adsasfdsafds
Belki de bu hikayenin ana fikrini Impossible yazdı:
abi sen kendin anlatmayacaksan müsadenle ben hikayenin sonunu başka şekilde kurgulayacağım kafamda........ öyle daha mutlu oluyorsunuz........72 kere anlattım forumda. Kendisi hâla inkar ediyor. Gelsin kendi anlatsın.